Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Shamsa

Members
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Shamsa

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 02/15/93
 1. Lukko on tuossa oma "yksikkönsä" ja lootaöljyt ei sen toimintaan vaikuta, normit lootaöljyt sisään vaan suosituksena GL-4 luokituksen öljy, ainakin Sunny GTi:n ohjekirjassa niin sanotaan. GL-5 on tarkoitettu raskaasti kuormitettuihin vaihteistoihin ja on voimakkaasti lisäaineistettu.
 2. B12 GTi coupen antureista

  Lambdattoman IMM tuo taitaapi olla. pomppas kyt katsastuksesta korkean co% vuoksi (5.5)
 3. Cherryn vilkkurele on mitä luultavimmin sulakerasian vieressä/yläpuolella. Oma kyssäri: käykö CA16DE:hen CA18ET:n vesipumppu kun ei näköjään saa tuolle moottorille omaa mistään? Tai sitten CA18DET pumppu?
 4. ainakin räjäytyskuvista päätellen P11 Primmussa ei ole nesteletkuissa käytetty noita klemmareita.
 5. Siis, tuo on tuommonen että kun puristat niin se aukeaa. Siinä ei tosiaankaan riitä puristusvoima pitämään sitä tiiviinä kun jäähdytysjärjestelmässä on paine. Fläpfläp pihdeillä puristettavat on asia erikseen. Ja tuo letku on vielä ihan sileä, yleensä vanhoihin nesteletkuihin tulee se suomumainen pinta kun ne käy kuumana sen 20+ vuotta, alipaine ja huohotusletkuissa samaa ilmiötä ei esiinny.
 6. Tuosta alemmasta klemmarista päätellen se ei ole nesteletku. Alipaine/huohotinletkut on noilla puristettavilla klemmareilla kiinni.
 7. Orkkis on hitsattu, niin sen uuden pitäis periaatteessa vastata alkuperäistä lujuutta että menis läpi, riippuu niin paljon katsurista.
 8. Nissan Sunny N13 tekniikan vaihto

  Onko sulla tiedossa siis kokonainen GTi sunny vai pelkkä moottori?
 9. Elikkäs CA16DE koneinen sunny gti nykii moottorijarrutuksessa, tuntuu ihan kuin moottori yrittäisi kaasuttaa itsestään. Kylmäkäyntiventtiili ei toimi, sen tilalla käytän manuaalisesti ohjattua FICD venttiiliä niin kauan että pysyy käynnissä ilman sitä, kun FICD on päällä niin kone ikäänkuin kaasuttelee paikallaan itsestään eli kierrokset humpaa ylös alas. Kansiremontti vasta takana, imuvuotoja ei ole, ongelma alkoi tänään kun käynnistin moottorin puolilämpimänä. mikähän tuossa voisi olla vialla? itsellä loppuu ymmärrys. Kiitos jos joku jaksaa vastata.
 10. Voiko CA16DE:n toisioläppien alipainehidastimet ottaa pois ilman että sillä on mitään merkittävää vaikutusta niiden toimintaan?
 11. GA koneissä menee jäähdytysnestekanava imusarjan läpi muistaakseni, se kyllä lämmittää aivan tarpeeksi. Ja siinä on näköjään sama kuin kaikissa muissakin kaasari GA-koneissa, eli imuilman esilämmitys pakosarjalta automaagisella winter/summer läpällä. Jos GA16S toimii jo tehtaalta ilman tuota lämmitysvastusta niin toimii myös tuokin.
 12. CA16DE pukkaa mustaa savua täyskaasukiihdytyksessä, ilmanputsari on vaihdettu, kaikki anturit mitattu fsm:n ohjeiden mukaisesti, mittari sanoo että kaikki anturit on toleranssien sisällä, ei ole vikakoodeja. Kansiremontti ja jakopää tehty vasta, pakoventtiilit vuotivat, mustaa tulee edelleen kun polkasee. Puristuspaineet on nyt kansirempan jälkeen 190psi tasaisesti joka pytyssä. Edellinen omistaja mainitsi ostotilanteessa jotain isommista suuttimista, mutta päällisin puolin kun tarkistelin niin orkkissuuttimet orkkisimusarjassa on samannäköiset kuin tuossa japsi-imusarjassa kiinni olevat. Vai onko tuo musta pöllähdys vain ominaisuus?
 13. Kuinka kovat ylä- ja alavesiletkut CA:ssa kuuluu olla? Siis ajon jälkeen kun kokeileen. Nuita ei pysty puristamaan läjään kuin ehkä 1.5cm ajon jälkeen ja tosiaan, kannentiiviste on uusi joten se on poissuljettu jos tuolla järjestelmässä liikaa painetta on. Edit: syylärin korkki on uusi motonetistä.. Kun aukaisee korkin ajon jälkeen niin ylivuotosäiliöön loruttaa nestettä.
 14. Ei saa missään nimessä vaihtaa nokkapukkeja kannesta toiseen, ne on kulunu jo sille nokalle/kannelle sopivaksi. Uudet jos laittaa niin sitten eri asia..
×