Jump to content

*PexU*

Vakkari
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About *PexU*

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 05.05.1978
 1. Ok! Täytyy tuumata mitä tuon kanssa tekee, ääni nimittäin hiljeni kun vaihdoin 95-98e:ksi. Edellinen omistaja kuulemma tehnyt modauksen että voi ajaa 95e:llä, ja on itse ajanut sillä useita vuosia. Miten muuten mahtaa onnistua kuskin penkin verhoilun uusiminen, pitää penkin airbagin suhteen tehdä jotain peliliikkeitä? Tarkoitus olisi siis verhoilla se kuuluisa vasen sivutoppaus uudelleen. Jääkö airbagin valo palamaan operaation jälkeen?
 2. On alkanut koneesta kuulumaan pientä napustusta siinä 2-2,5t jengan kohdallla, joten nähtävästi siellä alkaa tulla kk-laakereiden tunnit täyteen..? Nähtävästi ääni kovanee kun alkaa olemaan loppu lähellä vai pettääkö ihan yllättäen, onko mitään kokemuksia, toki varmasti kaikki yksilöllisiä Pitääkös GT:sta ottaa koko kone irti vai saako alakautta esim nosturilla vaihdettua ne? Mistä sellainen setti kannattaisi hommata kilpailukykyiseen hintaan, onko hyviä ehdoituksia arvon jäsenistöllä..? Kiitos!
 3. Pitääkö tuolta napata kone ylös vai onnistuukos vaihtaminen nosturilla alakautta..? Kiitos!
 4. Nyt aletaan olemaan jo vähitelle voiton puolella. Uutta peltiä on riittävästi ja siinä uutta maalia päällä, toki sävyerot loistaa ja ylimaalaus odottaa vielä sopivaa ajankohtaa. Tässä vielä alla talvikiekot, kesäksi 225/45/17" alut Koneesta on alkanut seisonnan jälkeen kuulumaan pientä naputusta (2-2,5t kierroksen kohdilla) oisko alapään laakerit menossa..? Saako vaihdettua alakautta vai vaatiiko koneen pois nostamisen..? Öljyvpaine valo ei pala, ja auto vetää todella hyvin (kone ei siis vaklo) Kuskin penkki vaatii verhoilua, ja jos jollain sattuisi olemaan muutamaa pisteosaa niin saa tarjoillla -GT:n vaihdekepin nuppia&pussia olisin vailla (lienevät erilaisia kun vakio 2,0l) -Vakiomaski pitäisi hommata ton hyttysverkon tilalle -vaihdekepin ympärillä olevassa alumiinikehikossa muutama ylimääräinen reikä, (tuskin on alumiini alkuperäinen) ehjä sellainen olisi myös hakusessa.
 5. Kytkinvaijeri ja poljin

  Nyt on sitten napattu laatikko irti ja todettu että aivan sama vaiva oli itselläkin, onpas aika v**tumainen homma jos vaijeri napsahtaa poikki.. Samalla vaihtui toki uudet laatikkoöljyt ja uusi asetelma&painelaakeri, taas kelpaa
 6. Ok, kiitoksia tiedosta, täältähän sitä saa :). Tilasin tosiaan tuon linkin paketin, reipas 100e, painelaakerin mukana, ei paha..? Ihan vaan mielenkiinnosta, mitä siellä muuttuu tuolloin kesäkuussa, että vaatii sitten jo kokonaan erilaisen asetelman?
 7. 20.5.1999 on rekkarointi pvämäärä, mistäs sen valmistuspvän saa selviteltyä? Eli on siis oikeasti noin tarkka ton kytkimen suhteen, mikä muu muuttuu kesäkuun jälkeen koneessa/laatikossa? Tilasin nyt tuon aiemman linkin paketin, sen pitäisi myyjän mukaan sopia. Motonet tarkisteli asiaa Koivuselta ja Kahalta, ja molempien mukaan tähän menisi (rekkarin perusteella) eri kytkin kun normi 2.0l
 8. Morjesta! Mistähän saisi -99 GT Primeraan varmasti sopivan kytkinpaketin, motonet ei myy, Hessumobiili ei ole varma sopiiko, samoin alvadi, mister-auto, skruvat sanovat että tutkivat asiaa, ilmeisesti perus 2.0l kytkinpaketti ei sovi GT primeraan, onkohan tosiaan näin . edit: Nimark varaosien mukaan tämä sopisi myös GT Primeraan..? http://www.nimark.fi/buy/NEXUS_F11050NX_249/
 9. Kytkinvaijeri ja poljin

