Jump to content

bRuCe

Vakkari
 • Content count

  5 390
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bRuCe

 • Rank
  King of the N00bs
 • Birthday 18.01.1968
 1. Ok, hyvin se meni... paras jakso tähän mennessä ehdottomasti
 2. Hyvä Xenon... mikä mahtaa olla tällä hetkellä paras vetosi/aika Alastarolla?
 3. Gran Turismo 5

  Mites tuon olet todennut, että samantasoiset? Mä ymmärrän samantasoisilla, että vähintään sama pp, jos samanlaisesta autosta kyse.
 4. Gran Turismo 5

  Samaa harmitellut itsekin. Näitä ääliöitä näköjään löytyy aina tietty määrä. Tällä hetkellä avoin Time Trial - Tsukuba 500PP; Gallardo LP 560-4 '08 / 1:03.299 Tänään pitäisi yrittää vielä parantaa.
 5. Gran Turismo 5

  Vs: Gran Turismo 5 Onkos moni ajellut noita kausittaisia erikoistapahtumia? Täältä löytyy näppärästi tilannetietoa, tuloksia ja muutakin nippelitietoa kuskeista ja autoista... http://www.mygranturismo.net/index.php
 6. Ps3 live tunnukset

  Vs: Ps3 live tunnukset
 7. Cooleja kuvia Z31:stä

  Vs: Cooleja kuvia Z31:stä Kovin on iloisia tyttöjä, nice
 8. Mitämitä kummaa??

  Vs: Mitämitä kummaa?? Sinne ne paikkallisti mullakin tuon vian. En lähtenyt kustannussyistä vaihtamaan viikseä vaan kiersivät ongelman Alppilan autohuollossa jollain "virityksellä" ja hyvin on sen jälkeen pelannut.
 9. Kevät-huolto

  Vs: Kevät-huolto syövän vai vuotavan?
 10. Kevät-huolto

  Vs: Kevät-huolto Veikkaisin, että öljynpaineanturis vuotaa, löytyy lohkon kyljestä apparin puolelta...
 11. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Yksi zetan erikoisuuksista
 12. Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Z31:stä Puskurin päistä "lokasuojissa" ja puskurin yläreunasta kontin takapellissä. Ja tais se olla puskurin alareunastakin jostain kohti kiinni alustassa.Jos en ihan väärin muista Hieman paikkoja tutkimalla auton alta ja kontin takapellin verhoilun takaa paikat näkee tarkemmin.
 13. Laturi

  Vs: Laturi Oliko eka remontti Zetalle uudessa tallissa?? Itse asiassa kyllä ...oikea alapallo pitäisi vielä vaihtaa ja takajarrua hieman katsoa miksi ujeltaa pakittaessa. Kovasti olisi aikomus ottaa ajoon tulevana kesänä johan siitä on taas 4 vuotta menny, kun viimeksi tuli zetalla huristeltua. Niin se aika vaan lentää
 14. Laturi

  Vs: Laturi Eilen tuli vihdoin vaihdettua laturi zetaan. Aditalta löytyi Hitachin rungolla ( alkuperäinen Mitsun ) 70A-laturi, hinta 120€. Ton lähtö oli 140e + 50 € pantti, mutta kun ei löytynyt samanlaista kuin alkuperäinen, tiputti hintaa eikä tarvinnu jättää edes panttia Toi ostamani oli vika hyllyssä, mutta saahan noita tilattua. Hihnapyörä n. 10mm halkaisijaltaan pienempi, mutta kiristysvaraa on sen verran, että toimii alkuperäisellä hihnalla. Ei enää latausvalot vilku eikä välky ja akkukin latautuu kuten pitääkin. Ja sen laturin muuten saa vaihdettua alakautta ilman, että tarvitsee ottaa kallistuksenvakaajaa tai mitään muitakaan laitteita irti tieltä.
 15. Z31 alusta kuntoon -projekti

  Vs: Z31 alusta kuntoon -projekti Jaahas vanha topic upattu Hyvä, jos jotain apuja muillekin on projektista löytyny.Kyllähän zeta kulkis, jos vaan olisi aikaa katsastaa se...tulee sitä joskus pihalla ulkoilutettua Rakennusprojekti vie näillä näkymin vielä tämän kesän sen verran aikaa, että laitumille taidetaan päästä zetan kanssa vasta vuoden päästä.
×