Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Teq

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teq last won the day on September 9 2017

Teq had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Teq

 • Rank
  Rookie
 1. Yhteensopivuudet

  Onko jossain muussa mallissa s12 yhteensopivaa relettä lasinpyyhkijälle? Tai jos joltain löytyy ylimääräisenä kyseinen rele, niin sitä voi kaupata mulle vaikkapa YV:llä.
 2. Kuuluisiko kuskin puoleisessa etukulmassa olla jokin boksi lasinpyyhkijöihin liittyen? Jokin 8-napainen liitin siellä on tällä hetkellä tyhjänä, johon tulee johtoja pyyhkijän moottorilta ja oikean puoleiselta viikseltä.
 3. Kuinka se sytytyksen sitten niin sekottaa? Entä mihin hintaan tuollaisia kansia on sitten myynnissä ja onko niissä muuta eroa kun puolet vähemmän tulppia?
 4. Ei nyt mitään tiettyjä tehoja lähdetä hakemaan, 200 riittää hyvin jos sen verran vaan pienillä muutoksilla saa. Joku esimerkiksi s13 ca18detin vakioturbo voisi olla sopivan kokonen, jos vain sopii pakosarjaan. Ja siis pakosarjan myös tarvitsisin, koska vanhasta on väliripa haljennut. Onko silviaan saatavilla kohtuu hintaista lastua? Sitten kun auton saisi tuolla moottorilla ajoon niin voisi miettiä jos hommaisi detin rakentelua varten.
 5. Kyllä tuli ylimääräinen kansi mukana ja molemmista oli pakosarjan pinnapulttien reikiä porailtu isommiksi. En näe tarvetta laittaa detin mäntiä ja veivejä tuohon moottoriin, vakiot käy ihan hyvin kun sellaiset siellä valmiiksi oli. Mikä ahdin sulla olis? Pakosarjaako ei löydy?
 6. Pakosarja ja joku sopiva turbo tarttis edullisesti löytää. Moottori on pöydällä atomeina vielä vailla uusia laakereita, männänrenkaita ja tiivisteitä. Kampiakseli kävi jo kiillotuksessa ja hain toisen öljypumpun rikkinäisen tilalle. Sähköissä riittää vielä myös tekemistä kun ovat jokseenkin leväällään ja mm. ikkunat ja lasinpyyhkijät ei toimi. Joitain katkasijoita taitaa myös puuttua. Muutoin kori on ihan hyvässä kunnossa.
 7. Tokihan tuo kiinnostais, mutta laitetaan nyt ensin ajoon tuolla omalla moottorillaan ja mietitään sitä sitten... Tietääkö kukaan nuosta mrenkaista että onko sopivat, vai käyvätkö vain detin männille? Ja auto on valkoinen kauttaaltaan. Milloin tämä on sulla ollut?
 8. http://janicolracing.fi/tuote/npr-mannanrengassarja-83-00mm-1-5x1-5x2-8mm-5024 Sopivatko nuo ET koneen männille?
 9. Meikäläinen ilmoittautuu ilmeisesti tämän auton nykyiseksi omistajaksi
×