Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Weist

Klubilainen
 • Content count

  2143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Weist

 1. Mittaile jännitettä. Eipä muuta tule mieleen kuin laturin tasasuuntaajan vika? Missäköhän kunnossa akkukaan mahtaa olla?
 2. Virittelee?

  Miks vakioiden tilalle vakiot?
 3. Ei se alumiinia ole. Joku pinnoite tosiaan, mutta mulla oli sen verran kamalan näköinen, että siksi maalasin. Siis mun käsityksen mukaan noissa "alumiini" maaleissa on sitä maalin seassa ja siksi siitä nimi. Ei siis sen takia, että sitä pitäis käyttää alumiiniin. Saatan olla kyllä ihan väärässäkin.
 4. Hmm...Itse maalasin muistaakseni alumiini kuumankestolla, joka toimii hienosti. Kuumankestoja kolikolipurkissa näyttää olevan sitten kaikkea ainakin 250-800 asteen välillä... Paha sitä lämpötilaa on arvailla. Riippuu kyl varmaan pitkälti ajetaanko pelkkää rataa vai katua.
 5. Väännöt hukassa

  No tuo seos-ongelma vois viitata lambdaan, mutta paha sanoa kun ei kyllä kaikki oireet viittaa varsinaisesti siihenkään. Jos vakio vielä paikallaan, niin ei olis varmaan huono vaihtaa muutoinkaan.
 6. 1:35,40

 7. 1:11,61

 8. R34 piristys

  Ei niissä splitfireissä mitään vikaa ole ja menee suoraan vanhoihin johdotuksiin. Hintapoliitikka ehkä painavin syy mihin päätyy. Toki VAGeilla taitaa kipinä riittää pidemmälle, mutta sitten puhutaan jo sellaisista tehoista, että ei tarttis tältä palstalta vinkkejä kysellä.
 9. Mitäs jos kattoisit vaikka Marteliuksen sivuilta tai soittaisit sinne...
 10. Turbon korjaus

  Tarkasta se huohotus ettei ole tukossa ja millainen se ylipäätään on. Suodatin voi olla ihan möhnässä, eikä hengitä kunnolla. Etenkin noilla pikkusuodattimilla on se vaara ja nekin pitää putsata aika ajoin....
 11. RB25DET viritystopic

  Ahtoputket saa kyllä sinne menemään vaikka olis vakio imusarja. Turbo vakiopaikalla, myös yläpuolisella ahtimella putkia on laitettu vakioon imusarjaan. Samaa modausta olen miettinyt. Turhaa, jos ahdin vakiopaikalla. Ehkä sitten joskus jos koko kone nousee ylös ja kaikki tehdään uusiksi. Mun mielestä turhaa vähtiä.
 12. R34 RB25DETneo ahtopaine ongelma...

  Painetta kellolle kompuralla varovasti ja kattoo et läppä liikkuu kunnolla. Itellä joskus jäi läppä auki kun se raapi kiina-outletin reunoja.
 13. RB20, seokset vaeltelee tyhjäkäynnillä

  Itsellä alkoi seilata RB25 enemmän ja enemmän. Alkoi jopa ajossa tuntumaan ärsyttävä aaltoilu. Alkuperäinen lambda siellä oli tullut tiensä päähän. Halpis lambda tilalle ja aaltoilu loppui.
 14. Menisin suositellun viskositeetin mukaan. Jos ajo on enemmän suuntautunut radalle ja öljyn lämmöt on tapissa, niin sitten paksumpaa. Tää nyt on mun "uskomus".
 15. RB20DET viritystopic

  En tiedä käyttääkö eri valmistajat eri toleransseilla olevia laakereita ja eri rakenteita, mutta eipä tossa omassa apexin kuulalaakerissa tunnu ainakaan minkäälaista välystä. Vakiossa RB25det turbossa tuntui, mutta ei siinä mitään vikaa ollut, tiedäkkö häntä oliko sitten enää valmistajan spekseissä. Mun käsityksen mukaan ne on ollut liukulaakeroituja, mutta saatan tosin täysin väärässäkin olla. Muistaakseni myös öljykanava oli sen verran suuri, mikä viittaisi liukulaakerointiin.
 16. Sunny N14 vaihteistoöljyt

  Onks tää automaatti? Tuskin manuaalissa mitään tikkua edes ole, vaikka en ko. automallista mitään tiedäkkään.
 17. Siis 4700 € veroja?? Eikai toi nyt voi pitää paikkaansa Oho, olipa täällä uudempiakin kommentteja, mutta joo, ei se tätä ihmettelyn määrää poista....
 18. RB20DET viritystopic

  No ei sitten mitään. Katsastaja voi vaan olla eri mieltä Tosin sehän hoituu nykyään penkkilapuilla ja muutoskatsastuksella noin vanhaan autoon.
 19. RB20DET viritystopic

  No parii kysymykseen vastaukset; Tuskin pakosarja tuollaisilla tehoilla mitenkään ratkaisevasti ahdista. RB25 pakosarjalla vaivatta 400hv. Eiköst nää oo aika pitkälti samanlaiset. Kone kestää kyllä hyvin, jos on vaan muuten kunnossa ja hyvin säädetty. Kytkin varmaan siinä rajoilla että alkaa luistamaan. Jos siellä on vakio putkisto, niin siitä pahimmat pullonkaulat pois. Mikään 4" ränni ei oo todellakaan kuitenkaan pakollinen. Vakio välijäähdytin voi olla jo pieni kun aletaan kunnolla ahtamaan, joten ehkä siihen jotain lääkettä... Mä melkein hakisin noihin tehoihin "bolt-on" ahdinta, mutta jos Holsetin ja hukkaportin saa halvalla ja on innostusta asennella, niin miks ei. Downpipe tarttee tietysti vielä askarrella siihen, jotta saa hukkiksen kiinni. Aika paljon kyllä häviää vakio lookki kun siellä on erillinen hukkaportti ym.
 20. Nyt on kyllä niin vähän tietoa, että kristallipalloa ei ole näkyvillä. Mistä vaihtopuolat on? Jos menee paikallensa ja liittimen puolesta, niin eikai siinä muuta kuin koittamaan?
 21. Autogaugella on ainakin virtojen osalta tuo ketjutus systeemi. Kuva tod.näk. vain havainnollistamassa asiaa. Itsellä vois ehkä olla joku piuha tallessa. Tosin milloin pääsee tallille on eri juttu.
 22. RB20DET viritystopic

  Pääsee. Ei. Ei.
 23. Rb25det cas-anturi

  Siis mikä siellä heiluu? Tuo ympyröity? Oliskohan entinen cas jos tuossa selvä välys... Onko mitään ongelmia auton käynnissä?
 24. Mä luulen et "vika" on sun kameran positiotiedon kulkeutuminen kuvaan. Joku ohjelma kääntää kuvan automaattisesti, mutta joku ei. Koita ottaa kuva kameralla niin, että sensori tunnistaa sen olevan "oikein" kädessä. Jos ottaa vaikka kuvan suoraan päältä, niin sensori luulee sun kääntäneen kameran. Näin mulla on joskus temppuilut jotkut kuvat, kun ihmettelin missä vika. En sitten tiedä onko sulla sama.
×