Jump to content

Vote

Vakkari
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Vote

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 05.02.1984
 1. Mulla on oikastu kampura RB26 koneessa ja hyvin on kestäny vaikka nyt ei ihan vakiotehoilla ole ajettukaa. Siinä oli muistaakseni reilu 6 satkuu heittoa eikä ollu pelkästää menny banaanin muotokseks vaa ihan S:lle.
 2. Mulla makso tuulilasin vaihto töineen muistaakseni 570 € joitakin vuosia sitten ja löyty ihan muutaman päivän toimituksella lasiliikkeen gatalogista. Vetareiden irrotus on kyllä kohtuu helppo homma pelkällä tunkillakin. Ilmastoinnin värkkäys takasin paikalleen on noista varmaan työläin operaatio.
 3. Yleistä keskustelua Kiihdytysajoista?

  Kyllähän tuolla Lappeenrannassa on yleensä aina syksysin ajot ollu. Niistä tulee vaa tieto aina kohtuu myöhää.
 4. RB25DET viritystopic

  Mulla on ollu toi Reimaxin setti pari kesää kiinni ja ihan hyvin on kestäny, vaikka rajotinta (9000 rpm) vasten on hakannu ja lähtörajarikin on ollu käytössä. Juuri viikonloppuna koneen purkasin ja siinä sitä ohimennen vilkaisin, eikä mitään pahempia kulumajälkiä näkyny/tuntunu.
 5. RB26 toimiva sytkäpuoli e85?

  Ahtoja oli 2,2bar
 6. RB26 toimiva sytkäpuoli e85?

  Tässä nää ikivanhat käyrät mistä oli puhetta tuola thredissä aikaisemmin.
 7. RB26 toimiva sytkäpuoli e85?

  Tomein 1,5mm paksu tiiviste. Koneesta on plaanattu jo ilmesesti sen verran monta kertaa tasoa, että männät ois tullu liian lähelle kantta jos ois laittanu 1,1mm paksun tiivisteen ja sellanen on nyt sitte ylimääräsenä hyllyssä ku kerkesin jo tilata Joo CP:n 9,0:1 puristeiset männät. En oo logista kattonu vielä mikä on ollu suuttimien maksimi DC, mutta kyllä noi varmaan jo aika tapissaa on. Tohon vakio nokka asiaa en osaa sanoa kun sellasia ei tossa omassa autossa oo ikinä ollu.
 8. RB26 toimiva sytkäpuoli e85?

  käyriä ei ole kerinny vielä skannaamaan, ehkä ensviikon alussa. Kone on ihan "perus" RB26 takokamoilla. Puristukset on 9,0 ja tietty pien ripaus betonia lohkossa pitää paikat suorina Kannessa on Supertechin ylikokovenat ja tuplajouset yms. Kanavien muokkaus on omaa kädenjälkeä. KKD:n pakosarja kahella 45mm hukkaportilla. Turbo on Holsetin Pro52. Downpipe omaa kädenjälkeä 4" ja loppuputki omatekemä 3,5". Imupuolella vakio läppärungot ja Greddy kopio plennumi. Kytkin on Exedyn Hyper Triple. Lootassa on OS:n hilppeet ja billetti keskipala. Bensapuolella on pääpumppuina kaks bosch 044:sta ja suuttimina EV14 1200cc (5 bar bensanpaineilla) Muutoksiahan on vielä varmaan aika paljo, mutta tossa noi tärkeimmät kai lyhykäisyydessää
 9. RB26 toimiva sytkäpuoli e85?

  Eilen tuli testattua että etanolilla, vag-puolilla ja NGK:n BKR8EIX tulpilla vakio kärkivälillä pääsee tonne reiluu 800 hv asti. Sitte kun säädettii kärkiväliä pienemmäksi ni irtosi 870 hv, jolloin pro52 rupes piiputtamaa, eli noilla vag-puolilla ainekin pärjää kohtalaisen pitkälle.
×