Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tiamos

Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tiamos

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. Sattuisko kellään olemaan mallia takalasin ja takasivulasien tiivisteistä, kun pitäisi vähän mallailla jotain yleismallin tiivisteitä, kun ei raaskisi alkuperäistiivisteitä hommata. Vai onko jollain heittää suoraa ideaa? -Tuomo
 2. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Lämpötila-anturin piuha pitäisi olla kyllä kunnossa. Mutta jos vika olis lämpötila-anturissa, niin eikös sen pitäisi vasta ruveta oireilemaan lämpimällä koneella? Tää on kyl kummallinen juttu, kun auto lähtee käyntiin, niin kierrokset nousee heti noin 3000 ja kone käy nätisti ja ei savuta ollenkaan mutta heti, kun painaa kaasua, niin kierrokset laskee ja savutus alkaa.. Onko jako ja sytkä varmasti kohdallaan?? Pitäs kyl olla ja jos ei olis, ni eihän se sillon varmaan kävis ilman ilmamassamittaria kytkettynä ongelmitta, mitä se nyt tekee. Aivan... Joko oot toisella eculla koittanut?? Testaisin jos olis kyseessä vakio ecu mutta kun ei ole joten vaikiampi juttu.
 3. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Lämpötila-anturin piuha pitäisi olla kyllä kunnossa. Mutta jos vika olis lämpötila-anturissa, niin eikös sen pitäisi vasta ruveta oireilemaan lämpimällä koneella? Tää on kyl kummallinen juttu, kun auto lähtee käyntiin, niin kierrokset nousee heti noin 3000 ja kone käy nätisti ja ei savuta ollenkaan mutta heti, kun painaa kaasua, niin kierrokset laskee ja savutus alkaa.. Onko jako ja sytkä varmasti kohdallaan?? Pitäs kyl olla ja jos ei olis, ni eihän se sillon varmaan kävis ilman ilmamassamittaria kytkettynä ongelmitta, mitä se nyt tekee.
 4. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Lämpötila-anturin piuha pitäisi olla kyllä kunnossa. Mutta jos vika olis lämpötila-anturissa, niin eikös sen pitäisi vasta ruveta oireilemaan lämpimällä koneella? Tää on kyl kummallinen juttu, kun auto lähtee käyntiin, niin kierrokset nousee heti noin 3000 ja kone käy nätisti ja ei savuta ollenkaan mutta heti, kun painaa kaasua, niin kierrokset laskee ja savutus alkaa..
 5. Minkä näköinen on sinun s13?

  Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Kiitos
 6. Minkä näköinen on sinun s13?

  Vs: Minkä näköinen on sinun s13? Tässäpä viime talven aherruksen tulos.
 7. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Täytyy nyt vielä tänään kattoo maffin piuhat kertaalleen ja mitata se signaali piuha.
 8. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Bensanpaineensäädin laitettiin vasta savuttamisen jälkeen lähinnä sen takia, että sillä varmistettiin, että paineet eivät ainakaan ole liian suuret, jos vaikka vakio säätimeen olisi tullut joku kumma häiriö. Säätimen merkkiä en nyt juuri muista.
 9. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa RB26 vai RB20 MAF? Montako pinniä maffissa? R32 maffi, 4 pinniä maffissa. Tänään auto lähti laakista käyntii mutta kierrokset nousi heti noin kolmeen tonniin, kone kävi nätisti eikä savuttanut juurikaan. Heti, kun polkaisi kaasua kierrokset laski ja alkoi taas savuttamaan. Onko ideoita mistä tämmöinen voisi johtua? Edelleen kyllä vastaa hyvin kaasuun ja ahtoja löytyy. R32 on skylinen korimalli eikä MAF tyyppi. Sinulla on siis ilmeisesti RB20 MAF...MAF:n kyljessä on numero/kirjain yhdistelmä, jonka avulla tietää mikä MAF kyseessä. Onko MAF:n johdotukset siis täysin koskemattomat? (Eli, johtosarjan liittimelle/pinnijärjestykselle et ole tehnyt yhtään mitään?) Huomaatko eroa...? Sori nyt että jankutan tästä MAF aiheesta, mutta ei ole vieläkään varma onko se kytketty oikein. No todennäköisesti kuitenkin on oikein. koska ajamaan sillä ilmeisesti pystyt. Maffin piuhoille en ole tehnyt mitään, joten ne ei minun mielestäni voi olla väärin. Kaiken lisäksi maffin piuhojen värit on vihreä, musta ja musta valkoisella raidalla.
 10. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa RB26 vai RB20 MAF? Montako pinniä maffissa? R32 maffi, 4 pinniä maffissa. Tänään auto lähti laakista käyntii mutta kierrokset nousi heti noin kolmeen tonniin, kone kävi nätisti eikä savuttanut juurikaan. Heti, kun polkaisi kaasua kierrokset laski ja alkoi taas savuttamaan. Onko ideoita mistä tämmöinen voisi johtua? Edelleen kyllä vastaa hyvin kaasuun ja ahtoja löytyy.
 11. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Tänään mitattiin maffin piussit ja maa löyty sekä plussa 12v ja signaalikin. Joten Ecu ei ole ainakaan siltä osin ottanut hittiä. Maffin piuhoihin en ole koskenut, joten niiden pitäisi olla oikein päin.
 12. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Ja jos oikari löytyy niin seuraavaksi ECUa korjaamaan.. Kovasti alkaa vaikuttamaan siltä, että Ecu olis ottanut itseensä, kun kaikki muut asiat on tarkastettu. Onko ecu mahdollista korjata, vai onko uuden hommaaminen edessä?
 13. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Ja jos oikari löytyy niin seuraavaksi ECUa korjaamaan.. Siinä vaiheessa saat taas soiton Kouvolasta
 14. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Maffillehan tulee kolme johtoa. Mitkä nämä kolme johtoa ovat eli minne menevät? Jos mittaan maffin, niin minkäslaisia arvoja sieltä pitäisi tulla?
 15. Datsun savuttaa

  Vs: Datsun savuttaa Autossa on tällä hetkellä toimivasta autosta otettu vastaava maffi, joten eipä taida olla siinäkään vikaa.
×