Jump to content

2HunttiSäxä

Vakkari
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About 2HunttiSäxä

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 27.03.1996
 1. Paluumuuttaja!

  mikäs käyttötarkoitus noilla poistoplugeilla on?
 2. Minkä näköinen on sinun s13?

  myy mulle noi
 3. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  keltane menee lämpöanturille harmaa onki tossa jo oikeessa paikassa
 4. RB20DET S13 koppaan?

  onkos siinä sitte mitä laitettavaa eihän toi kuutiotilavuus nouse yli 20% eikä perjaatteessa tehokaan jos vakiona käy penkittämässä tolla rb20:llä ?
 5. Vedet Turbolle?

  niii mutta veden meno alempana ku veden poistuminen... holsetissa ku on 4 reikää vedelle ja 2 öljylle ni aattelin laittaa sen öljyn pystysuoraan ja sit toiselle puolelle 1 alempaan ja toiselle ylempään vedet.
 6. Vedet Turbolle?

  https://www.turbobygarrett.com/turbobygarrett/sites/default/files/Garrett_White_Paper_01_Water_Cooling.pdf voi kyllä tosin olla vaan hifistelyä, no mää pistän ne jotenki kai se sit pelaa
 7. Vedet Turbolle?

  tottakai se toimii, siis lähinnä kiinnostas tietää että tuleeko lohkosta vai sieltä imusarjan takaa kylmempää vettä turbolle vai onko mitään väliä kuhan kiertää... ja onhan garretin sivuillaki joku kuva miten pitäs laittaa meno alempaan ja poisto ylempään koska lämmin nousee ylöspäin ja siten jäähdyttää viel ku auto sammutettu? ei siinä vissiin oo mitään merkattu.
 8. Vedet Turbolle?

  no mulla on holsetti 35superi tulos ni ei kovin vakio tuu mietin tässä lähinnä että kummasta tulee vesi ja kumpaan paluu lähinnä jossai luin että imusarjaan paluu ku se on korkeimmalla ja lämminvesi nousis sinne, tiiä sitte pitääkö paikaansa
 9. Vedet Turbolle?

  nii onko paluu lohkoon?
 10. Vedet Turbolle?

  eikös toi imusarjan puoli kuitenki kierrä tosta minkä kuvan laitoin ekana? ku mulla on siinä letku tulpattuna ja toi palikka tossa toisellapuolella kans tulpattu.
 11. Vedet Turbolle?

  Onkos ca18det lohkossa nelospytyn kohalla pakosarjan alla veden meno turbolle ja tossa kuvassa sitten paluu tuo punasella nuolella merkattu? vai onko väliä kumminpäin laittaa? Mullakun on edellinen omistaja tulpannut ja en nyt sit tiiä miten laittaa. https://gyazo.com/2d5de703d93bd26e5ff2639008e956bf
 12. Mä voisin tulla kuhan saan auton joskus kasaan
 13. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Mites paljon kestää vakio männät/kanget? uusilla laakereilla ja männänrenkailla, hoonattu lohko ym, autolla ajettu n.280tkm mutta ei luultavasti alkuperäset männät ainakaan. auto tulossa kadulle ehkä satunnaisesti radalle. 1-1.3 bar paineet max.
 14. RB20DET projektikone.

  onkos siis pelkkä kone vai myös imu ja pakosarja?
 15. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Juuu mulla roikkuu ihan samanlailla
×