Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

hyeena

Members
 • Content count

  206
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by hyeena

 1. P11 TD

  Vs: P11 TD Ei onnistu ajoneston ohjelmointi noin, keskuslukon kaukon kylläkin.
 2. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Tuossakin kuvassa näkyvät edelleen SPL-auto ja Fordson traktori, mimmonen olis mahtanut olla ratakierroksen arvio..
 3. Totuus Parkcom firmasta..

  Vs: Totuus Parkcom firmasta.. Lahjakasta, kirjoitit juuri nettiin olleesi ajoneuvon pysakoija, ja viela harrastaneesi kyseista vaarin pysakointia satoja kertoja..
 4. Vs: Navigaattorien ajotietoja viranomaisten haltuun? Navigoiko joku tosiaan joka paiva tyopaikalleen, ja kauppoihin joissa kay? Se etta kayttaa navigaattoria kerran tai kax kaydakseen jossain missa tulee kaytya just ton pari kertaa niin on mainostajille jne taysin turhaa tietoa.. Ja sitten on se kysymys etta niin mitas tuossa olikaan taas myyty, ei tainnut olla asetettuja kohde osoitteita vaan liikenteen virtausta.. Jota muuten seurataan isoimmilla teilla jo nyt, tosin kameroilla rekisterikilpia kuvaamalla. Kohde osoitteet kiinnostaisivat varmasti mainostajia, mutta koitappa keksia joku peruste kerata naita tietoja, kaytetyt nopeudet tiella x aikana y taas ovat liikenneteen virtausta jonka perustella voidaan ennustaa ruuhkia ja matka-aikaa, ja se etta tuo data kelpaa tiesuunnittelun lisaksi poliisille liikenteen valvonnan kohdistamiseen on vain sattumaa.
 5. Vs: Turku-meeting! **Joka kuun viim. keskiviikko klo 19** No, olihan siella myos meita ei-niin-sporttisia, ja pickup kuski kuuluu molempiin merkkikerhoihin, ja mitsujen vakio edustuskin oli paikalla..
 6. NATS toimivuus

  Vs: NATS toimivuus Ainakin dealextremen nissan A32 (punainen sirukotelo, ainakin maximassa ja primerassa kaytetty) avainaihiot ovat hitusen eri mittaisia kuin orkkisavaimet, kaikki suutarit ei suostu kopioimaan vanhaa avainta tuollaiselle.
 7. Botniameet 2010 - 12.6

  Vs: Botniameet 2010 - 12.6 2.7.
 8. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Jossain oli mainittu etta _ekaan kauteen_ haluttiin kattava leikkaus harrasteautoista, siksi siis nuo pulkkaviritelmat ja all-show-no-go..
 9. Vs: Minkä elokuvan katsoit viimeksi + arvosana? Whiteout. Ymparisto kiinnosti, juonikin oli kohtuullinen, nayttelijat samoin. Toteutus tokki niin pahasti etta pilas leffan.
 10. Vs: Tsunami & järistys Japanissa Iltalehti yllatti.. Kukakohan sita paniikkia on lietsonut...
 11. Vs: Tsunami & järistys Japanissa Jos 1 reaktorin jaahdytys olisi sujunut normaalisti niin tallakin hetkella se olisi tuottanut lampoenergiaa (joka siis vastavoimaisesti tarvitsee jaahdyttaa pois) 6.7MW ja vuoden paastakin viela 2.9MW. Normaali toiminnassa laitoksen hyotysuhde on vaan 33%, eli optimalisimmillaankin tuosta lampotehosta olisi vain sen verrran hyodynnettavissa.
 12. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Jotenkin tuntuu silta kuin tata ohjelmaa tehtaisiin samaa tahtia kun esitetaan ja parannetaan palautteen mukaan. Mutta kun tietaa etta matsku on kuvattu kesalla parissa paivassa niin joko tuotanto puoli on ollut aivan pihalla tai sitten ne kasailee para-aikaa jaksoja uusiksi kuvatusta matskusta. Vai onko nyt niin etta on lapi kayty jo kaikki suurimmat "riskit", eli autot jotka ennakkotietojen perustella on paatelty olevan mahdollisesti ihan mita tahansa, ja nyt nama myohemmat on otettu rennommin ja vakavammin?
 13. Vs: Tsunami & järistys Japanissa 400 mikrosieverttia = 0,4 millisieverttia...
 14. Totuus Parkcom firmasta..

