Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

ikidrifter

Members
 • Content count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ikidrifter

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 10/15/67
 1. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! motonet Huoh ,kokeiles vaikka lähin autovaraosatarvikeliike?
 2. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! tuskin lähtee auto käymään jos kyseinen osa on rikki.. Jos on manuaalivaihteinen auto niin miksei lähtisi? Automaatit on sitten toki asia erikseen.. Manuaalissa tuo vaikuttaa lähinnä tosiaan tyhjäkäynti- ym. karttoihin. lähinnä automaattia tarkootin..
 3. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! tuskin lähtee auto käymään jos kyseinen osa on rikki..
 4. Vs: Saamanne huono palvelu autoliikkeissä & varaosa & tuning-puljuissa. Mä sain tuolta 29.3.2012 sähköpostilla vastauksena "Selvitetään....:)" kun kysyin lisätietoja yhdestä tuotteesta. Vielä ei ole lisätietoja kuulunut joten pitäkööt tunkkinsa nyt ja aina. ai ne sentään vastas sähköpostiin..? ei mulle oo vastannu yhteenkään 4-5 oon lähettäny.. vastaus poliisille oli" meille tulee niin paljon sähköpostia ettei keretä vastaamaan kaikille.." poliisi oli kysyny että koskeeko kaikki sähköposti palautuksia niin oli kaveri kuulemma ruvennu mumiseen jtn luurin toisessa päässä..
 5. Vs: Saamanne huono palvelu autoliikkeissä & varaosa & tuning-puljuissa. Eipä taaskaan yllätys, että alle pari vuotta vanha yritys: http://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?yavain=2276639&kielikoodi=1&tarkiste=D0E79A9D3B53D0112E508E9562D1141E68ECEE49&path=1547;1631;1678 Mä en edelleenkään noille lafkoille maksaisi mitään etukäteen paitsi luottokortilla jolloin luottokunta vastaisi, jos tavaraa ei tule. ekaa ja viimestä kertaa maksoin kans.. verkkomaksut oy lupas palauttaa rahat ja periä r-racingilta omansa pois..
 6. Vs: Saamanne huono palvelu autoliikkeissä & varaosa & tuning-puljuissa. http://www.r-racing.fi/webshop/ tuossa kauppa mistä ei kannata tilata mitään!! "kaikki firman rahat on kiinni ostetuissa tuotteissa emme voi maksaa peruuntuneen kaupan palautusta.. (508€) ennenkun on saatu myytyä tuotteita.." kauppa peruuntu kk sitten.. no rikosilmoitus tehty petos nimikkeellä.. verkkomaksut oy.n mukaan en ole ainoa joka odottelee rahojaan tuolta firmalta..
 7. Uusien omistajien kuulumiset (koontitopic)

  Vs: Uusien omistajien kuulumiset (koontitopic) riippuu ahtopaineista, mutta ei missää tapaukses yli 300hp, loppuu turbon tuotto sekä suuttimet. onko maffi vaihdettu?
 8. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Tyhjäkäyntimoottorin putsaamisesta on hyvä aloittaa. Kylmänä öljypaska niin tahmeaa sisällä ettei toimi kunnolla. Lämpimänä öljypaska siellä sisällä sen verran notkeampaa, että alkaa toimimaan. putsaa aac-valve kans..
 9. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! EI tuo mullakaan oo vaikuttanu ku lastu paikallaan, toki se pieniä heittoja siellä korjaa, mutta ei suurta vaikutusta. Eli ecu lukee muiden antureiden kautta orjallisesti sytkä ja polttoaine karttoja. Tämmösen kuvan itse saanut, korjatkoon joku jolla varmasti oikeaa tietoa. No miksi näissä sitten lambdoja enään edes käytetään jossei mitään eroa ole siihen onko sitä vai ei? Itelläni kun oli lambda paskana niin tuntu tukkinaiselta eikä kyllä päästötkään ollut arvoissaan. lambda korjaa johonkin 3500rpm asti.. jollen ihan väärin muista..
 10. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Googlella löytyy http://www.kkdmotorsport.com/kauppa.php?k=1270668678
 11. Hämeenlinnan Nismottajat

  Vs: Hämeenlinnan Nismottajat olinhan siellä minäkin
 12. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! melkovarmaan sit on lyhennin..
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Eri pituiset, parikytämilliä pidemmät nuo S14:n tangot. Muistaakseni. Racelta s14:n ostamissani reaktiotangoissa ei riitä säätövara saada edes orkkispituuteen.. Selittää ilmeisesti sen, miksi Veikkaus oli lähellä, muttei ihan oikein. Pitäis jostain tilata noi Säädettävät tangot ja niillä on aika kiirekin. Oisin tänää tilannu ne racelta, mutta niillä oli tavara hyllystä loppunu. Sitten kun kattelin täältä niin huomasin, että joku myis säädettäviä varsia S13:n. Mutta eipä siis tarvi niitä ostaa jos ne kerran on liian lyhyet, kun tosiaan tarviin ne S14:n.. Kiitoksia vastauksta! Ei muutakun metsästää muualta. eli sulla olis myynnissä tangot s13:seen?No eikö tossa aika selkeesti lue ettei seillaisia ole kun niitä ei oo mitään järkee ostaa, koska ne ei käy?? " Racelta s14:n ostamissani reaktiotangoissa ei riitä säätövara saada edes orkkispituuteen.." eikös tuo kerro että on ostettu..?
 14. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Eri pituiset, parikytämilliä pidemmät nuo S14:n tangot. Muistaakseni. Selittää ilmeisesti sen, miksi Racelta s14:n ostamissani reaktiotangoissa ei riitä säätövara saada edes orkkispituuteen.. Veikkaus oli lähellä, muttei ihan oikein. Pitäis jostain tilata noi Säädettävät tangot ja niillä on aika kiirekin. Oisin tänää tilannu ne racelta, mutta niillä oli tavara hyllystä loppunu. Sitten kun kattelin täältä niin huomasin, että joku myis säädettäviä varsia S13:n. Mutta eipä siis tarvi niitä ostaa jos ne kerran on liian lyhyet, kun tosiaan tarviin ne S14:n.. Kiitoksia vastauksta! Ei muutakun metsästää muualta. eli sulla olis myynnissä tangot s13:seen?
 15. Hämeenlinnan Nismottajat

  Vs: Hämeenlinnan Nismottajat etkös tunne saran autoo..? onhan se vähän muuttunu kolmessa vuodessa..
×