Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farmarin tai tila-auton takakajarit
#1
Mihin olette keksineet sijoittaa farkkujen ja tila-autojen takakajarit? Hattuhyllyt tuppaa olevan irrotettavaa mallia, tai rullaverhoa, joten niihin en mielellään asentas.
Reply
#2
Farkku E39-korisessa bemarissa noi alkuperäiset takakajarit on laitettu tavaratilan kattoon.

Riippuu varmaan aika paljon autosta, pystyykö tuollaiseen paikkaan niitä asentamaan.

Jotkut on laittaneet kaiuttimia D-pilareihinkin.
Tähän tyyliin:
[Image: DSC05331.jpg]
CA18DET = 1809cc wasted.<br /><br />GReddy Profec B Spec II säätöohje SUOMEKSI
Reply
#3
Tuo d-pilarikiinnitys vaikuttas fiksulta, suuntauski parempi ku hattuhyllyltä. Kattoon kiinnitettävääkin mallia vois harkita vaikka lähemmäs takapenkkejä.
Reply
#4
noista katos olevista ei juuri kuuntelu nautintoo saa vaikka kuinka istuis takapenkillä :Smile tuo D pilari sen sijaan onki hyvä paikka kunhan teke e niin ettei haittaa lastaamista..
Nissan Sunny Coupe 1.6 SGX -87<br />Elämä alkaa 145dB jälkeen...
Reply
#5
Varmaan ois järkevin tehä vaikka styroxista mallit ja kokeilla miten lastaus onnistuu ja kuinka näkyvyys kärsii. Styroxin päälle jotain suojaa ja siihen lasikuitu. Stytroksi mäkeen, ja täytettä tilalle, niin taitaa olla verhoilua vaille valmista...
Reply
#6
Itse tein a-pilariin sinisestä styroksista (foumi?) mallit ja lasikuitua päälle. Foumin suojasin ihan perus erikeepperillä ja sit vaa kuitua niskaan. Hyvät tuli, eikä foumi paljoa sulanut alta. kuulemma bensalla saa sulatettua foumin pois ja jäljelle jää pelkkä kuitukuori.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)