Welcome to DNSF.org

HUOM HUOM HUOM 17.12.2016 uudistuksen jälkeen vaikuttaisi siltä, että kaikkien pitää tilata uusi salasana itselleen.

Tilaa uusi sähköpostiisi kirjautumisikkunan nappeja käyttämällä ja toimi viestissä olevien ohjeiden mukaan. Salasanan toimittamisessa saattaa mennä jopa 15min. Tarkista myös roskapostikansio sähköposteistasi siltä varuin, että viesti on siellä. 

matsuda

Käyttäjät
 • Content count

  1 637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About matsuda

 • Rank
  Moderaattori
 • Birthday 04.05.1983
 1. Aaasia kunnossa. Kai tiedät että GT-R:n puskimen kanssa tarvit GT-R:n konepellin? Tai no kai jomman kumman saa leikeltyä.
 2. Kuvien mukainen puskuri löytyy Vantaalta. 300€ haluaisin. Peräisin Zenki GTT:stä. Jotain käytönjälkiä, muttei mitään vakavampaa.
 3. Ihan reilusti on erimittaiset viskon tumpit. Ainakin 30mm on toinen pidempi, juurikin niinkuin Markus tuossa sanoi, että "aktivoi" sen visko-yksikön sieltä sisältä.
 4. Välillä näin joo. Mutta kandee muistaa että se palautuminen on tärkeetä ja se ei aina tarkoita sohvalla löhöilyä. Autoissa on se mahtava puoli, että kun niitä rakentelee niin työn jäljen ja lopputuleman näkee ja hahmottaa yleensä heti. On uskomattoman kiitollinen tunne kun tekee jotain jossa lopputulos on mahdollista saavuttaa ja nähdä. Vaikkei se lopullinen lopputulos olisikaan Työt kun harvemmin loppuu tekemällä ja joillain aloilla ei pääse näkemään edes sitä välimallin lopputulemaa.. Mut niin kauan kuin nää on harrastuksia, ei näistä kannata liian vakavaa tehdäkään. Muttei kannata unohtaakaan, että mentaalipuoli tuulettuu! Enpä oikeen muuta avautumista keksi itse tähän hetkeen, kuin että pesin ja putsasin vahausta varten kahta vannetta 4h. Jarrupölystä jotain ihme kokkareita tarrannut aivan helvetin tiukkaan vanteen pintaan eikä meinannut millään lähteä irti. Sonaxin rautaa irroittavalla vannepesulla liotellen ja varovasti rapsutellen puolien välit.. noh. Vahan jälkeen toivottavasti sitten jatkossa helpommin irti.
 5. Siistin näköinen peli! Tervetuloa remmiin ja laitahan jäsenhakemusta sisään, niin pääset kesällä kerhon ratapäiville
 6. T3 laipale olisi tarpeen. Jaettu malli pitää olla. Saa olla mustaakin. Jos on jäänyt pyörimään nurkkiin tai tehtailet moisia niin pistä tarjoten. Tarvis on Vantaalla. Yhteydenotot privalla, pp (piste) nime @ gmail.com tai OSO44O97O8. --tume
 7. Tässäpä edellisistä asioista vielä pari fotoakin. Portin porttausta ja "poju" ujutettuna hollille vakiosatsin kanssa. 10 pisteen vinkkinä saapi muuten katsastusystävällisen paketin aika helpolla kun vakio satsilla menee.
 8. Taisin GT2860-7 -ahtimien portit portata silleen että sellanen 2-3mm jäi läppä yli, eli ikäänkuin sitä tiivistyspintaa. Kannattaa katsoa että se läppä on varmasti tasainen. Tarkoitan siis, että jos tönärillä mittaat 36mm niin ettei ne tiivistyvän pinnan reunat ole pyöreät. Vähän hankala selittää, mutta hatara muistikuva oli että garretin läpässä se tiivistyvä pinta oli hiukka alle läpän ulkohalkaisijan. Yleensä se läppä kyllä merkkaa tonttinsa ihan mukavasti siihen pesään, josta sitten näkee vähän minkä verran jättää jäljelle. Tiivistyä sen kumminkin pitää, ettei jää vuotamaan. EDIT: Muistikuva oli tosiaan hatara.
