Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Dreadnaught

Klubilainen
 • Content count

  534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Dreadnaught

 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Minkälaisia rengasmuttereita porukka käyttää aftermarket-renkaiden kanssa? Volkeihin ei käy nuo Nissanin OEM-mutterit enää joten jotain muuta tarttis hommata tilalle. Myös vanteiden arvokkuudesta johtuva varastamisen riski on käynyt mielessä, joten joku lukkopulttisysteemi voisi ainakin hidastaa mahdollista varkautta. Project Kics R40-pultit näyttävät aika päheiltä mutta mietityttää tuo kun liikaa liikkuvia osia niin jos tuollainen esim katkeaa...hyvänä puolena ei naarmuta kiristettäessä vannetta ja setti sisältäisi myös yhden lukon per vanne. https://www.nengun.com/project-kics/r40-iconix-lock-nut-set Joku tämmöinen olisi vähemmän vikaherkkä, koska ei liikkuvia osia: https://www.nengun.com/nismo/racing-nut Lukkomutterin joutuisi hommaamaan erikseen. Kuulen mielelläni kommentteja ja ehdotuksia ja jos Suomessa joku kauppa myisi käypää kamaa mikä käy Volkien kanssa niin ostan tietysti mieluummin paikallisesti.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Vanteet näyttää lähes aina paremmilta livenä. 370 zetan vakiovanteetkin kuvissa aina aika aneemiset mutta livenä ihan hienot. Ite haluan vaan vähän eri tyyliset noissa vakkareissa on liikaa muotoja ja tietty et ihan paska. P
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Ja sopii muuten 350 zetaan täydellisesti. Vähän samanhenkiset kuin orkkisvanteet mutta hienommat.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä nyt sit tilasin jenkeistä sen TE37SL 9.5 et22 10.5 et12 setin. Miikan vanteet näinkin jo instassa. Hienot!
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Saakeli ne oli myyty. Mulla ois jenkeissä vastaava setti 2900USD mut haasteena rahti ja tulli+ALV.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Kiitos! Soitin sinne ja selvittävät ovatko vielä saatavilla! Ostan noi samantien jos ovat, kiitos vinkistä!!!!! TE37 Ultrassa on kai vähän enemmän concavea mutta sain quoten setille 3750USD haha ja tohon vielä kaikki tullut sun muut päälle. Noi SL:t saa kelvata ja ostan heti jos ovat vielä tallella.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Noi perinteisten audiovalmistajien 2DIN yksiköt on kyllä hiton rupuisia. En tajua miksi käyttävät edelleen 800x480 resoluutioisia ruutuja. Ehkä jossain vaiheessa alkaa tulla paremmalla näyttötekniikalla mutta toi WVGA resoluutio on ihmeen sitkeässä noissa vehkeissä. Mulla oli 350Z:ssa SPH-DA120 ja 370 zetassa on sen seuraaja SPH-DA130. Toi on siitä hyvä malli, että se on Carplaylle suunniteltu ja ei sisällä itsessään mitään ylimääräistä navigointia tai muutakaan. Täysin torso ilman puhelinta. Ratin napit on sitten vedetty soittimelle Axxess ASWC 1 rattiadapterin avulla. Subbari pitäs rakentaa jossain vaiheessa, mulla on jo hommattuna Pioneerin slimmi 10" elementti mutta se on viime kesästä asti vaan maannut kaapissa. No sitten joskus kun iskee motivaatio. Audiojuttujen ulkopuolelta...oon ehkä sekoamassa koska oon todennäköisesti hankkimassa Volk TE37SL vanteet. En oo vielä tilannut mutta mahdollisuus on olemassa. Löysin jenkeistä hyvän setin oikeilla spekseillä mutta shippauskulut ja verot + tullit tulis olemaan tähtitieteelliset.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Harmi kun olen ollut kipeänä niin en tuonnekaan päässyt. Onhan noita vielä tänä kesänä, jos myöhemmin sattuisi parempi tsägä!
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Tuollaista ongelmaa mulla ei ikinä ollut Brembojen kanssa...
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Biltemastahan saa sellaisen kätevän jarrumäntätyökalun, jonka avulla kaikki 4 mäntää on näppärää painaa sisään yhtä aikaa. Itellä kerran yks 350Z Brembojen palojen vaihto oli mennä vituiksi mutta mäntätyökalun hankinnan jälkeen oli todella helppoa. 370Z:ssa mulla noi Akebonot ja vakiopalat eikä ravista yhtään. Vaihdan sitten uutta palaa tilalle jos menen radalle tai kun nuo kuluvat loppuun.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  AslanGT-kanavalta pitkästä aikaa uusi video reaktiona uuteen zetaan:
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Enpä usko, että esim. Qashqain myyntiä lopettavat Euroopassa vaikka olisikin alueena Rellulle korvamerkitty.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  Valitettavasti on myös spekuloitu, että Nissan osana kustannusohjelmaa lakkauttaa Euroopasta zetan ja GTR:n myynnin. Tämä ei olisi ennenkuulumatonta, sillä eihän esim. Subaru WRX:ää enää saa ostettua Euroopassa. Saattaisi siis myös tarkoittaa, ettei tämä uusi Z tule ikinä myyntiin vanhalla mantereella.
 14. Vapaamuotoista keskustelua

