<@nosliw_> onneks on hurri ni voi repiä vähän maahiskultaa perseestä taas
<@nosliw_> älkää laittako allekirjotukseen
"Mut onneks meillä on Hannu, Hannu tekee ihan mitä sitä huvittaa" - Mikk-
Zuikkis Wrote:Härde kuitenkin onnessaan klikkaillut menemään, hintaa katsomatta. ökymalli, 4x kalliimpi kuin muilla!
Heh ei kyllä maksuhetkellä oli ihan oikea hinta ja se on tililtäkin mennyt. Tuolla omissa tiedoissa vaan lukee reaaliaikainen hinta. Mut siis tottakai mun on parempi kuin muiden
"englanninkielinen lainaus" "tää kaulahuivi ei tarkota että oisin gay"
Ruostehommia ym katsastuskorjauksia Sipoossa, yv:llä sopii kysellä
Zuikkis Wrote:Härde kuitenkin onnessaan klikkaillut menemään, hintaa katsomatta. ökymalli, 4x kalliimpi kuin muilla!
Heh ei kyllä maksuhetkellä oli ihan oikea hinta ja se on tililtäkin mennyt. Tuolla omissa tiedoissa vaan lukee reaaliaikainen hinta. Mut siis tottakai mun on parempi kuin muiden
Hamsterit on loppu, sen takia hinta on korkeampi että niitä ei tilattaisi...
Quote:We are sorry to say although ebay shows we have them more than 10 available,but it is not true,could you please check the price ?It shows the price is $65.19,you can see we raised the price $50 ,we just want to avoid the buyer buying it .Hope you can understand.
The price will become normal when we get new ones,how about you buy it again when it is in stock?
Peruutin yhden maksamattoman tilauksen niin nämä puupäät jumitti kaikki mun tilaukset siis myös maksetut, niin hamsterit onkin yhtäkkiä loppu! Palautti kyllä rahat että sen puolesta ok.
Ei mulla mihinkään kiire ole, joka kerta on moottoritielle 120 kiihtynyt...
Suzuki GSX1400
Nissan Micra 1.3 LX
Nissan Primera GT
Äkkinäisellä tulisi juutalaisista ja savupiipuista tämä aatu-setä ja sen nuotiot mieleen? Joten kuvattaisiko
tällä savupiipuilla sitä sekasortoa mikä alkaa kappaleen lähdettyä "käyntiin"
Kaveri voitti rahapeleistä reilu 600e. Tuli skypessä juteltua senkaa myöhemmin, ni tokas et meinaanko viskiä ottaa huomenna. Sanoin et empä taija ku ei oo. Sano et hän laittaa 20e ni saat viskiä eikä tarvii maksaa takasin, et ihan hyvää hyvyyttään. Tossa kyl osottautuu kyllä kaveruus todellakin kaveruudeksi, vaikkei mitään läheisempiä ollakkaan, mutta kavereita silti ;D 8)
<@nosliw_> onneks on hurri ni voi repiä vähän maahiskultaa perseestä taas
<@nosliw_> älkää laittako allekirjotukseen
"Mut onneks meillä on Hannu, Hannu tekee ihan mitä sitä huvittaa" - Mikk-
Your Datsun will never get mad if you enjoy driving another car even if younger than she is.
Your Datsun doesn't mind if you want to drive her at 3 AM.
Your Datsun won't get upset if you let a friend drive her.
Your Datsun can be driven and enjoyed all month long.
Your Datsun doesn't mind if you want to drive her in public.
Your Datsun doesn't need flowers before letting you put the key in the ignition
Väittäisin, että liha alkaa jo kypsyä noin korkeessa lämpötilassa. Tai oikeastaan mua viisammat proot sen on väittäny, mä oon vaan kotikeittiössä todennu saman asian. Beef Jerkyhän on nimenomaan kuivattua lihaa, ei kypsynyttä.
Ihan hyvää toki tulee noinkin lämpimässä, itekin monesti tehny pikapurtavaa uunissa. Mut ei siitä kyllä kuivalihaa tuu, vaikka kuivaa lihaa tuleekin. ;D
Semmonen 35 astetta ja pari vuorokautta...omnomnom. Koita ihmeessä. Guuglesta toki löytää enempikin asiaa.
Väittäisin, että liha alkaa jo kypsyä noin korkeessa lämpötilassa. Tai oikeastaan mua viisammat proot sen on väittäny, mä oon vaan kotikeittiössä todennu saman asian. Beef Jerkyhän on nimenomaan kuivattua lihaa, ei kypsynyttä.
Ihan hyvää toki tulee noinkin lämpimässä, itekin monesti tehny pikapurtavaa uunissa. Mut ei siitä kyllä kuivalihaa tuu, vaikka kuivaa lihaa tuleekin. ;D
Semmonen 35 astetta ja pari vuorokautta...omnomnom. Koita ihmeessä. Guuglesta toki löytää enempikin asiaa.
En mä todellista lämpöä omassa uunissa tiedä, muttei siellä kyllä kypsäksi lihaa saa jos 50astetta säätää. Hieman tuli epäselvästi kirjoitettua, kun en tosiaan tajunnut ettei tuo 50astetta ole varmastikaan todellinen lämpötila.
Pitäisi päästä maistamaan kuivalihaa joka on kuivattu ulkona todella pitkään. Kuulemma vielä parempaa kuin nämä uunissa tehdyt.
500whp.net - Do you have what it takes? 80-luvun perhesedan, 2jz coming soon...
Väittäisin, että liha alkaa jo kypsyä noin korkeessa lämpötilassa. Tai oikeastaan mua viisammat proot sen on väittäny, mä oon vaan kotikeittiössä todennu saman asian. Beef Jerkyhän on nimenomaan kuivattua lihaa, ei kypsynyttä.
