Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Teppo

Hallitus
 • Content count

  1985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Teppo

 1. S13 nykii ja röpöttää

  Ahtovuotoja katsoisin minäkin ihan ensiksi. Saa ainakin rajattua ne pois. Paras tapa testaukseen on ottaa turbolta ja kaasuläpältä putket irti ja tulpata ne. Toiseen tulppaan vaikka pyörän venttiili kiinni ja painetta perään. Sitten suihkuttelet saippuavettä liitoksiin, välijäähdyttimeen ja erityisesti tuohon dumppiin. Jos kuplii, niin vuotokohta on aika selkeä. Onko sulla turbon lähdössä 90ast silikonikurvi? Ne monesti repeää, kun on niin kuumassa paikassa.
 2. Nyt pitäisi olla voimassa. Pahoittelut odotuksesta.
 3. Nistune on hintaansa nähden täysin ylivoimainen melko monessa toteutuksessa, kun ottaa huomioon kuinka paljon säätömahdollisuuksia se tarjoaa (paljon). Standalone ecujen suuntaan kannattaa kääntyä, kun tarvitaan laaja-alaista säätömahdollisuutta, laajempaa anturointia, varoitusrajoja, parempaa vikadiagnostiikkaa jne. Tuo sun kuvaus auton käytöstä puoltaa täysin Nistunea, en edes miettisi muuta.
 4. Kerhon sivut

  Tuolla foorumin asetuksissa. Et niitä pysty näkemäänkään. Saman löysin myös, ja sen takia kyselinkin aiemmin tuota kuvan kokoa. Testailin eilen illalla ja yli 5mb kuva meni kyllä läpi hyvin (tosin en tiedä onko tuolla käyttäjäryhmällä tässä merkitystä).
 5. Kerhon sivut

  Kokeiletko nyt uudestaan. Sinulla oli jostain syystä kaksi käyttäjäryhmää aktiivisena, joka saattoi vaikuttaa asiaan.
 6. Kerhon sivut

  Minkä kokoinen tiedosto mahtaa olla kyseessä?
 7. Kerhon sivut

  Laitatko vähän tarkemman kuvauksen virheestä? Esimerkiksi täydellinen virhekoodi.
 8. Kerhon sivut

  Varmenne on nyt voimassa. Jos jostain syystä saatte vielä ilmoituksia vanhentuneesta varmenteesta, niin kannattaa tyhjentää välimuisti.
 9. Kerhon sivut

  Tiedossa on, kiitos. Asiaa hoidetaan.
 10. Kerhon sivut

  SSL varmenne on ostettu ja päivitetty lähes samantien, kun se vanheni . Uuden varmenteen päivittyminen voi kestää palveluntarjoajan mukaan jopa 72h.
 11. Juuri pari kuukautta sitten teetin kardaanin ja ne tarjoukset mitä PK-seudulta sain olivat luokassa 600€ (ja sen siis maksoinkin). Tuohon pitää sitten vielä laskea laatikon kannakkeen tekeminen, vaihdekepin tekeminen/ostaminen, siirtäjätangon tekeminen/ostaminen/, BMW:n rättinivel (60-100€) (tai joku muu sovite X €), työsylinteri (joitain kymppejä) ja kytkinletku. Kyseisessä autossa on nopeussignaali varmaan vaijerilla. Siihenkin pitää keksiä joku ratkaisu. Jokatapauksessa BMW:n laatikosta ei nopeussignaalia saa (signaalinmuuntimen saa n. 100 eurolla, jos saa jostain sopivaa inputtia).
 12. S13 Käynnistys parkista

  Ethän taas tee montaa uutta topikkia samasta aiheesta.
 13. Lähipäivinä laitetaan tulemaan
 14. Avautukaa tänne!

  Pahoittelut hyväksynnän venymisestä. Sinut on hyväksytty jäseneksi ja klubioikeudet on annettu. Ei ole tarkoitus vetää ketään nenästä.
 15. Rb25det Bosh FSI puola ongelma

  Jos tuo puristuspainemittaus jäi arveluttamaan, niin tee ihmeessä ohivuotomittaus. Se kyllä kertoo onko vikaa ja aika tarkastikin sen, että mistä se löytyy.
 16. Kannen kiristysohje

  Avausjärjestys
 17. Ahdot ei nouse

  Edellisessä aloittamassasi ketjussa (https://www.dnsf.org/forums/topic/23789-mihin-turbo-tulvii/) tuli jo aika liuta ehdotuksia, jotka kaikki kannattaa tarkastaa. Katso ne nyt ensin. Aloita puristuspaine- ja ohivuotomittauksesta. Sen jälkeen voi haarukoida vikaa tarkemmin. Sovitaanko niin, ettet aloita tästä samasta jutusta enää uutta ketjua vaan pitäydyt tässä. Kaikki tieto häviää, jos samasta aiheesta aloittaa monta ketjua (myös sekoittaa foorumia, kun on monta samanlaista ketjua vain parilla vastauksella ja syytä ei ikinä selvitetä vaan aloitetaan uusi ketju).
 18. Tämä tiedote löytyy myös foorumin tiedotteista, mutta se talletetaan samassa muodossa myös tähän kaikkien helposti saataville. Tiedote pidetään näkyvissä foorumin etusivulla tulevien viikkojen ajan. General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia: - DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/) - DNSF jäsenrekisteri - DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/) - DNSF ry:n tapahtumia Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org Rekisterin pitäjä DNSF Ry Sirkkalankatu 27 B 41 20700 Turku Kerätyt tiedot DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään. DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon Tietojen käyttö ja jakaminen DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin. DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan. DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon. Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Tietojen suojaaminen Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus. Tietojen säilytys DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista. Tarkastusoikeus Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta: - Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus). - Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit. - Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa. - Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
 19. Helsingissä bongattua

  Minähän se. Säätöjä ajeltiin
 20. Mihin turbo tulvii?

  Puristuspaine- ja ohivuotomittaus kertovat varmasti kaiken tarpeellisen.
 21. Klubilaisoikeudet laitettu.
 22. Ohessa lista mainosluvan ostaneista yrityksistä vuonna 2017. Listaa päivitetään sitä mukaan kuin mainoslupia ostetaan lisää. Muiden kuin mainosluvan hankkineiden yritysten ja kaupalliseen toimintaan rinnastettavien henkilöiden ilmoitukset poistetaan. Tämä koskee DNSF.org -sivuston ilmoituksia, sekä yhdistyksen FB -ryhmän julkaisuja (https://www.facebook.com/groups/6329656885/). Huom kaupallinen toimija! Jos haluat mainostaa DNSF foorumilla ja DNSF FB-ryhmässä, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org asian tiimoilta. "Tarvitsenko mainosluvan?" Tsekkaa Mainoslupa FAQ:sta milloin mainoslupa tarvitaan. Klikkaa tästä. Mainosluvat 2017: AutoTune Finland Oy info@autotune.fi Futurez Oy info@futurez.fi JH-Sound Oy myynti@jh-sound.fi JM Tuonti Oy info@jmtuonti.fi Modificars info@modificars.fi Race Performance Oy info@race.fi Speedimports Ky myynti@speedimports.fi Z-Power zuikkis@gmail.com
 23. @Traudask Sut on kyllä hyväksytty jo jäseneksi 23.8. Klubioikeudetkin on laitettu samana päivänä, eli kaiken pitäisi olla kunnossa ja klubialueen näkyä. Jos ei jostain syystä näy, niin laita minulle viestiä.
 24. Asian pitäisi olla nyt kunnossa.
 25. Kahdestaan täällä Pasin kanssa. Ei muita tulossa?
×