Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Z-car meeting 2006
#1
Nonii, pistetäänpäs Zuunnittelu alulle..

Tämä paikka saattaisi olla autoharrastajille tervetullut, sillä leirintäalueen kotisivulta löytyy jopa rata-ferrarin kuva  Wink

http://www.viinikanniemi.com/
NOKIA CAMPING VIINIKANNIEMI Saarenomainen vehreä niemi. jossa on leiriytymiseen hoidetut nurmikot ja palstapaikkoja. Avoinna ympäri vuoden.

Alueella on leirintä -ja lomamökkejä. joissa osassa on suihku ja wc. Viinikanniemessä on korkeatasoiset palvelut ja huoltorakennukset. Ravintolassa on A-oikeudet ja ruokatarjoilu. Välillä on tanssit ja karaokeiltoja. Ryhmäruokailut tilauksesta. Kesäkaupassamme on elintarvikkeiden lisäksi mm. keskiolutta ja nestekaasua. Järjestämme kivoja tapahtumia perheille.

Lisätietoja vastaanotosta tai internet-sivuiltamme.

Lähellä on hyvät Nokian (4 km) ja Tampereen (18 km) palvelut.


Olisiko toukokuussa joku viikonloppu sopiva? Voisin ensi viikolla kilauttaa tuonne ja kysäistä mökkien / saunan hintaa / varaustilannetta.

Laittakaa kaikki mahdolliset, jopa hölmöltä kuulostavat ideat tänne, niin koostetaan niistä sitten hyvä kokonaisuus.
Z32 Vapari
Reply
#2
Asiallista. Smile Harrasteajoneuvotapahtumakin jossain vaiheessa siellä, ja ilmeisesti sponssailevat jossain määrin Ferrarin kisatouhuja kun oli Anderstorpin kisasta paljon kuvia (tai mitä lie, en muutakaan selitystä keksinyt). Toisin sanoen suhtautuminen autokerhoon on varmastikin suopeaa.

Minigolffiturneenkin tuolla näköjään voi ottaa.

Hyvältä vaikuttas. Toukokuu voisi olla oikein hyvä. Oliskohan kaikilla muuten projektit jo nipussa tuolloin?
Reply
#3
toukokuun lopussa vasta auto seisonnasta pois.. Tongue
Reply
#4
Ajattelin sen tähden tuota toukokuuta, kun silloin suurin osa ihmisistä on kuitenkin vielä töissä ja mahdollisesti helpompi saada varaus viikonlopuksi (la-su) suuremmalle(?) ryhmälle. Osako kukaan kertoa, mitä autotapahtumia on touko-kesäkuun 2006 aikana?
Z32 Vapari
Reply
#5
Kennedy Wrote:toukokuun lopussa vasta auto seisonnasta pois..  Tongue

Kenny,oletkos tiennyt,että seisontavakuutuksen voi lopettaa milloin vaan ja tollasen miittingin takia se täytyy tehdä. Wink
T:Miso
Reply
#6
Miso Wrote:
Kennedy Wrote:toukokuun lopussa vasta auto seisonnasta pois..  Tongue

Kenny,oletkos tiennyt,että seisontavakuutuksen voi lopettaa milloin vaan ja tollasen miittingin takia se täytyy tehdä.  Wink
T:Miso

totta, mutta oon suunnitellut tohon toukokuulle ton koneen vaihdon Wink
Reply
#7
Laitoin nyt seuraavanlaisen meilin Viinikanniemeen:

Terve!

Suunnittelemme Nissan -autokerhon Z-sarjan urheiluatojen omistajien kokoontumista ensi kesälle. (Z-sarjaan kuuluvat 240z-280z, 280zx, 300zx ja 350z malliset autot). Tapahtuma ei ole näillä näkymin ( http://www.dnsf.org ) DNSF -kerhon järjestämä, vaan autoharrastajat saapuisivat ns. yksityishenkilöinä kokoontumiseen.

