Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TeKu

Members
 • Content count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TeKu last won the day on March 8 2018

TeKu had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About TeKu

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 03/07/75

Recent Profile Visitors

1964 profile views
 1. Kun jäsenyys loppuu

  Alkuperäiset vanteet löytyy (talvirenkailla, ei ole koskaan ollut minulla käytössä), kuten myös pakoputki. Alkuperäinen radiokasettisoitin ja kaiuttimet ovat tällä hetkelläkin paikoillaan. Ei taida varastosta puuttua kuin alkuperäiset jouset ja reiätön hattuhylly. Autohan tuli minulle madalletuilla jousilla ja alkuperäisiä ei oltu säästetty. Pakoputkikin oli tehty uusiksi mutta se alkuperäinen oli tosiaan maltettu säästää ja tuli auton mukana. Jos olen jotain osia vaihtanut niin alkuperäisiä ei ole laitettu myyntiin, vaan ne ovat kaikki tallessa. Toinen etuiskareista oli tosin jo todettu rikkonaiseksi ennen kuin ostin coilit.
 2. Kun jäsenyys loppuu

  Edelleen auto löytyy ja nythän se olisi mahdollista pistää museoajoneuvoksi. Se olisi järkevääkin mutta en halua tehdä siitä alkuperäisen näköistä kammotusta Eikä ole täysin tämä foorumikaan unohtunut vaikka jäsenyys loppuikin.
 3. Seinäjoella Porukkaa?

  Jaahas, josko pitkästä aikaa saisi auton kadulle asti. Kunhan tuo kesä tulee ensin.
 4. Olen foorumille kirjautunut vuonna 2004, jäseneksi olen varmaan hakeutunut melko pian sen jälkeen. Tähän hetkeen asti olen ollut yhdistyksen jäsen mutta nyt se sitten viimein loppuu. Paljon olen saanut näiden vuosien aikana hyödyllistä tietoa tätä kautta. Automalliin liittyviä tyyppivikojakin on "mukavasti" tullut vastaan ja niihin on osannut varautua etukäteen. Viimeisin katsastus oli vain melko mielenkiintoinen, silloin tuli mieleen että olisikohan parempi luopua koko autosta jos se näin vaikeaksi menee. Tällaiset merkinnät tulivat: "Rekisteritiedot eivät vastaa ajoneuvoa, Paikkaluku. Taka-akseliston rakennetta on muutettu, Takana, Säädettävät tukivarret, vaaditaan lisäselvitys". Tukivarret oli asennettu vuonna 2006 samalla kertaa kuin coilit ja myös muutoskatsastettu ja tätähän ei katsastaja jostain syystä uskonut. Lisäselvitys oli siis se, että todistin kirjallisesti asentaneeni tukivarret vuonna 2006. Verkkokiintolevyltä löysin kuvia joissa oli sopivasti vielä päivämäärätkin näkyvissä, myös kulmien säädöistä löytyi lappu. Mutta jotenkin tuntui että ei tällaista oikein jaksaisi enää. Autohan toki löytyy edelleen, ehkäpä sen arvo alkaa joskus tulevaisuudessa jopa nousemaan. Joitakin vuosia sitten foorumilla oli käytävä lähes päivittäin. Sen lisäksi vähintään yhdet ratapäivät oli joka kesän aikana käytävä haistelemassa (kumin käry). Nyt on tullut huomattua että kaikki se on jäänyt niin vähiin että ei kannata olla enää se hiljainenkaan jäsen. Kiitos niille jotka jaksavat pitää tätä koko palettia pystyssä. Jatkakaa hyvän vapaaehtoistyön tekemistä, kyllä siitä kokemuksesta (yhdistyksen toiminnassa oleminen) varmasti on hyötyä jossain muuallakin.
 5. Avautukaa tänne!

  Kannattaa seisottaa näitä autoja tallissa niin katsastuksessa tulee kivoja yllätyksiä. Alustaa ei ole varmana asennettu vuonna 2007 koska osat olivat niin tuoreen näköisiä (muutoskatsastettu siis säädettävälle alustalle tuolloin). Tästä piti siis tehdä selvitys asemalle että kyllä kaikki on asennettu silloin, onneksi oli kuvia tallessa joissa sattui vielä näkymään päivämääräkin. No, onhan tuosta se kymmenen vuotta että pitäisi varmaan kaiken olla jo melko ruosteessa ja kurassa.
 6. Seinäjoella Porukkaa?

  Se olisi nyt katsastettu!
 7. Seinäjoella Porukkaa?

  Siellähän se tallissa edelleen. Katsastamatta jo toista kesää.
 8. Alustasarjan muutoskatsastus

  Silloin kun itse muutoskatsastin alustan niin katsastaja pykälistä katsoi että olisi periaatteessa pitänyt esim. hitsata ne korkeuden säätömutterit kiinni ettei pääse enää korkeutta muuttamaan. Mutta siihen ei sentään tarvinnut ryhtyä. Otteeseen vaan merkintä että minimi maavara 80mm niin se oli siinä.
 9. Win 10

  "Mikäli haluat asentaa päivityksen, mutta saatat haluta palata vielä takaisin edelliseen käyttöjärjestelmääsi, tee siitä erillinen palautuslevy. Päivityksen asennuksen jälkeen tietokoneen palautusosiota ei voi käyttää edelliseen Windows-versioon palaamiseen." http://muropaketti.com/microsoftilta-windows-10-paivitystyokalu-windows-7lle-ja-81lle
 10. Rattia ei tarvitse irrottaa mutta rattiakseli pitää saada tiputettua riittävän alas että mittariston saa ujutettua pois ja takaisin. Siitä kannattaa lähteä liikkeelle. Itse polttimoiden vaihtaminen on helppoa kun saa mittariston ensin käsiinsä.
 11. Silmälasien puhdistus

  Mikrokuituliinalla esim. sormenjäljet.
 12. Seinäjoki meeting

  Eikö kukaan tohdi ehdottaa? Olisin sanonut että 12.9. kello 18:00 mutta saattaa olla että juuri tuolloin on itsellä menoa.
 13. Seinäjoki meeting

  Nyt kun vaan keksii että milloin. Paikka kai edelleen tuo sama.
 14. Seinäjoki meeting

  Olisi taas syksy edessä, onko vielä porukkaa tapaamiseen?
 15. Rc harrastajia?

  Viimein hommasin ensimmäisen sähköauton mutta ajelut jäivät lyhyeen kun laturi hajosi jo akun kolmannen latauskerran aikana. Tuollainen FG Beetle olisi kyllä haaveissa mutta se vaatii jo enemmän tilaa ajella, omassa pihassa ei onnistu. 1:10 sähköauto riittää nyt harjoitteluun ja sen voi sitten antaa muksuille kun ovat riittävän vanhoja.
×