Ihan hyvää toki tulee noinkin lämpimässä, itekin monesti tehny pikapurtavaa uunissa. Mut ei siitä kyllä kuivalihaa tuu, vaikka kuivaa lihaa tuleekin. ;D
Semmonen 35 astetta ja pari vuorokautta...omnomnom. Koita ihmeessä. Guuglesta toki löytää enempikin asiaa.
En mä todellista lämpöä omassa uunissa tiedä, muttei siellä kyllä kypsäksi lihaa saa jos 50astetta säätää. Hieman tuli epäselvästi kirjoitettua, kun en tosiaan tajunnut ettei tuo 50astetta ole varmastikaan todellinen lämpötila.
Pitäisi päästä maistamaan kuivalihaa joka on kuivattu ulkona todella pitkään. Kuulemma vielä parempaa kuin nämä uunissa tehdyt.
Isä tuota kuivaa lihaa teki ennen ja kyl ne lihat oli ulkona roikkumassa 3-4 viikkoa...
Joten en oikee usko et samaan lopputulokseen päästään parin päivän uunituksella...
wannabe nissanisti<br />Zervuska haidis Om limakud ziero
zanardi Wrote:Isä tuota kuivaa lihaa teki ennen ja kyl ne lihat oli ulkona roikkumassa 3-4 viikkoa...
Joten en oikee usko et samaan lopputulokseen päästään parin päivän uunituksella...
Ei se tosiaan mitenkään samaa oo. Mut tälleen keskustassa kerrostalossa asuessa ei oo oikeen mahiksia kuivatella lihoja pihalla, ni mennään sillä millä pystytään. Tosi ohkasia siivujahan tuo vaatii, et parissa päivässä tulee sisätiloissa valmista. Uunissa saa paljon nopeemmin, mut se on taas asteen erilaista.
Mikään ei oo välttämättä parasta tai huonointa, mut on niissä selvä ero. Kannattaa kokeilla.
zanardi Wrote:Isä tuota kuivaa lihaa teki ennen ja kyl ne lihat oli ulkona roikkumassa 3-4 viikkoa...
Joten en oikee usko et samaan lopputulokseen päästään parin päivän uunituksella...
Ei se tosiaan mitenkään samaa oo. Mut tälleen keskustassa kerrostalossa asuessa ei oo oikeen mahiksia kuivatella lihoja pihalla, ni mennään sillä millä pystytään. Tosi ohkasia siivujahan tuo vaatii, et parissa päivässä tulee sisätiloissa valmista. Uunissa saa paljon nopeemmin, mut se on taas asteen erilaista.
Mikään ei oo välttämättä parasta tai huonointa, mut on niissä selvä ero. Kannattaa kokeilla.
minkäslaista maustesotkua oletten käyttäneet? jos kokeilis tehdä noita joskus..
Pullo punkkua, puoli pulloa poppamiehen savuchiliä, reilusti rouhittua mustapippuria ja merisuolaa. Savuaromi taisi tuulettua ulkona, mutta tulisuus onneksi jäi. Marinointiin käytettiin vuorokausi.
Toinen setti kulmapaistista tehtiin hieromalla pintaan mausteseos, jossa oli merisuolaa, mustapippuria ja chiliä. Tässä jäi pintaan kaikki mausteet, mutta ihan hyvää tuli.
Tälle vuodelle laitettiin vain poroa ja naudan sydämiä pelkällä suolalla.
Pullo punkkua, puoli pulloa poppamiehen savuchiliä, reilusti rouhittua mustapippuria ja merisuolaa. Savuaromi taisi tuulettua ulkona, mutta tulisuus onneksi jäi. Marinointiin käytettiin vuorokausi.
Toinen setti kulmapaistista tehtiin hieromalla pintaan mausteseos, jossa oli merisuolaa, mustapippuria ja chiliä. Tässä jäi pintaan kaikki mausteet, mutta ihan hyvää tuli.
Tälle vuodelle laitettiin vain poroa ja naudan sydämiä pelkällä suolalla.
Jotenkin mä en nyt hoksaa tätä, jos ruoka kiikkuu neljä viikkoa pihalla niin mitä moisesta lihasta on enään jäljellä kun kaikki eläimet niitä käynyt napsimassa? Vai millä tämä nyt estetään?
OSTA JAPSI NIIN OPIT HITSAAN!
4,5m² korjailtu nousevan auringon maan lapsia since 2010
Pullo punkkua, puoli pulloa poppamiehen savuchiliä, reilusti rouhittua mustapippuria ja merisuolaa. Savuaromi taisi tuulettua ulkona, mutta tulisuus onneksi jäi. Marinointiin käytettiin vuorokausi.
Toinen setti kulmapaistista tehtiin hieromalla pintaan mausteseos, jossa oli merisuolaa, mustapippuria ja chiliä. Tässä jäi pintaan kaikki mausteet, mutta ihan hyvää tuli.
Tälle vuodelle laitettiin vain poroa ja naudan sydämiä pelkällä suolalla.
Jotenkin mä en nyt hoksaa tätä, jos ruoka kiikkuu neljä viikkoa pihalla niin mitä moisesta lihasta on enään jäljellä kun kaikki eläimet niitä käynyt napsimassa? Vai millä tämä nyt estetään?
Ne on suojattu yleensä verkolla, ettei linnut käy nokkimassa. Tehdään myös yleensä aikaisin keväällä, kun ei ole vielä ötökät liikkeellä.
500whp.net - Do you have what it takes? 80-luvun perhesedan, 2jz coming soon...