Jump to content

Teq

Vakkari
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Teq

 1. O:ca18et pakosarja ja turbo

  Eli tarve et koneen pakosarjalle ja turbolle esim. t25g tai t28. Miellellään ostaisin sekä pakosarjan, että turbon samalta myyjältä, mutta tarjoa toki erikseenkin jos toinen osista löytyy. Yhteydenotot YV tai WA nolnelnolnol862564
 2. Kuuluisiko kuskin puoleisessa etukulmassa olla jokin boksi lasinpyyhkijöihin liittyen? Jokin 8-napainen liitin siellä on tällä hetkellä tyhjänä, johon tulee johtoja pyyhkijän moottorilta ja oikean puoleiselta viikseltä.
 3. Kuinka se sytytyksen sitten niin sekottaa? Entä mihin hintaan tuollaisia kansia on sitten myynnissä ja onko niissä muuta eroa kun puolet vähemmän tulppia?
 4. Ei nyt mitään tiettyjä tehoja lähdetä hakemaan, 200 riittää hyvin jos sen verran vaan pienillä muutoksilla saa. Joku esimerkiksi s13 ca18detin vakioturbo voisi olla sopivan kokonen, jos vain sopii pakosarjaan. Ja siis pakosarjan myös tarvitsisin, koska vanhasta on väliripa haljennut. Onko silviaan saatavilla kohtuu hintaista lastua? Sitten kun auton saisi tuolla moottorilla ajoon niin voisi miettiä jos hommaisi detin rakentelua varten.
 5. Kyllä tuli ylimääräinen kansi mukana ja molemmista oli pakosarjan pinnapulttien reikiä porailtu isommiksi. En näe tarvetta laittaa detin mäntiä ja veivejä tuohon moottoriin, vakiot käy ihan hyvin kun sellaiset siellä valmiiksi oli. Mikä ahdin sulla olis? Pakosarjaako ei löydy?
 6. Pakosarja ja joku sopiva turbo tarttis edullisesti löytää. Moottori on pöydällä atomeina vielä vailla uusia laakereita, männänrenkaita ja tiivisteitä. Kampiakseli kävi jo kiillotuksessa ja hain toisen öljypumpun rikkinäisen tilalle. Sähköissä riittää vielä myös tekemistä kun ovat jokseenkin leväällään ja mm. ikkunat ja lasinpyyhkijät ei toimi. Joitain katkasijoita taitaa myös puuttua. Muutoin kori on ihan hyvässä kunnossa.
 7. Tokihan tuo kiinnostais, mutta laitetaan nyt ensin ajoon tuolla omalla moottorillaan ja mietitään sitä sitten... Tietääkö kukaan nuosta mrenkaista että onko sopivat, vai käyvätkö vain detin männille? Ja auto on valkoinen kauttaaltaan. Milloin tämä on sulla ollut?
 8. http://janicolracing.fi/tuote/npr-mannanrengassarja-83-00mm-1-5x1-5x2-8mm-5024 Sopivatko nuo ET koneen männille?
 9. Meikäläinen ilmoittautuu ilmeisesti tämän auton nykyiseksi omistajaksi
×