 9. Eipä kestä..mutta tuli vielä se mieleen, että varmastihan se pakopesästäkin riippuu miten käy. vaatiiko vain laipan vai jopa ihan reilummin spaceriä. Muista että mulla on hx40:sen pesä tuossa omassa Olen kyllä aiemmin RB20 kylkeen laittanut GT2876:sen, ja se vaati pienen pakopesänsä takia 50mm spacerin (samalla vaihtui laippa T3->T2).
 10. Minulla on 35/40 hybridi (40 pakopesä) vakiosarjassa kiinni. Vaati pidemmät pinnapultit sarjaan ja ihan normaalin 10mm T3 laipan väliin spaceriksi, ja hienosti mahtui. Vähän kompurakoteloa pyörittelin ja taisin pienen slicen ottaa pois lämpökilvestä, mutta mahtui mallikkaasti paikalleen. RB25 ja R34 kori. Jos 35 tulee sisäisellä portilla, niin kandee heti avartaa se maksimiin ja ehkä harkita muutenkin asiaa, sillä tuppaavat olemaan aika ahtaita. Voi olla että tilanne on muuttunutkin tässä vuosien varrella, mutta aiemmin taisivat kaikki olla sellaisia, että vain toista puolta pesästä päästettiin hukkiksen kautta pois, kun oli jaettu pesä.
 11. Uudet KTS:n valmistamat raidetangonpäät, jotka tuovat raidetangon ulkopäätä alaspäin, korjaten hieman bumpsteeriä madalletussa autossa. Todella jytkyt ja tömäkän oloiset verrattuna tarvike- tai OEM-päihin. Kestävät varmasti kovemmatkin tappisladit ja kuulema helpottavat myös kääntyvyyden lisäyksen aiheuttamaa ohjauksen lukkotilannetta. Käyvät autoihin jossa joko tehtaalta, tai jälkeenpäin vaihdettu 14mm sisemmät raidetangon päät. (Esim. Teinit). Soveltuvuustaulukko KTS:n sivuilta: http://www.kts-web.com/overseas/product/suspension_parts/arm_lineup.html#r_tierodend Eli ilman mitään muutoksia käyvät: S14, R32, R33, R34 ja jos vaihtaa myös sisemmät päät, S15 ja S13. Löytyy myös 20tkm ajetut 14mm sisemmät raidetangon päät, jotka ovat vielä jämyt ja kunnossa. Hinta 20€/pari. Vaihdoin itse molemmat kun kerran aloin vaihtamaan. Hinta: 110€ ja voin lähettää. Vantaalla. Yhteydenotot: Privaviesti tai puhelimella OSO 44O 97O8 Alla vertailukuvia (myytävät edelleen tehtaan paketissa, vertailussa käytetty toista paria). Vasemmalta oikealle: Conceptua Tuningin myymät tarvikepäät (aivan losot 20tkm jälkeen) Nissan OEM KTS
 12. Juu, ei ole kyllä Katakanan ollessa kyseessä, sitten minkäänlaista muuta väliä kuin tyyliseikat. Toki että viivat on siellä missä pitää, on väliä. Ihan niinkuin H on kaks I I :tä jos välissä ei oo viivaa Katakanalla kirjoitetaan siis vierasperäiset sanat. Ovat tavumerkkejä ja selittävät osittain Japanilaisten toisinaan hassuhkon tavan ääntää englanninkielisiä sanoja. Edit: Niin siis jos tosiaan vielä hieman syventäisi tuota tyyliseikkajuttua, niin nimenomaan kalligrafiassa viivojen paksuudella onkin tosiaan hieman pelkkää tyyliä enemmän merkitystä. Siinä kun kupletin juonena on piirtää siveltimen vedot juuri oikealla painolla ja oikein päättäen. Esimerkiksi kiinlainen merkki 1 "ichi", joka on toki äkkiä katsottuna ihan vaan suora vaakaviiva. Mutta eipä se olekaan niin yksinkertainen suora viiva vaan sen oikein piirtäminen vaatii harjoittelua. Mutta siis, vähän niinkuin kaunokirjoitus länsimaisten aakkosten kanssa.
 13. Näyttäis lukevan
 14. Datsun kirjoitetaan (tässä pitäisi lukea) katakana-merkeillä. Eli varsinaisesti ei ole kyse käännöksestä, vaan siitä että länsimaalaisten aakkosten sijaan kirjoitetaankin vaan sama asia Japanin vierasperäisten sanojen kirjoittamista varten tarkoitetuilla tavumerkeillä. EDIT: Katsopas kehveliä. Ei tosiaan toimi muut kuin länkkäriaakkoset täällä. Mutta joo, noin se kirjoitetaan, kuten kuvassa.