  Virallinen Nissanin teaser video uusista malleista.
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Mobil 1 0W-40 käy hyvin VQ-koneille. Sekä DE, että HR. Nissanhan suosittelee 5W-30 mutta toi Mobilin 0W-40 on öljyanalyyseissa maailmalla hyväksi havaittu. Mä käytin sitä DE:llä ja käytän edelleen VQ37:lla. Tälläkin foorumilla on tainnut useampi sitä käyttää. Saa Motonetistä erittäin kohtuuhintaan.
 16. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä sain jenkkizetaan vänkäämällä pikkukilvet. Tein mokan ja menin kotini lähimmälle katsastusasemalle, jossa oli ihan nollat taulussa katsuri. Niillä oli kilvistä vanhentunutta tietoa ja mun piti opettaa sille mitä eri kilpiä nykyään on olemassa. Sitten se mittaili kilpien paikkojen leveyksiä ja soitti vielä trafille, että uskaltaako nyt varmasti antaa kilvet. Trafilta nainen sanoi puhelimessa että joo kyllä voi antaa pikkukilvet.
 17. Vapaamuotoista keskustelua

  370:ssä on hyötyä coolerista kadullakin. Ja tottakai siinä on termostaatti, en mä nyt ihan tyhmä ole. En vaan jaksanut asentaa sitä kun tuli ero muijan kanssa ja kaikki aika menee nyt tinderissä. Ens kesänä sitten.
 18. Vapaamuotoista keskustelua

  VQ37 käy ihan saatanan kuumana. 370Z:ssa on vakiona öljynlämpömittari ja ihan normiajossa menee kesällä 220 Fahrenheitiin ja jos alkaa kuumalla kelillä antamaan kunnolla hanaa niin menee ylikin. Radalle jos meinaa mennä ajamaan (niin kuin itellä joskus tarkoitus) niin VQ37:n kanssa oil cooler on must. Muuten menee öljyt liian kuumaksi ja auto heittää limp modeen. Pexikin tästä joskus mainitsi, että jollain radalla oli pari kierrosta mennyt ja limp mode. 2012 vuodesta eteenpäin Nissan laittoi 370Z:aan oil coolerin (öljystä veteen) mutta se on ihan paska eikä riitä radalle alkuunkaan. Mulla on 2011 eli ei ole edes sitä. Ei ole minkäänlaista oil cooleria. Tästä aiheesta löytyy paljon tieto the370z.com foorumeilta ja tää on ihan yleinen tiedossa oleva juttu 370Z:n kanssa.
 19. Vapaamuotoista keskustelua

  Hemmetti kun huomaa että näin syksyllä ja varsinkin iltaisin auto on paljon pirteämpi kylmän ilman ansiosta. Hellepäivinä vq37 on täys lahna. Ens kesänä se oil cooler kiinni ja mietin ehkä intakea vielä uusiks jos laittais sellasen pidemmän cold air intaken.
 20. Vapaamuotoista keskustelua

  Katso tämä video ja itke :'( Jenkeissä pikkasen eri tääkin skene. Katotaan toimiiko tää videon jako tällä tavalla, jos ei niin muokkaan kohta uusiksi. no vitut se toiminut
 21. Vapaamuotoista keskustelua

  Kerran kesässä riittää itselleni ja se tapahtuma alkaa olla aika nähty muutenkin. Harmi ettet päässyt mukaan silloin kun käytiin pienellä z-porukalla siellä. Millainen zeta sinulta muuten löytyy?
 22. Vapaamuotoista keskustelua

  Käytin vanhoja paskaisia mikrokuituliinoja. Ehkä sen ois voinu sanoa mut aattelin et se on itsestäänselvyys lol. Noilla aikoinaan pinnoitettiin yhden kaverin auto keraamisella pinnoitteella ja sen jälkeen ne olis pitäny heittää roskiin kun se pinnoite saattaa kristallisoitua kuituihin ja aiheuttaa naarmua maalipintaan jos sitä käyttäis vaikka quick detailerin kanssa. Käytänkin noita sinisiä liinoja kaikkiin paskahommiin kuten just noi renkaiden sivuvallit.
 23. Vapaamuotoista keskustelua

  Uusi video on detailing-aiheinen
 24. Vapaamuotoista keskustelua

  Sori, sähän sanoitkin ton, että se on 280Z jo silloin miitissä. Seuraava Malmin street drag on 3.8. mutta silloin olisi myös Ahveniston ratapäivä, jonne ajattelin tulla ajamaan pari kierrosta (ilman öljyjäähyä) ja kuvaamaan matskua kanavalle. Harmillisesti tuon Malmin drag-tapahtuman tulevaisuus taitaa olla aika synkkä kun kenttä on tarkoitus purkaa? Cupra on toistaiseksi ihan vakio. Kyllä se nelivedon ja launch controlin ansiosta varmasti jättää jo vakiona 370Z:n viivalta. Lastutettuna se suorastaan teurastaa sen
×