Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

jkainenn

Klubilainen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jkainenn

 1. Ostin tuossa syksyllä puretun S1 RB25DET-moottorin josta olisi tarkoitus rakentaa omaan R33 GTST S2 Skylineen uusi takomoottori. Auto on "katuauto" , ja tavoite olisi rakentaa hiljalleen ennenkaikkea luotettava n.500-600whp moottori. Muutama kysymys onkin esimerkiksi koneistusten ja öljynkierron suhteen. Mikä on paras tapa leventää ö-pumpun veto, mikä "crank collar" on paras? Tarviiko ö-pumppuun billettirattaat? Tarkoitus olisi laittaa N1 öljypumppu (ja vesipumppu myös). Myös lisäöljynpaluu kannen taakse ja kuristimet kanteen tarkoitus laittaa. Entä mitä kaikkea moottorista kannattaa koneistuttaa/tarkistuttaa? Onko korsetti turha näillä tehotavotteilla? Lohko jokatapauksessa tarkoitus porauttaa. Tammer-Dieselissä tarkoitus teettää kaikki koneistukset, osaavat varmasti siellä neuvoa mutta myös ulkopuoliset neuvot olisivat hyviä. Kaikki neuvot muutenkin otetaan vastaan moottorin rakentamisen suhteen.
 2. Kysymyksiä RB25DET rakentamisesta

  Lohkossa ei ollut isompia naarmuja, kuuleman mukaan on n. 170tkm ajettu vakioporauksella oleva lohko. Ajatuksissa on porauttaa suoraan ensimmäiseen ylikokoon kun ei tiedä kuinka paljon kulumaa tuossa on ja saa välykset ainakin kohdilleen sitten. Vaikkakin ilmeisesti männänrenkaiden välykset on enemmän tärkeämmät kuin männän/sylinterin? Eaglen veivit mulla on hyllyssä odottamassa, männät vielä puuttuu. Onko männissä/veiveissä kuinka paljon laatu/kestävyys eroja?
 3. O: R33 GT-R Oem Spoiler

  Ostetaan aito R33 GT-R Takaspoileri, pelkkä runkokin käy ilman siipeä. Älä tarjoa replicaa. Kunnolla ei väliä! Yhteydenotot yv tai puh. 045-8733866/Juho
 4. Täällä joku joskus suositteli tuota kyseistä sivua ja kiinnostaisi tietää onko porukalla kokemuksia tuolta, melko edulliset rahdit yms. näytti olevan...tuleeko jotain muita piilokuluja verojen ja tullien lisäksi? Tai onko olemassa joku parempi sivu yahoo-auctioneista ostamiseen?
 5. Oon kokenu itse helpoimmaks tavaks pistää video youtubeen, ja jakaa sieltä linkki tänne.
 6. Alright, kiitoksia vinkistä! Täytyy tutustua tuohon sivustoon!
 7. Kysytääs nyt jos täällä joku tietäisi/löytyisi jostain... Elikkäs hakusessa omaan ECR33 Spec 2:seen uudet ajovalojen muovit, netistä löytänyt pelkästään GT-R:n ja Spec 1:sen sopivia ( https://www.nengun.com/behrman/headlight-repair-lens-kit-r33-gtr ) . Onko ainoa vaihtoehto tilata amayamalta hirvittävän hintaiset alkuperäiset vai onko jossain myynnissä huokeammalla hinnalla vastaavia? Nyt olisi myös hyvä hetki tarjota omiansa jos kyseiset palaset löytyvät ylimääräisenä!
 8. Jep, Täytynee kattella jos jossain ilmestyy myyntiin vaikka parempikuntoiset koko ajovalot, ovat käytettynä paljon huokeammat kuin nuo amayaman linssit. Ebaysta ja Yahoo-auctionistakin yritin etsiä mutta sieltä ostaessa ilmeisesti melko kallista/haastavaa puuhaa kun eivät myy ellei ole postiosoitetta japseissa, elikkä jonkun firman kautta täytyis ostaa, ja tietenkin vielä postit+verot ja tullit päälle siihenkin. Onkos ebayn lisäksi muita paikkoja mistä kannattaisi käytettynä skylinen osia etsiä?
 9. Pienen tutkimisen jälkeen selvisi että S2 ei mene mitkään muut kuin S2 valot ilman että vaihtaisi konepellin, grillin yms. Nuo Wisesquaren early/late-model ovat siis pelkästään GT-R:n early ja late model versioihin, eivät GTS-T:n.
 10. Korjatkaa viisaammat jos olen väärässä mutta eikös GT-R ja S1 ole molemmissa vilkku ajovalossa itsessään, kun taas S2 on vilkku erikseen sumarin kanssa omana pakettinaan. Tämän takia ainakin uskaltaisin väittää että GT-R:n linssi ei mene S2 GTS-T:hen. Siitä en tiedä meneekö sitten S1 ja GT-R: sovittamalla päikseen. Täytyypi tutustua noihin Wisesquareihin, löytyivätkö linssit heidän omilta sivuilta vai oliko jollain toisella sivulla kaupan?
 11. Hiottu on, mutta halkeillut sen verran pahasti ja poreillut ettei enään hyviä saa noista.
 12. R32 rb20det johtosarja suli

  Z-Power myy tuota consult-kaapelia. Suosittelen vahvasti hankkimaan on nimittäin hyödyllinen piuha
 13. R33 Spec 2 Ei kierrä?!?!?

  Hyviä uutisia tän topicin puolelta! Näyttää siltä että vika oli kuin olikin hajonnut MAP-anturi, vaihdoin uuden ja auto alkoi pelaamaan vanhaan malliin.
 14. Apuja/ehdotuksia kaivataan! Auto R33 Skyline, tekniikkana RB25DET, Hestec X32, VAG-puolat... Vika alkoi pienenä "rötäyksenä" 2-3 vaihteella edellisenä päivänä, seuraavana päivänä ei sitten enään toiminut ollenkaan... Nyt on uudet sytytystulpat (BCPR7ES), kokeiltu toisilla puolilla, cas-anturilla, toisella TPS:llä, TPS myös kokeiltu säätää Hestecin säätöohjelman avulla. Videolla suunnilleen näkyy käyttäytyminen, kaasupoljin pohjassa mutta kierrokset eivät vain nouse ja "booaa".
 15. R33 Spec 2 Ei kierrä?!?!?

  Ilmapuolella perus sienisuodatin. Kokeilin MAP-anturi irti ja ei mitään eroa käyntiin irti/kiinni. Tilasin uuden anturin katsotaan vaikuttaako yhtään. Harmi kyllä vakio ilmaboksia ei löydy, että pystyis sillä kokeileen, samat on kyllä oireet juu...
 16. Herätellääs tätäkin ketjua! Tuollainen R33 Spec 2 löytyy itseltä ps: kuvan vanteet vain väliaikaiset, hirvittävät itseänikin Katsotaan jos saisi Projektitopicin tehtyä autosta jossain kohtaa!
 17. R32 rb20det johtosarja suli

  Suuttimet siellä napsuu eikä puolat...ainakin itsellä RB25DETissä.
 18. R32 rb20det johtosarja suli

  Suuttimet saa helposti testattua aukeaako kun irrottaa cas-anturin, ja pyörittelee niin pystyy kuulemaan aukeaako suuttimet. Ootko katsonut että ainetta tulee suodattimelle asti ja pumppu toimii?
×