  Vs: Totuus Parkcom firmasta.. http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Parkkivalvontakiista+jatkuu+mies+hakee+purkua+KKOn+tuomioon/1135264466045
 15. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Lainataampa tahan taallakin kirjoittelevan kertomusta toisaalta (boldaukset mun): En nyt akkiseltaan loytanyt alkupaan mainoksia, niissa muistaakseni kuitenkin haettiin ihan kaikkea mahdollista, ei siis pelkkia tehopeleja. Taman ketjun ekassa viestissa on linkki uutiseen: Todellisuushan on osottautunut sellaiseksi kuin itse kuvittelit ohjelman olevan, haettu aineisto ei vaan sovi kyseiseen muottiin. Oisko siis kuitenkin suurin moka ohjelman nimessa, kun sen niin moni tosiaan tulkitsee tarkoittavan etta on niita tehopeleja pelkastaan.. (Ja top gearissa ajetaan aina isoimmalla vaihteella ja fifth-gearissa ne kaivaa sen vitosen vaikka nelipykalaisesta lootasta?)
 16. Vs: E10 bensiini tulossa, ei yhteensopiva vanhempien nissanien kanssa Muistelet viimevuotta, silloin v-powerissa oli laaturaja 0,5% ja tyypillinen <0,1%. Ja se tyypillinen on tyhja myos 95e10:ssa.. Samassa yhteydessa v-powerin tyypillinen RON tippui 0,5. MON pysyi samana.
 17. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! Jos ei jaksa torrenttien kanssa pelata, http://www.multiupload.com/C7CLBWMIRB
 18. Totuus Parkcom firmasta..

  Vs: Totuus Parkcom firmasta.. Kaveri sai postia perintafirmalta, olikos nyt niin etta sahkoposti luokiteltiin todistettavaksi reklamaatioksi?
 19. Vs: Suomalaiset harrasteautofoorumit http://www.overdrive.fi/forum/ Jenkki-painotteinen foorumi, voi keskustella muistakin muttei silloin pida yllattya kettuilusta..
 20. Vs: E10 bensiini tulossa, ei yhteensopiva vanhempien nissanien kanssa Ei vaan se on edelleen 95, eli etanoli on oktaanissa mukana. Tosin, kun rupee miettimaan, jos se etanolin maara vaihtelee 0-10% niin kuinka paljon vaihtelee sen polttoaineen oktaaniluku?
 21. Vs: E10 bensiini tulossa, ei yhteensopiva vanhempien nissanien kanssa Paitsi etta energiasisaltoon perustuvat laskelmat ovat taysin turhia koska se 10% on maksimimaara ja minimia ei ole maaritelty joten siita E10 pistoolista saattaa tulla jopa vahemman etanolia kuin viereisesta E5 pistoolista.. Nyt alkaa olee jo sen verta aikaa kulunut etta asemilla ylipaansakkaan rupee olemaan vaihtunut 95E5 -> 95E10, hiljasemmilla asemilla on viela pitkaan E5 tavaraa ja kumpaa sielta loytyy tietaa ainoastaan aseman pitaja, eika sekaan tieda todellista etanolimaaraa..
 22. Optima akkujen hinnat?

  Vs: Optima akkujen hinnat? Ymmartaakseni optimalla on jo pitkaan ollut ongelmia laadun tasaisuuden kanssa, toinen akku toiminut just niin kuin luvataan ja pitkaan kun taasen toinen ollut tays susi.
 23. Vs: E10 bensiini tulossa, ei yhteensopiva vanhempien nissanien kanssa Bike lehdessa olivat dynottaneet pyoraa 95e5/98e5/95e10 ja taisivat mitata kulutuksiakin samalla.. Tosin testausmetodista jain miettimaan etta osasko kyseisen pyoran ecu opetella uusiksi eri oktaanilla ja jos kylla niin ajettiinko riittavasti oppimista varten. Paikalla oli kylla valvomassa pyoran valmistajan edustaja.. Ei ole itsella lehtea joten ei ole heittaa tuloksiakaan.
 24. Vs: Vapaamuotoista keskustelua Skylinestä. Paitsi jos sailiossa on ollut jotain muuta kuin mita pistoolissa lukee, sitakin tapahtuu jonkin verran.
 25. Gran Turismo 5

  Vs: Gran Turismo 5 T500RS ratti
×