  Tämä sivuaa ohuesti omaakin probleemaa, joten lainaillaan vähän topiccia. Omasta -99 P11 GT:sta napsahti myös kytkinvaijeri poikki kun autoa oltiin siirtämässä talliin hitsattavaksi. Vaijerin löysin Hessumobiilista, jonka mukaan se oli juuri GT:hen soveltuva. Asennuksen jälkeen poljin nousi kyllä ylös, mutta kytkin ottaa kiinni todella ylhäällä, täristää siinä kohdassa kun ottaa kiinni ja reippaasti polkaistessa luistaa...? Missähän mahtaisi olla vika, ja mikä olisi arvon asiantuntijoiden korjausehdoitelma. Kiitos
 10. Ok, eli Nissanilla on siis tällainen samantapainen palvelu kun Bemarilla että pääsee itse selailemaan varaosia, kiitoksia tiedosta! Mitäs luulette arvon tietäjät, mikä olisi helpoin tapa saada kuskin penkin sivutuen verhoilu ehjäksi. Mulla on kyllä ostettuna apparin ehjä penkki. Selkänojien päittäin vaihto ei ilmeisesti airbagin vuoksi onnistu? Saako selkänojan verhoilun ehjänä (ja kokonaisena) irti, vai onko monessa osassa? Vai vienkö penkin suosiolla kaverin mutsille joka on (huonekalu) verhoilija, mutta lupasi ihmetellä myös auton jakkaraa. Kiitokset taas!
 11. Juu, ei ole JJ Auto Partsilla sopivaa nuppia repertuaarissa, mullakin on "talviautona" 2.0SLX farkku, siinä olisi siis sama nuppi kun GT:ssä? Sellainen ylimääräinen mulla jemmassa onkin, jos näin on:)
 12. OK, kiitokset! Tilailin brittien puolesta hiukan kirkkaampaa (4750k) tuikkua keulille,kun en viitsi alkaa rakentamaan sinne xenoneita, ne joutuu kuitenkin repimään leimaan aina irti. http://www.hids-direct.co.uk/mtec-h1-12v-55w-cosmos-blue-hid-class-upgrade-bulbs/ Samalla nappasin ledit rekkarivaloihin. Osaiskos joku vihjailla että minkälainen kuuluu olla GT:n vaihekepin nuppi (tai oiskos jollain jopa sellaista ylimääräistä) haluaisin ton tuninki hässäkän tosta pois, ja orkkista tilalle . Mistähän mahtaisin johtua kytkinvaijerin vaihdon jälkeen nykiminen/tärinä siinä vaiheessa kun kytkin ottaa kiinni, tämä kaikki loisti poissa olollaan ennen kun vaijeri meni poikki ja poljin jäi pohjaan. Vaihdon jälkeen poljin nousi kyllä ylös, mutta tärinä tuli tilalle???
 13. [ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","data-attachmentid":1408389}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","data-attachmentid":1408390}[/ATTACH][ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","data-attachmentid":1408391}[/ATTACH] Nismo1 (2).jpgNismo2.jpgTällainen siitä alkaa muodostumaan pikkuhiljaa, kävin hakemassa tämän syyskuussa -16 pois Nurmijärveltä, oli jäänyt leima kantamaan päästöistä, ruosteista ja etuiskarista. Ollut uudesta saakka samassa perheessä, aivan täysi huoltopakka, Konalan Autokeskuksesta, 10tkm välein. Omistaja ollut siellä korjaamolla duunissa.Oli seissyt pressutallissa maapohjalle, toukokuun alusta saakkaRekattu 05/99, mittarissa 332tkm.Autossa orkkis cruise, parkkitutkat takana, ex-omistajan kertoman mukaan.Joku alustasarja autossa myös on (ex-omistaja puhui Nismosta) mutta toistaiseksi vähän hämärän peitossa että mikä se oikeasti on..Myös koneelle on jotain tehty, varmuudella vaihdettu hätävarjeluna vahvempi jakoketju, peltisarja, sekä kisakattiNyt on uutta peltiä ulkopuolella (etulokarit, helmat, takalokarin korjauspalat), sekä pohjassa, osaa ja hitsisaumaa riittävästi, vielä maalausta (ensi keväänä vedetään sitten kokonaan uutta väriä pintaan) nipustusta ja sitten kysymään nöyrästi uutta leimaa inssiltä.Nyt maalataan kylkilistoihin saakka, niin saadaan kirittyä ovien alareunat ja kylkilistojen aluset vielä kiinni helposti.Taakse odottavat "harmaat" takavalot, kuskinpenkin kylkituki uutta verhoilua (apparin penkki löytyy ylimääräisenä), GT:n vaihdekepin nuppi myös hakusessa.Kehitysehdotuksia, kehuja ja haukkuja otetaan vastaan, nöyrin mielin
 14. Valo sammuu kuulemma kun laittaa avaimen virtalukkoon ja kääntää virrat päälle, eli varmaankin siis ajonesto se siellä v**tuilee..?
×