Minkälainen varaustilanne teillä on 2006 touko-kesäkuussa viikonloppuisin? Tapahtuma tulisi olemaan kestoltaan la-su ja mahdollisesti mikä tahansa vapaa viikonloppu noiden kahden kuukauden aikana kävisi.

Minkälainen suuremman saunan varaustilanne teillä on noiden kahden kuukauden aikana la-iltaisin? Kuinka paljon suuremman saunan vuokra on?
Onko mahdollista saada yhteisruokailua ravintolassanne? Minkälaista ruokaa teillä on tarjolla ryhmille? Minkä hintaista?
Kuinka paljon teillä on pysäköintitilaa, jos paikalle saapuu 20-30 autoa? Onko autoja mahdollista pysäköidä mökkien lähelle?
Minkälaisia alennuksia myönnätte, jos otamme useamman mökin, saunan ja yhteisruokailun?

Tapahtuman suunnittelu on vielä hyvin alkuvaiheessa, joten osallistujamäärästä ei ole minkäänlaista arviota eikä siitä, minkälaisia mökkejä ja kuinka monta tarvitsemme.
Toivottavasti kuitenkin osaatte yllä olevien tietojen perusteella antaa edes suuntaa antavia hintoja ja päivämääriä.

Kiitos!!

Z32 Vapari
Reply
#8
Hienoa, homma etenee, odotellaan tuohon vastauksia ja mietitään sitten lisää.
Toivottavasti oma zeta on tuolloin jo ajokunnossa Tongue yritetään ainakin kovasti Smile
bRuCe - no pain no gain ...yli 1/4 vuosisataa Zeta-historiaa
Reply
#9
Ilomoitetaan alustavasti kiinostuksesta. Joskin tuo ajankohdan aikaisuus epäiluttänee, ja se, että onko se vessa ajossa ensi kesänä lainkaan. :-\
I'm living my dream: Im in a Z.... and those guys with other Z's are trying to catch me, but they just can't...<br />'Cause i'ts taking too god damn long for the twin troubles to kick in...&nbsp; Tongue
Reply
#10
Kysytäänpäs näin päin: Mikä ajankohta mielestäsi olisi hyvä z-car meetingille?
Z32 Vapari
Reply
#11
Luulempa että monella (minulla myös) on tarkoitus ottaa Zeta ajoon toukokuun alussa tai toukokuun aikana yleensäkin. Luonnollisestihan tuo telakalta otto aina venyy syystä tai toisesta, eli taitaa aika moni auto olla seisonnassa vielä toukokuun. Kesäkuun alkupuolella kuitenki ajokuume jo polttelee sen verta kovasti, että se auto kammetaan vaikka väkisin ajokuntoon Smile
Reply
#12
NoSe Wrote:Toukokuu voisi olla oikein hyvä. Oliskohan kaikilla muuten projektit jo nipussa tuolloin?
Ei Sad liian aikaista,jos meikä meinaa olla mukana.
Toi Z-Car Meeting ois kyllä tosi upee juttu Big Grin kunhan vaan mahdollosimman moni pääsis Tongue
Nissan 300ZX Z31-90<br />Mercedes-Benz 300TDT-92<br />Nissan Micra 1.3-96
Reply
#13
Kesäkuun alkupuoli tosiaan sopis paremmin.
Reply
#14
Tämmöinen vastaus tuli viinikanniemestä:

Moi!

