Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

john_k

Klubilainen
 • Content count

  341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

john_k last won the day on September 20 2018

john_k had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About john_k

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01/01/70
 1. Olitko se sinä? Ajoit 3.4.2019 klo 7:20 vaalimaantietä vaalimaalle päin muutaman sadan metrin päässä kutostiestä. Auto taisi olla R32 GTR gunmetal tai sitten näin väärin?
 2. Aiemmassa kokoonpanossa oli os giken ts2b kaksilevyinen push kytkin. Nyt on ainakin alkuun tarkoitus käyttää alkuperäisen tapaista kytkin asetelmaa. Ongelmana on nyt tiedon puute painelaakerin ja sen pitimen mahdollisista eroista. Onko kellään joutavaa bnr32 push kytkimen vakio painelaakeria pitimellä? Tietysti jos tiedät että pidin on molemmissa sama niin tuon pelkän painelaakerin löydän varmaankin Fastista. Neuvoja Kiitos
 3. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Jos meinaa alkup pumppua käyttää niin taitaa minimi järkevä ratkaisu olla vaihtaa rattaat teräksisiin. Mitä niitä nyt oli.. Reimax ainakin..
 4. R32 öljynsuodattimen kierre?

  15213-W040A tuolla löytyi nissanilta helsingin varastolta 1 kpl 18e.. En mokomaa kehdannut ruveta tilailemaan maailmalta. Laitan tällaisen http://www.autoracing.fi/tukkimislevy-ylalahdoilla-3-4-unf-kierre siihen jatkoksi. Kierre liimaa studin kierteisiin niin tulee varmasti tiivis.
 5. R32 öljynsuodattimen kierre?

  Millä Nissan osanumerolla saa tilattua rb26 lohkoon öljynsuodattimen studin jossa siis on lohkoon sopiva kierre toisessa päässä ja toisessa tuo 3/4"-16? Kysyin paikallisesta tätä: 15213-21001 mutta ei ollut järjestelmässä tietoa edes maahantuojalla. Meinasin liittää Moroson tai mocalin letkulähtölaipan tällä suoraan lohkon kylkeen jolloin alkuperäinen jäähdytin / lämmitin häkkyrä jää pois.
 6. Takakelkan puslien asennus

  Nismot pitää prässätä joten ovat vaikeammat asentaa. Ohjauskulmaan on turha yrittää soittaa. Siellä on yksi mies joten harvemmin on puhelimen ääressä.
 7. Takakelkan puslien asennus

  On täällä Lappeenrannan seudullakin kaikenlaisia paikkoja pyöränkulmien suuntaukselle mutta ainut paikka jossa tulee kerrasta valmista ja osataan omaakin järkeä käyttää on Lappeenrannan ohjauskulma. Muista ainakin sen verran kokemusta että jos vaikka muuten onnistuisi niin sitten ratti on kuitenkin vinossa.
 8. Takakelkan puslien asennus

  Kuski: Tee holkista sellainen että väljää ei ole. Jos on väljää niin hakkaa tuon prikan pyöreäksi. E36 bemarissa aikanaan kävi näin mulla (siis prikka meni pyöreäksi vaikka väljää ei ollutkaan) ja seuraus oli että kiinnityskohta repesi pohjasta irti. Apurunko kiertyy kun vedättää / moottorijarruttaa. Hakkaa todellakin kovin silloin kun vaikka rengas pomppii vedättäessä. Omaan r32 asensin muistaakseni powerflexin s13 mallin puslat. Hitsasin silloin pienen kauluksen siihen apurungon holkkiin mistä pusla menee läpi. Vaikutti silloin siltä että reiän melko ohut reuna saattaa leikata puslasta siivun. Jäi sellainen mielikuva että olisi kannattanut mielummin laittaa nismon jäykät kumipuslat tai sitten metallista tehdyt ilman mitään joustoa olevat palikat.
 9. Tarvitsen peltivanteet projektin alle ja nyt mietityttää mahtuuko 15" vai pitääkö olla 16"? Sumitomo orkkis satulat on, ei brembot. Jos Lappeenrannan seudulla lojuu sopivia niin saa tarjota privaan.
 10. Takakelkan puslien asennus

  Mutteri kiristää holkin, tällöin väljällä ei ole merkitystä.
 11. E85 etanolia tankkiin?

  RE85 jatkuva käyttö karstoittaa suuttimet umpeen? Ongelma todettu ainakin saab piireissä jos bensalla ei ajeta ollenkaan. PIB kertyy suuttimiin pelkässä etanoli ajossa. Jo 100km ajo bensalla välillä puhdistaa suuttimet. GM:n testiraportissa todettu että pelkkä kaupunkiajo lisää karstan muodostusta oleellisesti. Kokemuksia?
 12. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  Säiliöiden kanssa pitää muistaa että jos se tulee takakonttiin tai muualle kauas niin öljyn pitää myös kylmänä virrata pumpulle tarpeeksi. Jos on tarpeettoman iso säiliö esim katuautossa niin öljyn lämpiämiseen menee ikuisuus. Öljyn lämpiämistä voi jouduttaa lämmittimellä. Nopeasti jos oikein laskin niin noissa aviaid säiliöissä on se ilmatila jo otettu huomioon. Ilmoitettu on siis max öljyn määrä.
 13. Kuvia MAF mittareista

  R35 Maf paikallisella nissan tiskillä ~280e.
 14. RB26DETT öljynpaineet kuntoon

  3-stage autoverdi sportsman + hihnapyörät. Oisko veroineen ja rahteineen ollut jotain 1400e-1500e. Letkut ja liittimet on järkyttävän hintaisia. Itse meinasin käyttää hydrauliletkuja. Ite tarvitsisin öljysäiliön joka mahtuu konttiin. Jos löytyy ideoita niin kirjoitelkaa tähän. Osaako joku tehdä suomessa säiliön toimivalla ilman erotuksella? Suurin ongelma pumpun laitossa r32 gtr on tilan ahtaus. Säiliökään ei mahdu mitenkään konehuoneeseen. Edit: siis 3-stage, kaksi imua ja yksi paine.
×