Uusimmat

This stream auto-updates   

 1. Tänään
 2. Saman tyyppinen kuin vakiossa. Pulttijako oli muutaman millin leviee. Vakioputkesta saa sopivan jos poraa isommaksi. Ihan vaan tiedoksi että garretin sivuilla on täydet mittaspeksit. Kannattaa kattoo ne lävitte ku miettii sovittamista. Ainakin .70ar kompuralla pitää alapuolisella pakosarjalla muokata moottorityynyä että mahtuu paikalle.
 3. Ylimääräisenä Earthquake-merkin hyvässä kunnossa olevaa autohifiä; olleet käytössä kaksi kesäkautta ja purettu pois kyseisen merkin demoautosta. Earthquake PH-10000W/D1 monovahvistin, 550€/kpl (löytyy 1kpl) Earthquake PH-2200W/ 4-nelikanavainen vahvistin, 350€/kpl (löytyy 1kpl) Earthquake EQ7000 PXi -taajuuskorjain, 70€ (löytyy 1kpl) Earthquake Tremor-X 10" subwooferit, 100€/kpl (löytyy 4kpl + kotelo) Earthquake EQ-6.5 -midbassot, 70/pari (löytyy 2 paria) Earthquake EQ-8 -midbassot, 100€/pari (löytyy 1 pari) Earthquake BT-90S -luotidiskantit, 100€/pari (löytyy 1 pari) Hinnat suuntaa antavia; kysy pakettitarjous. Tavarat sijaitsevat Varkaudessa, mistä kulkeutuvat lähialueille veloituksetta ja kauemmaksi Matkahuollolla tai postilla. Yhteydenotot ja kyselyt joni_p3@msn.com tai iltaisin nolnelnol-8211989. Viestillä tavoittanee parhaiten töiden vuoksi.
 4. Myydään omasta projektista ylimääräiseksi jääneet Enkein luotsaamat Advanti Vigoroso vanteet kokoluokassa 18x8" ET40; päällä tasapainotettuna Vredstein renkaat kokoluokassa 225/45, joissa vielä mukavasti pintaa jäljellä. Myös itse vanteet ovat hienossa kunnossa; joitakin pienempiä kiveniskeymiä reunoissa ja reikien ympärillä satunnaisia jälkiä rengasavaimesta, mutta muuten ei suurempia mutinoita. Keskilätkät ja venttiilit ym. luonnollisesti mukana. Edullisesti pois uusien tieltä; 750€/tarjous + toimitus. Sijaitsevat Kemissä, mistä kulkeutuvat lähialueille veloituksetta ja kauemmaksi Matkahuollolla. Yhteydenotot joni_p3@msn.com tai iltaisin nolnelnol-8211989. Viestillä tavoittanee parhaiten töiden vuoksi.
 5. Eilen
 6. 30mm oli napamutteri, laakeri vaihettu, melkein täydellisesti meni, kunnes abs-anturin pultti katkesi, mut nyt eri mukava ajella...
 7. -81 bussimalli, eli 2+2 vois olla myynnissä. ei tartte hitsailla enään... hinta on kyllä lähempänä nelosta.
 8. Viime viikolla
 9. Noniin, hommat etenee. Kemoran rata varattu meille alustavasti 14:00 - 18:00. Hintana 700 euroa eli esim. 13 kuljettajan maksettavaksi jäisi n. 54 euroa. Saa toki rekrytoida lisääkin porukkaa.
 10. Manuaaliswäppipaketti siis myynnissä säxään (s14). Purettu tietojen mukaan toimivasta autosta. Paketti sisältää: -Vaihdelaatikon -Ilmeisesti Helix kytkimen -Vauhtipyörän -S13 Kytkinpolkimen -Kardaanin Sijainti: Kouvola, 45160 Hinta: 800e, (Tarjoa!!!) Yhteydenotot: Henri.wiljami@gmail.com ~Kuvia saa pyytämällä~ Swäppi myydään mieluiten pakettina.
 11. Hinta näkyville. T: Ylläpito
 12. Purettu tietojen mukaan toimivasta autosta siis.
 13. Manuaaliswäppipaketti siis myynnissä säxään (s14). Paketti sisältää: -Vaihdelaatikon -Helix kytkimen -Vauhtipyörän -S13 Kytkinpolkimen -Kardaanin Sijainti: Kouvola, 45160 Hinta: Tarjoa rohkeasti Yhteydenotot: Henri.wiljami@gmail.com ~Kuvia saa pyytämällä~ Swäppi myydään mieluiten pakettina.
