Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TomiS

Members
 • Content count

  139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TomiS last won the day on October 28 2022

TomiS had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About TomiS

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/11
 1. Onko tietoa mitä eroa R32 ja R33 hihnapyörillä on? ilmeisesti ohjaustehostimen hihnapyörä on R32 pyörässä ulompana mutta kuinka paljon? Mulla on R32 pumppu ja R33 Fluidampr pyörä ja tehostimen hihna menee vinoon.
 2. Eli sama signaali kuin TPS anturilla ja sama on myös sähköisessä pedaalissa. Kokeillaan toimiiko.
 3. Onko kellään kokemusta saako gtr:n toimimaan sähköisellä kaasuläpällä? Moottorin toki saa, mutta mites attessa, sehän vaatii signaalin läppäasentoanturilta, joka poistuisi. Millaista signaalia se purkki tarvitsee? Tarkoitus on vaihtaa moottorinohjaus ja samalla muuttaa moottori yhdelle läpälle ja dbw:llä tosta saisi vähän yksinkertaisemman ja ehkä jopa paremmin säädettävän.
 4. 73 240Z "Raato"

  Takapäässähän näissä ei ole mitään säätöä vakiona ja ainakin mulla kulmat ilman säädettäviä tukivarsia oli aika perssiillään. En tiedä johtuiko madalluksesta vai jostain mahdollisesta kolaroinnista tms, mutta takana oli aurausta yli 3 astetta / puoli. Ostin T3:n tukivarret ja niillä sai aurauksen kuntoon, mutta camberia ei ilman pientä tukivarren muokkausta saa ajokorkeudessa nollaan. Vähän korkeampana menee kyllä hienosti spekseihin.
 5. ACS 2016 kuvia?

  Tälläisenä puukkosaha / peltiruuvimiehenä oon kyllä Toni L:n kanssa samalla linjalla tosta ulkokuoresta, ja eniten mulla pisti silmään väritys, takalevikkeet ja -valot. Mutta noihan on ihan makuasioita ja olishan se tysää jos kaikilla olisi pelkästään ne muoviläpyskät levikkeinä. Sisältähän toi oli tosi hieno ja tekniikka jo ihan älyttömän hienoa ja äänet oli aika miehekkäät. Onko tästä missään mitään projektikertomusta tai muuta, kun varmasti kiinnostaisi muitakin? Niin joo ja alkuperäiseen aiheeseen liittyen ainakin Mopoilijalla on aika paljon kuvia tapahtumasta: http://kuvia.1g.fi/kuvat/2016/ACS+2016/
 6. S30 bensatankki

  Tälle selvisi nyt hintakin, eli kaikki alumiiniosat hitsattuna 500 euroa ja pelkät leikkeet 300 euroa. Näiden leikkeiden lisäksi menee pari kierrenippaa bensalle, pätkä 4" putkea anturin syvennystä varten ja 2.5" putkea täyttöputkea varten. Itse ajattelin anodisoida tän kun ajan e85:llä mutta normibensalla toimii ilmankin. Sopii autoon ihan hyvin ilman leikkelyä.
 7. S30 bensatankki

  Sain viimein leikkeet ja tässä kuvat niistä. Pari sarjaa näitä olisi nyt mahdollisesti tulossa lisää ja niihin korjataan noi kulmien pyöristykset paremmin sopiviksi. Laitan vielä muutaman kuvan kunhan saan sen verran heppailtua kasaan että voi sovittaa paikalleen.
 8. Tossa mun vakaajassa piti muistaakseni porata reiät noille etummaisille kannakkeille.
 9. Mulla on toi sama vakaaja ja se tulee taka-akselin etupuolelle. Tossa on aika huono kuva, mutta paikka toivottavasti selviää.
 10. Olen teettämässä omaan autoon vakiopaikalle sopivaa alumiinitankkia kun alkuperäinen alkoi tihkuttamaan bensaa läpi. Nyt tää on niin pitkällä että cad kuvat on piirretty ja leikkeet tilattu valmiiksi särmättyinä ja toivottavasti pääsen sovittamaan paikalleen lähiviikkoina. Jos se sopii niin hyvä, jos ei, niin tehdään kuviin tarvittavat muutokset uusia leikkeitä varten. Tankin sisällä on loiskelevyt ja sumppu jossa cosworth- tyyppiset kumiläpät estämässä sumpun tyhjenemisen mutkissa ja kiihdytyksissä. Pumppu menee tankin sisälle ja tankin etureunaan lähtö- ja paluunipat. Anturiksi käy esim vdo:n putkianturi, alkuperäinen ei sumpun takia käy. Pitäisi siis olla riittävän hyvä tankki mihin tahansa katuautoon. Jos löytyy kiinnostusta tälläiseen, niin samalla näitä tulee useampikin. Pitäisi sopia kaikkiin S30 korisiin ja pumpusta riippuen kaasari- ja ruiskukoneisiin. Kuvia saa vaikka sähköpostilla. Ilmaisia nää ei ole, tässä vähän hinnoittelua: - Kaikki leikkeet särmättyinä 3mm AW5754 alumiinista 260 euroa - nipat, sumpun läpät ja tiivisteet n. 50 euroa - hitsaus 150-250 euroa, nää on alustavia hintoja joita olen hitsareilta saanut. Jos hitsaus onnistuu itseltä tai tietää halvemman paikan niin saa pelkät leikkeetkin.
 11. Myydään 240Z:n takatukivarret. Mukaan saa uretaanipuslat ja spindle pinnit. Hinta vaikka 100 euroa ja Helsingistä löytyy.
 12. Taitaa jäädä minultakin väliin kun ei tunnu arki-iltoina noin pitkään matkaan ehtivän.
 13. Myyn Airlift 75563 ilmajouset S30 olkatuilla taakse. Noihin on tehty myös ruuvattava korkeussäätö, eli jousen jäykkyyden saa soviteltua sopivaksi eri ajokorkeuksille. Ilmapussilla säätövaraa n. 15cm. Ajettu n. 1500 km eikä mitään valittamista. Myynnin syy siinä, että hommasin paremmin pituuden puolesta etutolppien kanssa sopivat. Hinta vaikka 650 euroa.
 14. Ostan 240Z:aan sopivan tavaratilan maton. Saa olla myös rikki kunhan siitä saa mallin.
×