Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

amjii

Members
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by amjii


 1. Vs: Lasikuulapuhallusta kotioloissa?

  Kun lasikuula- ja mikä tahansa muukin puhallustyö (blow job) vaatii sen isohkon kompuran, pölynpoiston ja puhalluskaapin, niin ei jaksa ihan käsittää miks pitäis sitten tuhrata jonkun sokerin kanssa, kun tuossa vaiheessa ei voi enää olla rahastakaan kiinni? Tietysti jos haluaa kaikkea kokeilla niin miksei sitten...

  Itse ostin sen lasikuulasäkin aikoinaan koneistamosta, möivät omiaan ku nätisti kysyi.


 2. Vs: gtr öljypohja kiinni?

  aijaa sitä eksyillää tännekkin :D

  ei taida poppamies näistä paljoo perustaa :P

  no oisko siellä ruotsissa erillaisia poppamiehiä?

  En tiedä svedujen poppamiehistä, en yleensäkään asioi nuuskahuulien kanssa kuin äärimmäisestä pakosta.

  Mulle tulee datsunosat gtrjampan kautta.


 3. Vs: Nissanin haku Ruotsin markkinoilta

  Etela-Ruotsissa vasta teita suolataankin. Ainoa tapa kaytannossa poistaa lunta ja loskaa tielta. Teitten talvihoito on syvalta rectumista. Ei tulisi mieleenkaan hankkia kaytettya kayttista etelasta, ehdottomasti Pohjois-Ruotsista kannattaa katsella autoa.

  Kaytannossa kilvet jaa Ruotsiin, autoa on h...in hankala saada pois rekisterista ilman kilpia. Auton voi tilapaisesti rekisteroida Ruotsissa maastavientia varten, vagverketin sivuilla on asiasta ohjeet. Ettei olis suomeksikin.


 4. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä.

  Tällä puolen lahtea on valojen suhteen sama käytäntö periaatteessa, eli e-hyväksyntä (tai DOT) pitää löytyä jos tiukasti tulkitaan. Kävin onneksi tapaamassa katsuria ennen rekisteröintikatsastusta ja totesin, että normaaliälyinen leimaukko (ruotsalainenkin) pitää tuollaisia virityksiä lähinnä pelleilynä ja kiinnittää vaan valoihin turhaa huomiota. Katsastin siis omilla valoilla, etuvaloissa toki käännetty kuvio, ilman ongelmia. Mulla oli toki varattuna ja tehtynä tollaset peräkärrilamput taakse ja Mondeon valot eteen.

  Eli Suomessa katsurit nuhnii pilkkua, Ruotsissa sitten kai toisiaan kahvihuoneessa. Järkeä nämä täkäläiset osaavat kuitenkin käyttää.


 5. Vs: RB26DETT ja pienet perusvirit

  teoriassahan nuo vakiosuuttimet riittää sinne ~510hv paikkeille, eikö ?

  Mitenkäs käytännössä homma toimii, eli jos ajattelee pitäytyvänsä virityksissä vakioahtimien järjellisen ahtopaineen noston rajoissa niin liekö mitään järkeä vaihtaa noita 444cc suuttimia isompiin?

  Autossa valmiiksi jo vapaavirtaussuodattimet ja 4" RST putki.

  Ei taida ihan noin ylös riittää, 440-450 on lähempänä. Tuskin vakioturboilla tarviit suuttimia uusia.

  Onko sulla siis 4" hormi Downpipe mukaanlukien, siis katissa kanssa 4" holet laipoissa?


 6. Vs: R32 ja ratin vaihto

  Mulla oli autossa ostaessa tollanen Momo, jossa oli liimattuna tuollainen muovihahlo, mikä pyörittää sitä Hicasin tunnistinta. Hankin orkkisratin, mutta siinä ei näytä olevan tuo hahlo pysytysuorassa, niinkuin tuossa tarvikeratissa. Hicasin valo palaa aika-ajoin ratinvaihdon jälkeen. Liekö sitten vaihtunut tuo tunnistimen asento jossain vuosimallissa, en tiedä mistä vuosimallista orkkisratti on peräisin. Se ei ole siis auton oma. Kuulemma töötin pistokkeen pitäisi olla suoraan ylös. Mulla on se orkkisratin kanssa vinossa, toisin kuin tuossa kuvassa olevan hahlon kanssa tulee käymään.


 7. Vs: Skylle rötää..

  Painepuolen putkiston vuoto voisi tehda tollasta kanssa. Jostain liitoksesta vuotaa ehken. Sopis paremmin toi rikasta nayttava seosmittari. Jos ei sytytta, niin pitais periaatteessa nayttaa laihaa, kun menee happea lapi.


 8. Vs: Skyline kilpiin ilman päästötestiä

  Mä oon Alen kanssa samoilla linjoilla, että eiköhän se ole enemmän siitä rahasta kiinni, kun halusta.

  ...

  Itse en vaan osaa kuvitella kenenkään olevan niin säälittävä, että peittelisi köyhyyttään tuollaisilla puheilla. Ehken olen väärässä.

  Sen sijaan ymmärrän kyllä, jos joku ei periaatteesta halua tukea Suomen turvonnutta hallintokoneistoa maksamalla järkyttäviä veroja ja vielä päästötestiä päälle. Mutta ehken sellainen henkilö hankkii sitten muun helpommin/halvemmalla kilpiin saatavan lelun.