 14. Ei oo omakohtaista kokemusta tosta JWT:n kitistä, mutta ainakin kyseisellä puljulla tuntuu olevan hyvä maine ja tietous nissanin koneista. JWT:ltä tilasin ite nokat, mutta mulla on Fidanza Southbend combo, johon oon ollu tosi tyytyväinen. Kerroppa kokemukset, kun saat kiinni.
 15. Hyvää juhannusta! Juhannuksen juhlafiilistä ei kannata jarruttaa, vaan sen sijaan auton jarruttelu kannattaa varmistaa D2 isojarrusarjoilla. D2 jarrusarjoja on meillä Racella testattu omissa ajokeissa jo varsin pitkään. Liki 10 vuotta autossa olleet jarrut kulkevat edelleen orggis paloilla ja -levyillä kun autoa on käytetty lähinnä katuajossa ja ratapäivillä. Ahkerampi radan kierto toki hyötyisi kovemmista paloista. Herkistelyä ei ole tarvinnut tehdä, mutta sen tarve toki riippuu myös paljon olosuhteista jossa autolla ajetaan, eikä siitä ikinä haittaa ole. Käsijarru toimii useimmissa malleissa suoraan, ja se toki mainitaan tuoteselosteessa. Autot joissa alkuperäinen käsijarru on toteutettu rummulla, on D2 alumiinikeskiössä vastaava rumpu. Alumiinirummulla jarrua tosin ei kannata kauheista vauhdeista repiä, vaan kisakäyttöön on sitten asennettava hydraulinen käsijarru. Myös satulamallin käsijarruja löytyy, kuten elektronistakin seisontajarrua (koittakaapa sellasella nykiä parkkiksella! :D) Fiksuin valinta useimpiin autoihin on joko 330 tai 356mm sarja. Kokemukseen perustuva suosituksemme on 330 mm sarja, koska se mahtuu vielä 17" vanteiden kanssa joka tarkoittaa mm. ratarenkaiden skaalan laajenemista, ja vaikka auto olisi vain kesäajossa sitä että siirtoonkin sopivia vanteita löytyy vähän joka nurkalta. Puristimena 330 ja 356 mm sport sarjoissa toimii edessä 8-mäntäinen satula jolla pysähtyvyyttä riittää ja jarruteho on helposti annosteltavissa. Sarjat ovat sadan euron alennuksessa seuraavan viikon perjantaihin saakka. Lisätietoja ja valinta-apua kannattaa kysellä myynnistä jos jokin sarjan valinnassa askarruttaa tai valinta ei syystä tai toisesta ole vielä päivän selvä. »» Race: D2 etujarrusarjat »» Race: D2 takajarrusarjat Juhannusaattona olemme kiinni Joo, mekin ollaan ihan rehellisiä Suomalaisia miehiä, eli lähdetään juhannusaaton viettoon perjantaina. Palaamme sorvin ääreen hyvin levänneinä maanantaina Erinomaista viikonloppua! Race.Fi / Wille Kirjoitus sivuillamme
 16. tasapainoituksella ihan sama periaate kuin renkaissa, saadaan miellyttävä ja tasainen pyörintä mikä ei kuluta osia( tosin tässä tapauksessa kampura ja laakerit) shimmauksen idea saada maksimi paine kyseiselle kytkimelle ja todennäköisesti hienovaraisin käyttötuntuma ja tasainen poljintuntuma. Kestää näin ollen pisimpään myöskin.
