Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Infiniti

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Infiniti

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 01/01/80
 1. Vapaamuotoista keskustelua

  Pahasti katsoo premium-auto kun otin myyntikuvia pirkkazetasta. Siinä on punainen nuoli pellissä ja toinen silmä keltainen... Pitäiskö huolestua jostain? Tai pahoittaa mielensä?
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  Inifiniti G35 Sedan olisi myynnissä. Malli on 2003, musta, automaatti ja 4-ovea Huutelen täällä, koska ei huvita ainakaan ensimmäisenä pistää sitä myyntiin nettiautoon. Ruotsin kilvissä ja Haaparannalla. Muuttoauto Illinoisista. Hinta on nelinumeroinen. Jos oikeasti kiinnostaa, niin 4-ovinen Zeta vaaleilla nahkapenkeillä on myynnissä. Pistä vain YV:tä tulemaan niin lisäinfoa löytyy. PS. Kiitos ja anteeksi.
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Villi veikkaus: Kalibrointi pielessä Ohjeita resetöintiin letkeällä videolla: Kiskon alakiinnike voi myös olla löysällä, jolloin säätö vaeltaa, ja jossain vaiheessa ikkuna lakkaa toimimasta kuten sen pitäisi. Samalla kun näkee vaivan ronkkia ovipahvin pois, niin mekanismien rasvaus ja tiivisteiden suljaus silikoonilla voi olla hyvä idea.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Joo en. Pitää tutkia paremmin. Vaikka tutkii samalla kun vaihtaa nyt palaneen ajovalopolttimon sisälokarin kautta. Ratas irti ja auto nosturille on kuitenkin minimivaatimus. Etutukivarsien runkopuslat oli resut, ja nekin osaa kävellä eri paikkaan Yli 200 tkm mittarissa niin kai nämäkin jotain huoltoa kaipaa. Sen toisenkin koiranluun vois vaihtaa, kun tuli ostettuna pareina, mutta toinen (alkuperäinen) vaikutti ehjältä. Kiitos vinkeistä!
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Omassa pirkkazetassa koetin aukaista vänkärin ikkunaa pakkasella. Seuraavana päivänä oli sadekeli ja ikkuna oli tullut alas 10cm. Piti lähteä matkaan ja näppäsin moottorin vaihteistoineen irti. Huono idea. Lasi rullasi alas ilman vaihteistoa. Huopatassuja lasiin ja niin ajelin puolivuotta. Uutta moturia sedaniin ei meinannut löytyä niin tökkäsin "resun" mosan virtalähteeseen ja se toimi - 2 paksuinta johtoa. Takaisin paikoilleen, Kalibrointi huolto-ohjeen mukaan ja toimii kuin uusi, Eli en ostanut mitään, ilmaista hupia. Joskus ennen vanhaan yritin ostaa iskareita tältä forumilta, koska keula kolisee. Ja se kolisee edelleen. Vaikka G35 ei ole mikään premium-kippo, niin silti tympäsee. Katsastuksessa vain ihaillaan muuttoautoa, mutta mitään järkevää korjausehdotusta ei ole kuulunut. Vaihdettu on molemmat etutukivarsien runkopuslat, 1 koiranluu sekä hammastanko 350z:sta. Jarrut on uutta, Takarojut löyty x-trailistä, Etupää oli vaikeampi koska euroopassa ei ole myyty ameriikan Base-mallin 350z:aa.? Onko näissä jotain perushyvää kolinapaikkaa keulaosastolla vai pitääkö vain vääntää mankkaa isommalle? Eli kolisee kun koskee jarruun tai ajaa monttujen yli.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Vaihtuuko coiloverissa koko paketti ml. kumit, levyt ja ohjauslaakerit? Sellainen paketti olisi helppo julistaa paikoilleen. 3 ruuvia löysätä ylhäältä ja yksi alhaalta? Jos tuollaista ehjää ja vähän ajettua pakettia löytyy irrallaan niin saa tarjota YV:llä.
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Mulla on pappamallin "Zeta" neljällä ovella, sillä ajetaan varovasti kuin mummo laholla potkurilla hiekoitetulla pyörätiellä. Ehjät vakiotolpat kiinnostaa, mutta ei coilöverit. Pistä vain YV:tä jos jotain on jäänyt nurkkiin :-)
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Datsuniin iskarii Mitähän iskaria kannattaa sovitella vakioiden paikalle? Vasen etutolppa kolisee... Onko kokemuksia KYB:in vermeistä Zetassa?
×