 9. Vs: Skyline kilpiin ilman päästötestiä

  [No eipä niitä ole paljon rataleluinakaan nähty. Eiköhän se kilvittömyys ole rahasta

  kiinni eikä mistään halusta. Tietysti jos ei ole rahaa kilvittää niin voihan sen selittää

  sillä että pitää autoa vain rataleluna. Voihan siinä ratalelussakin nimittäin kilvet olla,

  helpottaa kummasti siirtymätaipaleilla.

  Ogäy, pointtisi selvisi nyt hiukan paremmin. Ajattelin itse lähinnä tilannetta, jossa se GT-R seisoo siellä länsisiiven alla olevassa ilmastoidussa kellaritallissa Aston Martinin ja Miuran välissä. Radalle sitten trailerilla ulkoilemaan muiden klassikoiden sekaan :)


 10. Vs: Skyline kilpiin ilman päästötestiä

  Ymmärrettävää... No, se on ihan itse kustakin kiinni mitä autolta odottaa.

  Niin, en vaan oikein ymmärtänyt tota Alen silmien muljauttelua. Mulle ei ainakaan toi TeroLuun kuvailema käyttötapa tunnu niin vaikealta käsittää Suomessa, missä rekisteröintiprosessi on kohtuuttoman kallis ja v....inen muutenkin. Eihän kaikkien autojen tarvitse olla kilvissä.


 11. Vs: Gis 7

  Siellä myös rakentelun mahdollisuus on hieman eri, kuin täällä suomessa ;)

  No eipä taida olla ainakaan tehojen suhteen. Mm. eräästä aika paljon (tyhmän paljon) eri tapahtumissa esillä olleesta R32:sta lähti kilvet tuossa taannoin tien päällä. Auto määrättiin uudelleen rekisteröitäväksi. Ei tehdasvalmisteista autoa sen kummemmin lain puitteissa saa virittää kuin suomessakaan. Muistaakseni prosenttirajat samat tehon suhteen koskien esmes moottorin vaihtoa.

  Sitten on erikseen pari ajoneuvoluokkaa, jotka mahdollistavat mm. nämä aika radikaalit rodit, joita Ruotsissa näkee. Joko auto on kokonaan omavalmisteinen tai "uudelleen rakennettu", jolloin akselistot ja moottori/vaihteisto pitää olla vaihdettu. Näiden vehkeiden katsastuksen suorittaa ensin SFRO. Ongelmana vaan on tehoraja, joka taisi olla "uudelleenrakennetuissa" 15Kw/100kg.

  Aika h...in radikaaleja vehkeitä silti näkee kilvissä, jos rekisterinumeron näkee, voi viralliset tehotiedot katsoa Vägverketin sivuilta. Kaikkea jännää on tullut huomattua ihan tuolla ilmaishaulla.


 12. Vs: Skyline kilpiin ilman päästötestiä

  Ottaen huomioon, että nykypäivänä (jopa suomen verotasolla) esim. R32 GT-R alkaa olemaan hinnaltaan kutakuinkin joka miehen auto

  ......

  R32 GT-R kärsii tällä hetkellä halvan auton statuksesta ja sen tuomasta arvostuksen puutteesta. Huomaa mm. tälläkin palstalla "hiukan" muuttuneena kirjoittelun sävynä tässä parin viime vuoden kuluessa. Sellainen, jonka voi edes jotenkuten saavuttaa, ei olekaan enää mitään... Haaveilu ja hypetys siirtyy taas sellaiseen, mikä on tavoittamattomissa.

  Ei silti, yksi syy itselläkin auton hankkimiseen oli halpa ostohinta. Tosin rahaa on tainnut palaa sen jälkeen jkvr lisää.


 13. Vs: R32 Vanteiden valintaa (speksejä mietiskellen)

  No juu ei, viimeksi kun asia oli ilmi, tehtiin Pro Dyno Systemsin poikien kanssa tieteellinen koe jolla saatiin joiltain osin loppu omille pähkäilyille asiasta. Testissä oli kohtuu laadukkaat 15" vanteet 195/65 renkailla sekä Alession 18" vauhdinsurmat 225/40 rengastuksella.

  Eroa kiihtyvyyksiin sekä tehotuloksiin ei tullut sen vertaakaan että olisi ylittänyt normi toleranssit tulosten heitossa.

  Taitaa nyt kuitenkin olla aika marginaalinen ongelma toi kiihtyvyys. Ajettavuudesta ja alustan toimivuudesta minä ainakin olisin huolissani. Kai sinä nyt senkin takia auton ostit?


 14. Vs: Oikealta-ajettava auto katuliikenteessä!!!

  Eli siis meinasin, että jos ajelee motarilla vaikka rekan perässä, niin LHD-autossa istuu keskiviivan tuntumassa jolloin näkee pienellä vaivalla rekan ohi tuleeko sieltä ketään. RHD-autossa taas kun istut siellä penkan puolella, niin jotta pääset keskiviivan tuntumaan näkemään tuleeko vastaantulevia, on auton vasen kylki jo puolessa välissä vastaantulevaa kaistaa.

  Ja se moottoritie oli venäläinen 8)

  No eihän motarilla tule ketään vastaan, jos ei aja kaiteen väärällä puolella. Siitä tämä hämmennys. Tai jos vanjojen motari on yksikaistainen suuntaansa?

×