Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

app

Moderator
 • Content count

  5579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by app

 1. Skiimiit 2020

  Mut mites Jampsu nyt tuollaisen varasi kun Koljosella ois jo maksettu mökki?
 2. Skiimiit 2020

  Mulla jää välistä. Toi viikonloppu menee Santahaminassa.
 3. Etkö tiedä mikä on pulttijako? Onko 235/45/17 korkeampi kuin 395/30/18? Kuinka katsotaan lampulla ajoituksia? Mikä on tönäri? Miten ahtopainemittari asennetaan? Mistä voin ostaa 16mm jakoavaimen tai rasvatonta levitettä? On kysymyksesi sitten kuinka tyhmä, hassu, amatöörimäinen tai hoopo tahansa niin täällä sitä ei dissata. Nopeimmat vastaa ja homma on sillä selvä. Topicciin on tervetulleita kaikki välineet, merkit, mallit, tekniikka ja talous.
 4. Skiimiit 2020

  Jees. Siirretään. Ei se vaan nyt oo hyvä idea. Oikeastaan se ois ollut parempi idea viime keväänä kuin nyt. Edit: HÄÄHÄÄ! Mulla on enemmän postauksia kuin Pasilla.
 5. Skiimiit 2020

  Merkattu ja maksettu.
 6. Skiimiit 2020

  Ensinnäkin sori... Mä huomasin tän vasta nyt. Toisekseen, liittyen tähän Korona -hommaan tulee väkisinkin mieleen oisko tää syytä perua? Tai sanotaan et mä en ainakaan tule paikalle. Toki kuittaan osuuteni jos kaikki muut on menossa ja mä oon ainut peruja.
 7. Skiimiit 2020

  Ja mukana
 8. SkiMiit vol.11 2019

  Viimevuotinen oli munkin mielestä vähän fail. Ei tässä nyt ole kuin huonoja vaihtoehtoja. Huhtikuussa ei ehkä ole lunta, maaliskuun lopussa ei ole Lumikkia ja maaliskuun alussa ei ole Koljosta. Tästä ei ehkä selvitä. Maaliskuun loppu on mulle siitä hankala, että tytär täyttää vuosia ja ryhmäpaine voi kallistua kumpaan suuntaan tahansa.
 9. SkiMiit vol.11 2019

  Eka ois parempi. Mut ehdottomasti mukana.
 10. Maksettu. Taisin kyl maksaa 88€ mikä oli ylempänä ja nyt tuossa oli 89€. Mut jos mä maksan tuon euron erotuksen tarjoamalla sulle parit kaljat rinneravintolassa.
 11. 1:45,00

 12. 1:29,50

 13. Jokainen R32 GT-R on yli 20 vuotta vanha Nissan joka on saanut raskasta kaasujalkaa lähes aina kun sillä ajetaan. Sitä pitää säännöllisesti huoltaa ja vaihtaa aina öljyt jos käy antamassa rankemmin runtua vaikka sitten ratapäivillä. ​Asiallisesti pidetty ja huollettu GT-R ei tarvitse mitään ylläpitotuunauksia konepellin alle. En itse stressaisi öljypumpusta jos vaan paineet nousee normaalisti ja jakohihnan kuntokin on helppo katsoa. Korjaa isommat viat siinä järjestyksessä kun niitä tulee ja pitää muuten autosta vähintään huoltokirjan mukaan huolta. Kyllä se siitä.
 14. Olen koittanut surffailla ja löytää netistä sellaista sopivaa suomalaista tietopankkia missä olisi ohjeita, vinkkejä tai vaikka vaikka kohtuullinen foorumi mistä löytyis infoa. Kertokaas nyt joku paikka? Mulla on tässä alkanut sellainen projekti missä tarvitaan vähän lvi-tietoa, kosteiden tilojen rakennusta, lattialämmitystä yms. Ei viittis millään tehdä ensin väärin ja sitten vasta oikein.
 15. Keräsin tuolta haun avulla vähän juttua että mitä jarruja on S13 vakioiden tilalle laitettu. Kävin nimittäin omallani ahvenistolla ja kaksi kierrosta = jarrut katosi! Oma autoni siis vuoden 89 mallia. Eli foorumilla väitettiin että näistä malleista sopii levyt+satulat S13 malliin, tosin osassa joutuu poraamaan S13 reiät levyihin. S13 Facelift S14 Z32 Z31 Facelift R33? Ne ketä näitä muutoksia on tehneet niin laitatteko vähän about hintatietoja ja osien saatavuudesta infoa, sain sen käsityksen että Z32 jarrut olisi aika suositut. Kysehän on nyt pelkistä etulevyistä, takajarrut saa olla mitä on. Semmoista parasta hinta/jarruteho suhdetta tässä etsin. Entä vaikuttaako ABS vaihtoon jotenkin?
 16. Joka tiistai, Hyvinkään ABC klo 19:00
 17. Otin suoraan manuaalista. Tälläistä topiccia ei ollut joten helpottaa muita sen maahantuontihuollon tekemisessä. Laatikkoöljyt: GL-4 75W-90 tai GL-4 80W-90 (kylmiin maihin) 4.1 litraa Perät: Eteen GL-5 85W-90 1.0 litraa Taakse GL-5 80W-90 (LSD) 1.5 litraa Moottori: 7,5W-30 tai 5W-40 4.5 litraa + filtteri 0,5 litraa + mahdollinen siirtosarja Jäähdytysneste: 9.0 litraa
 18. Oli melko typerä juttu. Löytyi asetus jossa pitää määrittää minuutit kuinka kauan topicin otsikko on muokattavissa. No nyt se on muokattavissa 100 000 000 minuuttia eli sellaiset 190 vuotta.
 19. Tapatalkkia ollaan kokeiltu. Mutta siinä on tämän foorumiversion kanssa vähän ongelmia. Kokeillaan sitä myöhemmin.
×