Sehän olisi hienoa saada noinkin harvinaisia autoja Viinikanniemeen.
Mökkien varaustilanne on hyvin vaihteleva eri viikonloppuina ja tilanne muuttuu lähes päivittäin. Tämän päivän tilanne:Esim. 2-4.6.2006 on hyvin tilaa, mutta 9-11.6.2006 ovat nyt jo kaikki lomamökit varattu. Toukokuulla on taas varmemmin tilaa. Mitä pidemmälle kevääseen pääsee sitä ennemmän alkaa varauksia tulla. Perinteisesti kaikki mökit ovat kesä-elokuussa joka päivä varattuna. Osa varaa mökit aiemmin ja jotkut vasta päivää paria ennen.
Mökkien luona on autolle paikka ja lomamökkien kohdalla on 2 autopaikkaa / mökki.
Saunan vuokra on 15,00 e / tunti sisältäen 2 aikuista + perheen lapset. Lisähenkilöt 2,50 e / tunti / henkilö. Lisähenkilömaksu perustuu mm. lämpöisen veden kulutukseen, joka lämpiää sähköllä. Saunat ovat tilavia n. 14 hengen saunoja.
Ruokailu onnistuu ryhmille esim. seisovapöytä periaatteella. Ruokaa on mahdollista järjestää toiveiden mukaan. Hintaan vaikuttaa se, että halutaanko kotiruoka tyyppistä vai kalaruokia, liharuokia, leikkeleitä, jälkiruokia, juustoja jne. Eli täytyisi ensin tietää minkälaisesta ruokailusta olisi kyse ja kuinka monelle hengelle. Jos osallistujamäärä jää pienemmäksi on edullisempi tilata listalta normaali ruokia. Valikoimasta löytyy pizzoista pihveihin.
Mökeistä on vaikea tehdä tarjousta, kun kokonaisuudesta ei ole tietoa. On nimittäin käynyt niin, että meiltä on pyydetty tarjous kahdeksasta mökistä viikon ajaksi ja loppujen lopuksi kahteen mökkiin tuli asukkaat kahdeksi päiväksi.
Viime kesänä, kun FSRA piti täällä kokoontumisensa, niin he varasivat sitovasti kaikki mökit ja ruokailun 60 hengelle. Silloin oli helpompi tingata hintoja.
Olisi hyvä jos saisit tietoa henkilömääristä jotka varmasti saapuvat ja kuinka mökkiä ottavat.

Ystävällisin terveisin
Nokia Camping Viinikanniemi
Jukka Miettinen

********

Eli kesäkuun 2-4 voisi olla mahdollinen ajankohta?

Hinnatkaan eivät kuulosta ollenkaan pahoilta.

Ketkä mahdollisesti pääsisivät tuolloin grillaamaan, saunomaan ja "parille" kaljalle?
Z32 Vapari
Reply
#15
alustavasti mukana..
omalla autolla tai kyydissä jollain Zetalla..
Reply
#16
Voisin tulla myös, mutta valitettavasti ei ole takeita onko Z tuolloin ajossa vai ei (pitäisi kyllä olla)
Reply
#17
Suamari kun en muistanut ollenkaan että Botniaringillä on tuona viikonloppuna tapahtuma johon kovasti olisi tarkoitus osallistua.
Tästä on kyse: http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=23381.0

Kesää kun pidemmälle taas mennään niin mökkien saanti käy epävarmemmaksi, mutta Zetoja olisi varmaankin enemmän jo liikenteessä. Smile
Mitä mieltä olette, voisko tuota siirtää vielä jonkun viikon, sillä riskillä kylläkin ettei mökkejä sitten enää saakaan?

Tuo paikka vaikuttaa kyllä kivalta eikä hinnat tosiaan ole pahoja.
Reply
#18
NoSe Wrote:Suamari kun en muistanut ollenkaan että Botniaringillä on tuona viikonloppuna tapahtuma johon kovasti olisi tarkoitus osallistua.
Tästä on kyse: http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=23381.0

Kesää kun pidemmälle taas mennään niin mökkien saanti käy epävarmemmaksi, mutta Zetoja olisi varmaankin enemmän jo liikenteessä. Smile
Mitä mieltä olette, voisko tuota siirtää vielä jonkun viikon, sillä riskillä kylläkin ettei mökkejä sitten enää saakaan?

Tuo paikka vaikuttaa kyllä kivalta eikä hinnat tosiaan ole pahoja.

