Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

amjii

Members
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About amjii

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 10/24/70
 1. Vs: Skyline vs mp TOTEUTUNUT TÄNÄÄN! v**u ku mä tätä luin niin olin ekaks iha niinku mut sit koht ihan kyl
 2. Vs: Rakentaminen ja Remontointi Liekö talopaketit erihintaisia neliöhinnaltaan kuin paikanpäällä tehdyt? Minuakin kiinnostaisi nykyiset ok-talojen neliöhinnat ns. avaimet lapaan-ratkaisuissa. Jossain on osunut silmään 1500-2000e/neliö, liekö vielä siinä haarukassa?
 3. Vs: Lasikuulapuhallusta kotioloissa? Isompia, puhalluskaappiin mahtumattomia valettuja alumiiniosia saa BTW puhdistettua ja siistittyä alumiinivanteiden puhdistamiseen tarkoitetuilla aineilla. Useimmat taitavat olla fosforihappopohjaisia. Pinta on parhaimmillaan kuin lasikuulalla puhallettua.
 4. Vs: Lasikuulapuhallusta kotioloissa? Kun lasikuula- ja mikä tahansa muukin puhallustyö (blow job) vaatii sen isohkon kompuran, pölynpoiston ja puhalluskaapin, niin ei jaksa ihan käsittää miks pitäis sitten tuhrata jonkun sokerin kanssa, kun tuossa vaiheessa ei voi enää olla rahastakaan kiinni? Tietysti jos haluaa kaikkea kokeilla niin miksei sitten... Itse ostin sen lasikuulasäkin aikoinaan koneistamosta, möivät omiaan ku nätisti kysyi.
 5. gtr öljypohja kiinni?

  Vs: gtr öljypohja kiinni? En tiedä svedujen poppamiehistä, en yleensäkään asioi nuuskahuulien kanssa kuin äärimmäisestä pakosta. Mulle tulee datsunosat gtrjampan kautta.
 6. gtr öljypohja kiinni?

  Vs: gtr öljypohja kiinni? Et oo poppamieheltä kysynyt?
 7. Chervolet astro

  Vs: Chervolet astro Mulla ei ole Astroa, kaks muuta Chevyä kylläkin. Pikaisella haulla OD:lta löyty mm. tollanen: http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=94454&highlight=astro%2A+s%E4hk%F6%2A Jos ei ole yhtään kielitaitoa, niin ainoa mahdollisuus melkein on sitten Alfamerin suomenkielinen korjausopas.
 8. Vs: Nissanin haku Ruotsin markkinoilta Suolaako ne v...n h...t pohjoisessakin samaan malliin? Siis Nordbottenissa vai mikä se pohjoisin lääni nyt onkaan. Ymmärsin ettei ne siellä tunge sitä suolanp...aa tielle juuri ollenkaan
 9. Vs: Nissanin haku Ruotsin markkinoilta Etela-Ruotsissa vasta teita suolataankin. Ainoa tapa kaytannossa poistaa lunta ja loskaa tielta. Teitten talvihoito on syvalta rectumista. Ei tulisi mieleenkaan hankkia kaytettya kayttista etelasta, ehdottomasti Pohjois-Ruotsista kannattaa katsella autoa. Kaytannossa kilvet jaa Ruotsiin, autoa on h...in hankala saada pois rekisterista ilman kilpia. Auton voi tilapaisesti rekisteroida Ruotsissa maastavientia varten, vagverketin sivuilla on asiasta ohjeet. Ettei olis suomeksikin.
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Tällä puolen lahtea on valojen suhteen sama käytäntö periaatteessa, eli e-hyväksyntä (tai DOT) pitää löytyä jos tiukasti tulkitaan. Kävin onneksi tapaamassa katsuria ennen rekisteröintikatsastusta ja totesin, että normaaliälyinen leimaukko (ruotsalainenkin) pitää tuollaisia virityksiä lähinnä pelleilynä ja kiinnittää vaan valoihin turhaa huomiota. Katsastin siis omilla valoilla, etuvaloissa toki käännetty kuvio, ilman ongelmia. Mulla oli toki varattuna ja tehtynä tollaset peräkärrilamput taakse ja Mondeon valot eteen. Eli Suomessa katsurit nuhnii pilkkua, Ruotsissa sitten kai toisiaan kahvihuoneessa. Järkeä nämä täkäläiset osaavat kuitenkin käyttää.
 11. R32 ja ratin vaihto

  Vs: R32 ja ratin vaihto Kato saakeli, joku thyyning-magazine jääny huomaamatta pöydälle levälleen...
 12. RB26DETT ja pienet perusvirit

  Vs: RB26DETT ja pienet perusvirit Ei taida ihan noin ylös riittää, 440-450 on lähempänä. Tuskin vakioturboilla tarviit suuttimia uusia. Onko sulla siis 4" hormi Downpipe mukaanlukien, siis katissa kanssa 4" holet laipoissa?
 13. R32 ja ratin vaihto

  Vs: R32 ja ratin vaihto Mulla oli autossa ostaessa tollanen Momo, jossa oli liimattuna tuollainen muovihahlo, mikä pyörittää sitä Hicasin tunnistinta. Hankin orkkisratin, mutta siinä ei näytä olevan tuo hahlo pysytysuorassa, niinkuin tuossa tarvikeratissa. Hicasin valo palaa aika-ajoin ratinvaihdon jälkeen. Liekö sitten vaihtunut tuo tunnistimen asento jossain vuosimallissa, en tiedä mistä vuosimallista orkkisratti on peräisin. Se ei ole siis auton oma. Kuulemma töötin pistokkeen pitäisi olla suoraan ylös. Mulla on se orkkisratin kanssa vinossa, toisin kuin tuossa kuvassa olevan hahlon kanssa tulee käymään.
 14. Skylle rötää..

  Vs: Skylle rötää.. Painepuolen putkiston vuoto voisi tehda tollasta kanssa. Jostain liitoksesta vuotaa ehken. Sopis paremmin toi rikasta nayttava seosmittari. Jos ei sytytta, niin pitais periaatteessa nayttaa laihaa, kun menee happea lapi.
 15. Vs: Vanne/rengaspaketin tasapainoittamisen vaikeus... Nyttei uskalla enää jarruttaa kun ihan varovasti vaan
×