Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Initial Z

Klubilainen
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Initial Z last won the day on July 18

Initial Z had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Initial Z

 • Rank
  Pro Member
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Kas, pitää itekin kokeilla niitä ens kesänä. Mä ajelin noilla Powerstopin Track Day paloilla ja ne kulu loppuun kahden ratakerran aikana.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  En oo tietoinen, että pystyis. JDM zetojen runkonumero on puhdas sarjanumero eikä sisällä tietoja autosta samalla tavalla kuin Eurooppalaiset VIN:t. Japskiautoissa pitäisi olla viskolukko kaikissa varustelutasoissa, ymmärtääkseni ainoastaan jenkkeihin ja ehkä ausseihin(?) on laivattu niitä avoimella perällä olevia. Brembot oli Japanissa lisävaruste niin ne on sit harvemmin täkäläisissä autoissa. En oo selaillu japskien huutokauppoja niin paljoo, että muistaisin näkeekö brembojen olemassaoloa jostain. Kyl niil perusjarruilla kärsii Ahvenistoa ajamaan ympäri, kunhan vaihtaa teräspunosletkut kumisten tilalle ja nesteen DOT5.1:seen. Palat ei tunnu kestävän menoo niin hyvin kun bremboihin saatavilla olevat, mut hintakaan ei päätä huimannu ku tilaili niitä rockautosta. Jäähdytys ois hyvä askarrella ainakin eteen kun ne jarrut ei tunnu oikein saavan ilmaa.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on spec-d tuninging aftermarket lyhdyt, jotka oli halogeeneilla niin kamalat että harkitsin faceliftin bixenon lyhtyjen hommaamista, kunnes testasin ledejä. Älä osta kiinaledejä, ne oli ihan yhtä huonot kun heikot halogeenitkin. Nyt lähivaloina on ekan linkin Hikarin ledit, ja vielä pitäis jaksaa asentaa pitkiin nuo toisen linkin ledit. Ainakin näitten H1 polttimoiden asentaminen oli aika näpräämistä, mutta johtuu myös osittain tuosta lyhdystä, mitä mä oon manannut aikaisemminkin täällä. https://www.amazon.com/HIKARI-Headlight-Conversion-Adjustable-Warranty/dp/B07PZC16SF/ref=sr_1_6?dchild=1&keywords=led+headlight+h1&qid=1601958738&sr=8-6 https://www.amazon.com/Alla-Lighting-H1-Conversion-Replacement/dp/B07YLCSSZR/ref=sr_1_53?dchild=1&keywords=led+headlight+h1&qid=1601958738&sr=8-53 Nyt tuolla kärsii jo ajella pimeällä, tosin kirkkaammatkin ledit ei olis ollu haitaksi, kun noi mun lyhdyt on niin surkeat.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Joo, sama homma. Joku vajaa puoltoista viikkoa menny tavaroiden saapumisessa kotiovelle nyt korona-aikanakin, ja ne hinnat on välillä huomattavasti halvemmat kuin muista paikoista tilattaessa.
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Rockautosta
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Noniin, lähettivät sit 4 kpl takajarrulevyjä sen sijaan että ois tullu pari eteen ja taakse. Positiivista tosin kuin toimiva reklamointi tuolla oli. Tarvinnu kuin klikkailla että lappu on oikee mut osa väärä niin alta 10 minuuttia ja tuli meili että lähettävät uudet eivätkä taida ees haluta vääriä levyjä takaisin, tai no 2 viikkoa sanovat että säilytä jos haluavat ne takas.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Joo, pitääpi varmaan tilailla uudet iskarit tilalle. Oispa vaan huomannu tuonkin hieman aikaisemmin kun juuri tänään tuli kasa jarruosia kotiovelle.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Ikäänkuin se takapää pomppis ylös alas. En nyt oikeen keksi miten sitä kuvailisi parhaiten. Tuntuu about siltä kuin se ottaisi jonkun herätteen tiestä ja sitten se auton peräpää pomppii ylös alas. Renkaat ei hypi tiestä irti tai mitään sellasta. Voihan sekin olla mahdollista että ne iskarit on tullu tiensä päähän, mutta muissa autoissa kun on sitä tapahtunut, niin ne on lopettanut vaimentamisen joka tilanteessa, kun tuo taas tapahtuu vain tietyllä nopeudella. Jos ajaa esim 60:iä tai kovempaa niin se menee ihan tasaisesti.
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Onkos kenelläkään ollu semmosta omituisuutta autossa, että ottais tiestä jonkun herätteen ja alkaa pompottelemaan ajaessa? Mulla oli aikaisemmin tullu se parissa kohtaa Lahden motarilla mutta nyt kun vaihdoin renkaat 245/40/18 -> 275/40/18 niin 50:n vauhdeissa tulee pompotusta tosi herkästi.
 10. Assetto corsa

  Ei muuta kuin seuraavasta steamin alesta ostoskoriin, niin pääsee modejakin latailemaan. Oli kyllä aika päin mäntyä tehty tuo 350z modi, juuri mikään ei ollu kohillaan alkaen siitä moottorin vääntökäyrästä ja mm. etujousitus oli tehty McPhersonilla. Vielä pitäis mittailla alustan kiinnityspisteet omasta autosta seuraavalla kerralla, kun on renkaat irti niin sais nekin oikeesti kuntoon.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  En mä olis erityisen huolissani mustan ja hapokkaan välisestä korroosiosta, ja viimeistään tuolla Artun mainitsemalla tahnalla se ongelma poistuu. Arttu, meinaat vissiin tuolla leikkautumisella pultin/mutterin kylmähitsautumista toisiinsa, jolloin se kanta on äkkiä käsissä jos ajelee pulttimopolla niitä kiinni? Mä vaihdoin vuosia sitten 940 volvooni alustan pultit ja mutterit hapokkaisiin, ja ne oli sen auton eliniän aikana kaikkein helpoiten avattavat kohdat, koska ne ei ollut moksiskaan tiesuolakylvystä. Tosin ei kyllä tullu ikinä kiristeltyä tai avattua muilla kuin käsityökaluilla.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Muakin turhauttaa noi JR:n mutterit, yhet kromatut teräsmutterit piti jo heittää roskiin kun ne ei kestäny talvee ja nyt nuo mustat, jotka laitoin alle keväällä on jo alkanu ruostumaan. Paljonkohan maksais teettää A4 luokan vannemutterit ja mistä sitä vois ees kysellä?
 13. Assetto corsa

  Meinasin ilahtua suurestikin, kun huomasin että tähän oli Ahvenisto ja 350z automodi saatavilla. Harmi vaan, että nuo modien laadut on aina vähän niin ja näin. Vaikka kuinka toivoisin, että vakio DE työntäis renkailta 387 Nm, niin asia ei kuitenkaan taida olla niin. Noh, puolentoista päivän korjailujen jälkeen tuo alkaa jo pikkuhiljaa vaikuttamaan zetalta käytökseltään.
 14. Sportscar Breakfast Club 27.6

  Voisin kans tulla, riippuen postipakettien saapumisesta. Voi olla että oon tekemässä jarruremppaa just tuolloin.
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  En oo vielä, mutta meni se maanantaina katsastuksesta kehujen kanssa läpi, et kai siellä jotain on vielä jäljellä. Tilasin teräspunosletkut ja laadukkaammat palat, niin ajattelin katsoa sitten kun vaihdan ne paikalleen.
×