Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kirpputorin pelisäännöt!
#1
KIRPPUTORIN PELISÄÄNNÖT
DNSFConfusedsä saa vapaasti myydä tavaraa joka liittyy autoiluun, mutta muutamia ohjeita on hyvä muistaa:

SALLITUT ASIAT
1. Tuotteiden myyminen.

2. Tuotteista hinnan pyytäminen oman omantunnon mukaan.

3. Tuotteesta kyseleminen (ei hintatiedusteluja, ne pikaviestinä, ellei myyjä ole maininnut että kyseessä huutokauppa).

4. Liitetiedoston koko Max. 800x600

5. Kerro ilmoituksessa tuotteen tiedot, hinta ja sijainti, samoin yhteystiedot.

KIELLETYT ASIAT
1.Hinnasta valittaminen... Ihan turha itkeä hintoja boardilla jos itellä ei ole varaa: "Saksasta saa halvemmalla", tuo sitten saksasta mutta siitä on turha mainita boardilla. Jokainen saa omista kamoistaan pyytää just sen mitä haluaa. Julkisena asioita on turha itkeä.

2.Turha kommentoiminen. Varsinkaan jos kommentti ei mitenkään asiaan liity ja edistä tuotteen myyntiä. Edelleen, kysyä saa tosin vapaasti.

3. Suoranainen kusettaminen, jos esim. auto on kolaroitu niin se on kolaroitu, sitä ei muuta mikään seikka.

4. Jatkuva tuotteiden ns. "uppaaminen", uppaaminen on sallittua vain kahden viikon välein.

5. pelkkien nettiauto id numeroiden ilmoittaminen. Jos et vaivaudu kirjoittamaan auton tietoja uudestaan ja laittamaan suoraa linkkiä ( esim. http://www.nettiauto.com/123456 ) niin ilmoituksesi poistetaan.

SANKTIOT
Mahdollisista rikkeistä seuraa tietysti myös sanktiot, jotka ovat:

1. Ensimmäisestä turhasta kommentista: Varoitus.

2. Toisesta turhasta kommentista: 2 viikon banni.

3. Jos asiaa ei ole NÄIDENKÄÄN JÄLKEEN sisäistetty seuraa permanent(pysyvä) banni.
--<br />Juha Söderholm <br /><br />EuroRC.com
Reply
#2
En nyt äkkisältään löytänyt infoa ostajille joten päätin kirjoittaa muutaman kaikkien elämää helpottavan vinkin. Jos tulee väärään paikkaan tai katsotaan muutoin huonoksi ideaksi niin saa poistaa.
Perillehän vietit tulevat vaikka pistäisi pullopostilla, mutta käsittelyaikaan ja muuhun vastaamiseen voi vaikuttaa erittäin helposti. Helppolukuiseen viestiin on helppo vastata vaikka työpäivän päätteeksi, varsinaiseen etsi-ja-ota-selvää viestiin vastaaminen saattaa joskus mennä maniana tyyliseksi jos on kiire.

1. Yksityisviesteissä kannattaa mielestäni aina vastata lainaten jos ollaan ostamassa jotain. Varsinkin yrityksillä postilaatikko paisuu sellaisiin mittoihin ettei sen läpi kahlaaminen ole hauskaa. Samankaltaisista asioista saatetaan myös puhua useamman eri henkilön kanssa, joten asioiden nopea hahmottaminen helpottuu.

2. Kun tilataan jotain, niin yhteystietoihin kannattaisi liittää ainankin puhelinnumero ja mielellään sähköposti suoraan. Matkahuolto kun soittaa paketin saapuessa, ja sähköpostiin saatetaan laittaa esimerkiksi lasku, ilmoitus tavaran toimituksesta, tai saapumisesta.

3. Jos tarvitset jotain nopeasti, onnistuu se parhaiten puhelimitse. Ainankin omalla kohdallani tykkään hoitaa asiat puhelimessa, puhelimessa asiat saa selviksi sata kertaa nopeammin kun sähköpostilla, ja sattuupa joskus kohdalle kanssaharrastajia joiden kanssa on mukava rupatella niitä näitä ihan muutenkin.

4. Viestien otsikointi etenkin tarjoustuotteissa ja muissa paljon kysytyissä. Kun lootassa on tuhat ja yksi viestiä otsikolla: '(Ei otsikkoa)' on niiden erottaminen toisistaan melko työlästä, tässäkin voit helpottaa myyjän hommaa kun otsikoit esimerkiksi: "S13, Kansipelti", tai "Skyline, paukkulaakerit" tms Wink Kun pysytään kohtuuden rajoissa niin mitä tarkempi otsikko, niin sen parempi oikeastaan, ei kuitenkaan koko elämänkertaa.

5. Automalli on monesti aika hyvä kertoa

Race Performance Oy<br />www: www.race.fi<br />E-mail: [email protected]<br />Puh. 045 1392 111
Reply
#3
Voisi niitä edellisiä uppausviestejä samalla poistaa kun laitaa uuden. Mulla ainakin on tapana klikata topikit auki "uusi" kohdasta ja toisinaan saa plärätä toistakymmentä uppiviestiä ylöspäin ennenkuin löytyy varsinainen ilmoitus. Pääseehän sinne tietysti ylös-napista ja homellakin mut omien käyttötottumusten kautta tämmöinen pisti silmään....
240Z -72 200SX -91 Maxima QX -04
Reply
#4
4. Jatkuva tuotteiden ns. "uppaaminen", uppaaminen on sallittua vain kahden viikon välein.

Jos joku muu laittaa esim. kysymyksen mun ilmoitukseeni niin silloinhan se nousee listassa ylös. Lasketaanko se uppaukseksi vai noudatetaanko edelleen 2 viikon sääntöä siitä omasta uppauksesta?
S14A-98
Reply
#5
Lavascale Wrote:4. Jatkuva tuotteiden ns. "uppaaminen", uppaaminen on sallittua vain kahden viikon välein.

Jos joku muu laittaa esim. kysymyksen mun ilmoitukseeni niin silloinhan se nousee listassa ylös. Lasketaanko se uppaukseksi vai noudatetaanko edelleen 2 viikon sääntöä siitä omasta uppauksesta?

Lasketaan uppaukseksi. Kysymykseen saa toki vastata, eli ei tarvitse odottaa kahta viikkoa että voi vastata ;D

Kahden viikon sääntö lasketaan viimeisestä aiheeseen kirjoitetusta viestistä.
CA18DET = 1809cc wasted.<br /><br />GReddy Profec B Spec II säätöohje SUOMEKSI
Reply
#6
Teppo Wrote:Lasketaan uppaukseksi. Kysymykseen saa toki vastata, eli ei tarvitse odottaa kahta viikkoa että voi vastata ;D

Kahden viikon sääntö lasketaan viimeisestä aiheeseen kirjoitetusta viestistä.

Thanks, tämä selvä Big Grin
S14A-98
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)