Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

DJHasis

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DJHasis

 • Rank
  Pro Member
 • Birthday 05/05/87
 1. Tuossa on ote Korjaamokäsikirjasta. Tosta saisin käsityksen että pitäisi arvon olla noin 13,53 bar.
 2. Tulpat vaihdoin, olivat suht puhtaat ja hyväkuntoiset. En ole endoskoopilla kattonut. Omistan kylläkin sillaisen. Kuinka paljon siellä pitäisi olla painetta? Silloin kun mittailin niin starttailin vain hetken ja en kokeillut ns huippuarvoja. Vesipumppu on nyt paikallaan, ei vuoda ja käy taas nätisti. Ekalla käyttökerralla sain lämmöt vedettyä kohtuullisella rääkkäyksellä 97 asteeseen kun katoin arvot Consultilla. Toisella kerralla 93 ja suht nopeasti jäähtyi joutokäynnillä 83 asteeseen. Nestettä ei vähentynyt. Pikkusen tuli ilmakuplia ja lämppäri rupesi aika nopeasti puhaltamaan lämmintä. Veikkaisin ongelman olleen vanhassa pumpussa.
 3. Molemmat pyörii En huomannut mistään vuotavan. Katsoin letkut, katsoin kannen ja syylärin äärestä. Sisällä ei haise glykoli eikä ikkunat mene huurteeseen. Sisäpuhallin puhaltaa lämmintä joten ilmaa ei pitäis myöskään olla. Ennemmin toi ylikuumenemisongelma joutokäynnillä ajon jälkeen hämmästyttää. Flektit käy, termostaatti vaihdettu Autokeskuksesta ostettuun, nesteet vaihdettu noin 50/50 suhteella. Pumppua en ole vielä saanut paikalleen kun vaihtohommaa teen ulkosalla ja satelee lähes päivittäin. Joten toivon mukaan viikonloppuna ehdin jatkaa touhuja.
 4. Ilmeisesti tää on sen verran erikoistapaus tällä foorumilla ettei ketään osaa kommentoida asiaan liittyen. Joten kerron vähän lisää mitä olen havainnut, jos joku osaisi lisää kertoa. Elikäs tein sylinteripainemittauksen jokunen päivä sitten ja sain kaikista sylintereistä noin 14 baaria, joten en usko että kansipahvi vielä olisi mennyt. Tänään otin vesipumpun irti ja huomasin että siinä on hiukan akselissa klappia ja että sen laakeri on äänekäs. Luin sattumoisin tällaisen artikkelin. https://www.google.com/amp/s/www.autoblog.com/amp/2016/01/13/symptoms-of-a-bad-or-failing-water-pump/ Ja sain sen kautta käsityksen että pumppu olisi todennäköisesti syyllinen murheisiini. Osaisiko joku sanoa olenko oikeassa vai väärässä?
 5. Morjesta! Minulla on -99 vuotinen P11 Primera 1.6:lla koneella. Noin 270 tkm ajettu vasta. Siin tuli parisen päivää sitten outo ongelma. Elikäs normaalisti ajo onnistuu hyvin ja lämmöt on ok, puhaltimet käynnistyy, termostaatista en tiedä, mutta heti kun pitkän ajon jälkeen pysähdyn esim valoliittymään, niin lämmöt menee tappiin ja sylkee nesteitä ulos. Ostin Autokeskuksesta uuden termostaatin motonetin vanhan tilalle ja laitoin sen, mutta edelleen sama ilmiö. Voisiko vesipumppu jo vetäistä loppujaan? En usko että uusi termostaatti olisi sökö tai olisin asentanut sen väärin.
 6. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een No ihan varmasti häikäisee, jos on jdm-kuviollakin? Umpiot auki, käännetään enemmän kuin mitä kääntövaraa. Nii valot heijastuu suoraan eteen eikä enään vastaantulevia kohti.
 7. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Kun katsoo tuota oikeanpuoleista umpiota, niin onko alkuperäinen +250tkm ajettu ja vasemmanpuoleinen uusi? Ostin uudet alkuperäiset noin vuosi takaperin kun multa kusi angel eyessien asennus, enkä viittinyt korjata niitä. Noiden jdm-valojen ikää en osa arvata, mutta tilasin ne heinäkuussa Malesiasta.
 8. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Mulla on ollut primmussani jo puolisen vuotta japsimallin xenonumpiot. Eivät häikäise vastaantulijoita samalla tavalla kuin jos orkkiksiin laittais xenonit. Vasemmalla on jdm-xenonit ja oikealla on orkkikset vertailun vuoksi.
 9. Vs: Nissan Primera p11 Kirkkaat vaiko tummat lexus valot. Tilaa Saksasta. Säästät pitkän pennin. Tilasin omaan mustaan primmuun nämät http://www.carparts-online.de/shop/Teile-fuer-Nissan/Primera/Nissan-Primera-P11-96-99-KLARGLAS-RUeCKLEUCHTEN-SCHWARZ::1611.html Kuljetuskulut muistaakseeni oli vain 22 €.
 10. Primera korjaamokäsikirja

  Vs: Primera korjaamokäsikirja Hienommin sanottuna korjausopas on tarkoitettu tee se itse -korjaajalle ja korjaamokäsikirja on korjaamolle sisältäen huomattavasti laajemmin tietoa automallista ja eri variaatioista.
 11. Vs: lagunan lipan asennus? Ongelmana vois olla se että, kyseine lippa soveltuu melko hyvin GT:n ulkonevalle alareunalle, muttei slx:n sisenevälle.
 12. Vs: primeran etujarrut menee päälle kesken ajon... Kannattaa avata jarrut ja kokeilla liikkuuko liukutapit ja jarrupalat kunnolla. Jos jarrut laahaa kunnolla, kannattaa tarkistaa myös onko jarrulevyjen ja -palojen pinnat jo lasittuneet.
 13. Primera korjaamokäsikirja

  Vs: Primera korjaamokäsikirja Voisko joku laittaa tuon jakoon. Tuo helpottaisi aika monessa asiassa
 14. N15 almeran moottorin sivuääni

  Vs: N15 almeran moottorin sivuääni Paheneeko ääni kun kierroksia nostaa vai kuuluko ääni vain joutokäynnillä?
 15. Primera P11 1.6 parempi katti

  Vs: Primera P11 1.6 parempi katti Minkälaisia parannuksia oot tehny? Ite vaihdoin vaan sen orggis-snorkkelin tilalle haitariputkea, jonka halkasija on sama kuin ilmanputsarikotelon lähtö. Ootko MAFia putsannu? Jos se on kovin skeidassa, anturi luulee että ilmaa tulee sisään vähempi kuin oikeesti, joten seos jää laihaksi. Maffin puhdistin syksyllä CRC:n airmassmeter cleanerillä, voisi vaikkapa lähiaikoina uudestaan putsata sen. Kaasuläppäkoteloa olen sisäpuolelta suurentanut, hionut pintoja suoremmiksi, lisännyt järisyttävän kokoisen vapaavirtaussuodattimen kohtuun pitkällä putkella lokasuojan viereen, EGR:n tulpannut, vauhtipyörää olen keventänyt, 4-1 peltisarjan ilman etukattia olevan mallin olen laittanut ja pikkusen koittanut saada korin etuosaa aerodynaamisemmaksi sekä laskenut keulaa saadakseen parempaa pitoa etupäähän ja saadakseen enemmän aliohjausta.
×