Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Kuikelo

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Kuikelo

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 11/12/92
 1. Vaihdelaatikoista

  Ihan ei anna budjetti periksi ostaa kalliimpaa vaihdelaatikkoa kun auto . Muttajoo, hyvää keskustelua tullut ja lisää mielipiteitä/kokemuksia kehiin jos niitä löytyy. Varmaan pitää alkuun kunnostaa tuo vakio loota ja katsoa miten kestää omassa käytössä. Tai jos budjetti venyy niin 1-3 ratas setti ja uudet syncrot.
 2. Vaihdelaatikoista

  En nopealla vilkaisulla löytänyt kunnollista vaihdelaatikko topicia niin ajattelin pistää pystyyn. Omassa projekti autossa vaihdelaatikko on aika kankea ja rusahtelee jos enemmän runnoo tai hyppää vaihteen yli. Projekti on lähtenyt lapasesta jo aikaa sitten niin ajattelin samaan konkurssiin tehdä lootallekkin jotain, varsinkin kun voimaa on tulossa lisää. Britti/aussi foorumeilta löytyy todella ristiriitaista tietoa niin kaipailisin vähän kokemuksia eri ratkaisuista millä saada joko vakio lodju kestämään(PPG, OS, jne?), vai heivatakko koko vakio loota pois ja tilalle jotain muuta(R34 Getrag?). Oma auto on R32 GTR eli halvin vaihtoehto olisi kai hommata ehjä R33 laatikko, mutta ei sekään kestävin vaihtoehto ole.
 3. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Maksoin tuon Supertecin öljypumpun ratassarjan, pitäisi vaan vielä vahvistaa mille pumpulle sen otan:confused:. Tomei on liian kallis, vaihtoehdoiksi jää pitää orkkis pumppu ja siihen tuo uusi veto ja rattaat. Tai sitten ostaa N1 tai Nitto pumppu ja siihen nuo rattaat. Nitto pumppu alkaa karkaamaan budjetista jo aika pahasti, muttamutta onko se sitten rahansa arvoinen verrattuna orkkispumppuun???
 4. Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä

  Totta, ei pitäisi silmät ristissä väsyneenä kirjotella:p. Väännöistä en osaa sanoa, mutta tehot varmaan asettuu sinne 500-600hp välille. Käyttö on katuajoa, sekä satunnaisia ratapäiviä ja vähän kovia lähtöjä(jännittää liikaa voimansiirron puolesta).
 5. Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä

  Janilta kyselin jo vähän kytkimiä, mutta mitäs suosittelette?
 6. Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä

  Kiitos! Samaa mä veikkasin, mutta onnistu noi Brittifoorumit sekottamaan niin hyvin että piti varmistaa.
 7. Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä

  Pakko nyt vielä varmentaa täältä kun ei Brittifoorumeilta saa selkoa, toisessa topicissa kerrotaan näin ja seuraavassa jotain ihan muuta8). Eli onko tämä nyt push vai pull mallin lodju. Paskat kuvat mutta kai niistä selkoa saa. Sylinteri ollut kiinni missä noi kaksi pulttia on pyöritetty paikoilleen.
 8. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Tänne menee varmaan hyvin kysymys öljypumpusta. Eli onko kuvan pumppu OEM-pumppu? Öljypumpun veto mulla taitaa olla tota leveämpää mallia? Mikäs on paras tällähetkellä se paras ratkasu tuolle kestävyyden kannalta jos ei kiinnosta laittaa miljoonaa euroa Tomein pumppuun.
 9. Vapaamuotoista keskustelua GTR:stä

  No nyt päästi sitten viimeiset savut ulos toi meikäläisen RB26 ja viikonloppuna olisi tarkoitus nostaa kone pois ja aloittaa projekti. Kovasti tekisi mieli rakentaa single-turbo, mutta toi katsastus puoli jännittää. Eli auto on R32 GTR -92, onko tollanen ihan mahdoton leimata yhdellä ahtimella vai pitääkö vain toivoa parasta vuosikatsastuksessa?
 10. Olis tollanen R32 GTR -92 tarjolla. Mikäs on tänäpäivänä katsastuksessa kanta noiden valojen kanssa? Meneekö läpi käännetyillä orkkis valoilla vai edelleenkö autot leimataan mitä erikoisemmilla "leimavaloilla"?
 11. Minkäs firman välityksellä auto tulee? Edelleen tollanen R32 GTR kiinnostaisi, yhden lintan olen kilvittänyt ja en jaksaisi samaa rumbaa enään.
 12. No niin mä vähän arvelinkin. Mietin vaan kun nettiautossakin aika paljon noita single-turbo vehkeitä pyörii myynnissä. Varmaan katsastuksen kannalta helpompi vaihtoehto pysyä kahdessa ahtimessa ja toivoa ettei katsuri huomaa jos on niitä isompiin päivittänyt.
 13. Alkanut Evon jälkeen kuumottelemaan R32 GTR. Yritin haulla etsiä muttei osunut nopeasti silmään. Eli mites jos tollaseen rankentaa single-turboksi tuleeko katsastusmiehen kanssa ongelmia?
×