Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Busaixu

Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Busaixu last won the day on August 19 2019

Busaixu had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Busaixu

 • Rank
  Novice Member
 1. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  noilla "käytetyillä osilla tarkoitin sitten kylläkin uusia.
 2. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Tuli Z kuntoon. Nyt muutaman sataa kilometriä takana. Käytetyistä osista suurin osa oli Nissan originaaleja ja väittäisin, että muutkin vähintään alkuperäislaatua. Kiitokset kaikille kannustuksesta -olisi jäänyt muuten remppa tekemättä. Ei paha, mutta vei aikaa melkoisesti.
 3. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Sain sitten vihdoin myös venttiilit tilaukseen CZP:ltä. Tuli jonkin verran tilattua myös muuta (42 items). Tällä hetkellä toimittaja tuntuu oikein mukavalta. Olin suoraan asiakaspalveluunkin yhteydessä s-postilla ja jutustelin helpdesk Chatinkin kanssa. Jotakin tilaamaani, kun ei ollut saatavilla sain vaihdettua. Saa nähdä miten nopeasti tulevat. Kansipultit tulee tilattua vielä Autodocilta (Payen). Saatan ottaa myös jakopään ketjusetin (Japanparts), kun kiristimiä ei ole tiettävästi vaihdettu jakoketjurempan yhteydessä.
 4. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Kaikki oikein hienossa kunnossa.. Nyt kannet jo osina ja seetit onneksi hyvät. Vaihdan nyt kylläkin kaikkiin uudet pakoventtiilit, koska välykset olivat jo kuitenkin kaikissa pienet. Venttiili lienee palanut "vähitellen", joten mitään merkkejä palasen irtoamisesta ei ole. Otan venttiilit USA:sta CZP kautta, kun muillakin tuntuu olevan toimitusaikaa. Tilasin maanantaina tiivistesajan (Victor Reinz), äsken TNT toi sarjan kätöseen. Aikas nopeasti -vuorokaudessa.. Hinta oli 136,- £, siis koko moottorin tiivistesarja. Tuli KoraTrade/eBay kautta.
 5. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Kannet ovat jo koneistamossa. Odotan vastausta, että laitetaanko kaikki pakoventtiilit ja saako pahimman seetin vielä kunnolla pitämään normimitoilla. Tilaus napin alla ovat myös 1mm isommat venttiilit samalla, jos kaikki pakoset vaihtaisi. Venttiileiksi olisivat tulossa merkiltään "Brian Crower" -onko jotakin mielipidettä laadusta? Moottorin tiivistesarjaksi olisi jo tulossa Victor Reinz -onko siitä jotakin sanottavaa? Kansipulteiksi olin katsonut Payen. Samalla vaihtuu vesipumppu sekä kaikki hihnakirisitimet. Jakopääremppa oli tehty muutama tkm. sitten mutta tässä vois vielä ottaa koko setin ketjut, laahaimet ja kaikki kiristimet... Mielipiteitä voi Suomessa vapaasti esittää Toista kertaa en kyllä halua kone paikalla tuota hommaa alkaa tekemään.. Tässähän ollaan vasta puolivälissä, joten pelkästään sen johtonipun kanssa hirvittää, että saako kaikki menemään nätisti. Niistä peltisistä kannattimisita jätän kylläkin yli puolet laittamatta takaisin. Autossa jossa pakoventtiilit eivät kestä, ei tarvita semmoista määrää kaapelikannattimia. Pakosarjat voi muuten pitää kansissa kiinni ja nostaa lamdoineen -sen kaikki varmaan tiesivätkin jo, eli ottaa irti kattiputkista.
 6. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  HEH =) ei kait nämä ihan niin Kiinalaisia sais olla vielä -vai ovatko? Nykyaikaisissa moottoreissa ei tulisi olla tarvetta välysten seuraamiseen. Siis noissa 4. ja 6. sylinterissä olivat vielä n. 0.15mm välykset, joten ne eivät olleet vielä ihan kannolla, vaikkakin huonot nekin on. Pakopuolella olisi varmasti paras olla n. 0.25-0.35 [mm] riippuen moottorin eliniästä, jos kerran kulumistaipumus on venttiilien upota seetiin.
 7. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  2. sylinterin pakoventtiilit ovat molemmat kannolla < 0.05mm. 4. ja 6. sylinterien pakoventtiilit ovat n. 0.15mm.
 8. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Pakopuolelle paineet karkaa. Jotenkin ei yllättänyt yhtään..
 9. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Olisko tietoa noista moottorin huohotin kohdista? Imuventtiilivuodon pitäisi olla helppo päätellä, jos alkaa muodostua imusarjaan painetta. Pakopuolelta ei voi muuta kuin päätellä ja kuulostella pakoputkiston osalta.
 10. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Alakuolossa ei tarttis "pitää" mekaanisesti vaan pysyisi paineella stabiilisti paikoillaan. Yläkuolo on epävakaa pitää paineella paikoillaan yläasemassa.
 11. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Täytynee huomenna yrittää. Mietin myös, että ovatko kummassakaan alakuolossa venttiilit kiinni..? Tarvinnee muutoin "lukita" vaihteella ja kässärillä puristustahdin kohdille yläkuoloon tuo tutkittava sylinteri.
 12. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Käytän puristuspainemittarin letkua, johon alkaa löytymään myös sopiva liitos kompuraan -pari putkiklemmaria vielä... Olen joskus tehnyt myös vanhasta sytytystulpasta sopivan paineyhteen, eli rikkonut tulpan posliini eristeet, jolloin elektrodi irtoaa tulpasta ja hitsannut putkenpätkä paineilma letkuliitosta varten.
 13. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Eikös riittäisi, jos laittaa painetta sylinteriin n. 8 bar ja alkaa kuulostella, mistä eniten vuotaa.? Tietty "koko pata" voi alkaa humista, jolloin ei tiedä mistä se eniten vuotaa.
 14. Kastaa 2. sylinterin tulpan Misfire

  Siis löysin äkkiseltään vain tuon vasemman venttiilikannen huohotinyhteen. Joten onkohan koneessa enempikin huohottimia?
×