Tuonne botniaringille olisi kyllä hyvä saada muutama zeta kanssa, eli vois olla fiksua siirtää....
Reply
#19
Ajankohta sopisi mainiosti, alustavasti mukana.
Reply
#20
Jollakin on varmaan Zetassa vetokoukku että saadaan mun trailer queen paikalle... ;D
Botniaringille uskaltaa mennä jo Daihatsullakin Sad
VH45DET Remote Turbo
500whp.net
Reply
#21
micco Wrote:Jollakin on varmaan Zetassa vetokoukku että saadaan mun trailer queen paikalle... ;D

No mun kaksatkussa oli mutta nyppäsin sen hyvin palvelleena pois.. Smile Zetaan en kuitenkaan ajatellut enää moista asentaa. ;D
Reply
#22
Eihän tuo mahdottomalta kuulosta. Voisi onnistuakin.
http://zeta.1g.fi<br />300ZX Z31 -90<br />-Trying is the first step towards failure-
Reply
#23
alustava ilmoittautuminen täältäkin
Reply
#24
Onks tämä homma haudattu?
Reply
#25
Ajatuksissa homma on edelleen, mutta mitään ei ole vielä käytännön tasolla tehty..

Herätelläänpä tätä taas henkiin.

Olisiko parempi, jos möötte olisi yhden illan juttu?

Soitin Viinikanniemeen ja siellä on 3-4.6 kaikki mökit vielä vapaana ja saunankin saisi vielä varattua. Mökeissä on paikat viidelle ja hinta 92e/vrk, eli 18,40/sierainpari. Saunan hinta on 15e/tunti ja sen saa niin moneksi tunniksi, kuin haluaa.

Jos löytyy neljä varmasti sitovaa ilmoittautumista, niin voisin varata jo yhden mökin vaikka samantien. Ja saunan kolmeksi (?) tunniksi 21-24 (?)

Z32 Vapari
Reply
#26
Joo, mulle sopii ajankohta hyvin. Laita privalla tili ym. tiedot niin voin maksaa jonkunlaisen ennakkomaksun.
Reply
#27
Mika Wrote:Ajatuksissa homma on edelleen, mutta mitään ei ole vielä käytännön tasolla tehty..

Herätelläänpä tätä taas henkiin.

Olisiko parempi, jos möötte olisi yhden illan juttu?

Soitin Viinikanniemeen ja siellä on 3-4.6 kaikki mökit vielä vapaana ja saunankin saisi vielä varattua. Mökeissä on paikat viidelle ja hinta 92e/vrk, eli 18,40/sierainpari. Saunan hinta on 15e/tunti ja sen saa niin moneksi tunniksi, kuin haluaa.

Jos löytyy neljä varmasti sitovaa ilmoittautumista, niin voisin varata jo yhden mökin vaikka samantien. Ja saunan kolmeksi (?) tunniksi 21-24 (?)
Eli varmuuden vuoksi kysytään; mitä toi tulis maksaa per nuppi, jos vain 4 osallistujaa vs. esim 12 osallistujaa.
Mä oon mukana alustavasti. Tampereellahan on paljon Z31:n omistajia, heitä pitää saada myös mukaan. Wink
bRuCe - no pain no gain ...yli 1/4 vuosisataa Zeta-historiaa
Reply
#28
Neljä osallistujaa: 1 mökki 92e ja sauna 2h 30e = 122e/4=30,50e / hlö

12 osallistujaa: 3 * mökki 92e ja sauna 3h 45e = 321e/12=26,75e / hlö

eli kolmen kympin kieppeillä pyöritään.

Pitäisiköhän tämä siirtää tuonne Z-osion juureen, niin vakkaritkin näkisivät ja voisivat ottaa osaa jutusteluun.
Z32 Vapari
Reply
#29
Tätähän vois joku NCF:ään rekisteröitynyt mainostaa heidänkin palstallaan.

Sielläkin noita Zetoja, jonkin verran...
I'm living my dream: Im in a Z.... and those guys with other Z's are trying to catch me, but they just can't...<br />'Cause i'ts taking too god damn long for the twin troubles to kick in...&nbsp; Tongue
Reply
#30
Mika Wrote:Pitäisiköhän tämä siirtää tuonne Z-osion juureen, niin vakkaritkin näkisivät ja voisivat ottaa osaa jutusteluun.

Siirretty..

Meikä on kyllä mukana tossa!
Pitää vaan toivoa, että olisi zetakin ajossa tuolloin.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)