 17. Hakusessa olisi harraste/kesäautoksi S14 200sx. Mielellään S14a, mutta hyväkuntoinen S14 menee myös hinnan ollessa kohdillaan. Autosssa tulisi olla: -Ehjä tekniikka+voimansiirto ym. (Ei ole tulossa ratakäyttöön, joten ei ole tarvetta 700hv drifterille. Kevyt tekniikan piristys plussaa) -Ilmastointi (Tästä voidaan joustaa jos autossa on kaikki muut osa-alueet lähes täydellisiä, etenkin hinta) -Mahdollisimman orkkis koriltaan, valtavat lasikuitupuskimet ei säväytä -Ei ruostevaurioita (Joku ruosteen alku lokasuojan reunassa ei vielä ole menetetty tapaus, mutta hitsaustöihin ei ole tarkoitus alkaa ensimmäisenä) -Katsastettu ( Myös mahdolliset muutokset otteessa ettei tarvi alkaa painimaan leimalla) Jos hinta on kohdillaan niin mahdolliset maali/lakkaviat ei ole ongelma. Automaattivaihteisto ei ole välttämättä mahdoton ajatus, laatikolle vaan saisi olla tehty jotain luotettavuuden parantamiseksi. Kunnollinen alustasarja iso plussa. Eniten kiinnostaa siis kevyesti piristetty/luotettavalla kokoonpanolla oleva S14a joka on suht orkkis koriltaan. En ole tarjoamassa mitään vaihdossa, joten järkeviä käteistarjouksia. Tällä hetkellä nettiautosta löytyvien S14a SX:ien hinnat lähinnä naurattaa. Eli sen ohittamattoman 14000 tarjouksen voi jättää tekemättä. Hyvät maksaa sen tiedän, mutta rahalle tarvisi silloin saada vastinetta. Tarjoukset mielellään sähköpostilla: osmo(piste)rossi(ät)gmail(piste)com
 18. Elikkä myyntiin käyttämättömät EBC ultimax 323mm levyt ja niille adapterit että sopii r32/s14/z32 ainakin 4 mäntäsille. Uudet Redstuff palat myös mukaan. Sijaitsee Turussa yhteydenotot 050-3038801 Hinta 375e kaikki Tai 120e palat, 275e levyt ja adapterit
 19. Kiitti vinkistä! Nyt täytyy sanoa etten ole kuullut kytkimen shimmauksesta ja tasapainotuksesta. Täytyykin perehtyä asiaan. Tuolla ilmeisesti varmistetaan että paketti on tasapainossa ennen asennusta jos oikein ymmärrän. Onko tuolla operaatiolla muuta tarkoitusta?
 20. Laitetaan foorumille tietoa myöhempiä henkilöitä varten. Tilasin tosiaan HKB:n ON-110 boss kitin eli ratin navan/keskiön, miksi sitä nyt suomeksi kutsutaankaan. Tilauksen jälkeen kävi ilmi, että tuo ON-110 kitti on tarkoitettu -89/90-91 autoille eli ensimmäistä generaatiota oleviin autoihin. Ainakin siis hicasin suhteen ensimmäistä generaatiota oleviin autoihin. Oma autoni on -92, joten oikea kitti olisi ON-115. Mitä eroa näillä sitten on? Varhaisemmassa mallissa orkkis ratin alla oleva hicasin asentotunnistin on himan vinossa, n. 1:30 ja 7:30 kellonlyömien suuntaan olevassa linjassa. Tuoreemmassa mallissa asentotunnistin on pystysuorassa. Vanhemmassa orkkisratissa on nahkaratti ja pyöreä keskiö ratin takana. Uudemmassa ratissa ratin ala- ja sivu "puolien" takaa lähtee isompi muovinen takakansi joka yhdistyy keskiöön. Googlettamalla rattia tajuatte kyllä. Tämä siis toimii tunnistukseen ilman ratin irroitusta. Getarin rateista en osaa sanoa. Keskiöstä sen verran, että tuo HKB:n keskiö lähtee osiin ihan käsipelillä. Se hicasin asentotunnistimen hahlotettu muoviosa takana oli ainakin itselläni kumisella ja sitkeällä liimalla metallisessa keskiön rungossa kiinni. Tuossa asentotunnistinta varten olevassa levyssä oli valmiiksi asennushahlot uuden ja vanhan tyyliselle hicacselle ja vastaavat hahlot olivat metallisessa rungossa, joten tuon irroiteltuani sain käännettyä sen lätkän oikein, joten oikeastaan ei ole väliä vaikka ostaakin väärän, kunhan on hicas mallille tehty keskiö. Hyvää on myös se, että mikäli design ei miellytä silmää, tuo muovinen haitarikuori on aivan täysin irrallinen, joten sen kun värkkää jotain tilalle.
 21. Jes. Setämiehen Datsuni kenkkuilee. Apua on jo haettu neljältä eri korjaamolta, tuloksetta. Katsotaas miten nettimekaanikot tän ratkaisee. Eli kone on ilmeisesti SR20DE. Oireet: - Ei jaksa käydä kylmänä tyhjäkäyntiä. Käynnistyy, mutta pian käynnistymisen jälkeen kierrokset tipahtaa about 500rpm tienoille ja lopulta sammuu. Ei kestä kaasua. - Noin neljännellä käynnistyksellä jaksaa käydä tyhjäkäyntiä, bensa haisee, käy rikkaalla. Ei kestä kaasua. - Lämmettyään kestää kaasua jo vähän paremmin, mutta menee todella laihalle. Varovasti saattaa saada kierrokset about 4000rpm kunnes romahtaa. Tässä vaiheessa tyhjäkäynnillä lamdat about 0,6 - 0,8V. Pintakaasulla 0,01-0,02V. - Tällä hetkellä ei vikakoodeja. Jakopäällä ajettu 8tkm. Jakaja vaihdettu. Hyvät herrat, auttakaa.
 22. racingpalvelu.fi ja kannattaa käyttää toi paketti vielä shimmattavana ja tasapainoitettavana.. Isommat moottorikoneistamot tekee noita jälkimmäisiä..
 23. Kaaz lukkoperiä menee mukavasti Kaaz levylukkoperiä liikuskelee mukavaan tahtiin tähänkin aikaan vuodesta ja miksipä ei, sillä onhan ratakelit nyt parhaimmillaan. Kaaz valmistaa laadukkaita lukkoperiä etenkin Japanilaisiin autoihin kuten Nissaneihin, Toyotoihin ja Subaruihin, valikoima kaattaa myös Saksalaisia autoja ja useat VAG-konsernin autot. Kaazin lukkoa on saatavilla kolmella eri ramppikulmakonfiguraatiolla, 1, 1.5 sekä 2way. Kaazin lukkoperät ovat täysin huollettavissa ja kauttamme saat tarvittavat huolto-osat, kuten esimerkiksi levyt, jouset ja peräöljyt. Kaazin lukot ovat omiaan varsinkin driftingissä, rallissa sekä time attackissa, se tekeekin Kaazista pääosin puhtaasti kisalukon jota kadulle ei lähdetä kovinkaan usein suosittelemaan sen huonon "katukäyttäytymisen" takia. Kaazia saadaan tilaamalla useimmiten alta viikossa. Lukkojen mukana toimitetaan myös aina sopivat Kaaz peräöljyt, jotka takaavat lukon parhaan mahdollisen toiminnan haastavissakin olosuhteissa. Löydät Kaaz lukkoperät alla olevan linkin takaa: »» Race: Kaaz levylukkoperät Race.fi / -Riku Kirjoitus sivuillamme
 24. Autona on almera n15 1.6. Startti pyörittää iloisesti muttei mitään tapahdu. Vikakoodeja ei anna vikavalolla, pelkästään nro 55. Oliko virranjakajan yhteydessä ainut asentotunnistin ja saako sen toimivuutta mitattua?Jos ajonestosta olisi kiinni, niin jatkaisiko ledi vilkkumista käynnistäessä? Entä mitkä muut viat voisivat blokata sekä bensan että kipinän?
 25. Vielä olisi tilaa tallissa. Takuuvuokran suhteen on mahdollista neuvotella joustava maksuaikataulu.
 26. Tuli uusi kytkin tilattua Zetaan. Rupesi vauhtipyörä ääntämään niin tilasin tuommoisen: https://conceptzperformance.com/jim-wolf-technology-jwt-clutch-flywheel-combo-kit-w-bonus-parts-nissan-350z-03-06-vq35de-z33-l3503-ncf-ktp_p_2223.php Onkos täällä härmässä muilla kokemuksia kyseisestä paketista? Ja jos jollain olisi suosituksia luotettavasta korjaamosta pääkaupunkiseudulla mihin uskaltaa harrastepelin viedä kytkinremppaan. (ei Autokeskus..)
 27. Moottori ja apulaitteet 300e Vaihdelaatikko 150e Johtosarja 100e Ecu 70e
 1. Load more activity