Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

rattner

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rattner

 • Rank
  Novice Member
 • Birthday 01/01/01
 1. tuli laitettua kopio takakyljet S13 Nissaniin ja ongelmana on että toinen kylki tulee 1cm ulommaksi kuin toinen. Tästä seuraa, että toinen vanne siis jää sisään. Mitäs jos laittaisin toiselle puolelle 1cm leveämmän spacerin? Tuleeko tuosta jotain ongelmia. Kuulostaa pahalta, mutta onkohan nuo vanhojen nissanien korit muutenkaan täysin symmetriset.
 2. Skyline kilvitys FAQ

  Vs: Skyline kilvitys FAQ Siis ymmärsinkö nyt oikein, että edelleen vaativat e-hyväksyttyjä valoja vuosikatsastuksessakin? Eikö tämän traktorinvalopelleilyn pitänyt jo loppua?
 3. Kuinka moni laittanut päälleliimattavia levittäviä takakylkiä ja lasikuituisia etulokasuojia? Mitenköhän noiden kanssa menee katsastus? Käsittääkseni on olemassa joku määrä kuinka paljon autoa saa levittää. Mutta eikös nuo alkuperäiset lokasuojat ole auton kantavia rakenteita eikä niitä saa ruveta leikkelemään?
 4. Kertokaapa viisaammat onko otsikossa mainittu yhtälö matalasta ja mukavasta autosta mahdoton. Yleisesti ottaen kaikki coiloverit, joita olen autoissani nähnyt, ovat olleet liian jäykkiä päivittäiseen ajoon. Madallusjousilla ei taas saa aikaan sopivan matalaa autoa vaan yleensä puhutaan vain 30mm madalluksesta. Haluaisin oman 200SX:ni sen verran matalaksi, ettei renkaan ja lokasuojan väliin jää tilaa, mutta koska ajan autolla kuitenkin päivittäin alustan tarvitsee olla mukava. Radalle en aio mennä. Coileissa on toki yleensä tuo iskunvaimentimen säätö, mutta se ei taas vaikuta jousen jäykkyyteen. Onko yleisesti ottaen noissa perus coilovereissa eroja esimerkiksi kiinakaman ja aidon HKS:n välillä? Entäs ilmajouset? Onko kellään noita Nissaneissa? Itsellä ei mitään kokemusta, mutta onko noissa hinnan lisäksi joku muu miinus?
 5. Tietääkö kukaan mikä firma tekisi Etelä-Suomessa leveiden vanteiden sovittamista eli esimerkiksi kaarien rullausta/mankelointia?
 6. Onko kellään ollut näitä halpis-kiina säädettäviä iskareita talvipakkasilla käytössä? Itselläni on ollut BC Racingin coiloverit nyt muutaman päivän ja pitävät aivan järkyttävää kitinää/rahinaa nyt kun on ollut pakkasta. Saas nähdä häviääkö tuo lämpöasteilla vai heitänkö noilla kokonaan vesilintua. Onko kellään vastaavia kokemuksia muiden merkkien kanssa ja miten tuota voisi ehkäistä? Rasvaamalla?
 7. Olisin hankkimassa otsikon mukaisia renkaita 9" vanteilleni. Ilmeisesti venyttämällä onnistuu, mutta näyttääkö kovin typerältä? Onko kellään?
 8. Lexus IS350 kilvitys?

  Vs: Lexus IS350 kilvitys? Unohdit hymiön. Kysymys on vain siitä, että saako tarvittavat paperit vai ei. Uskoisin, että saa kun se on Saksaankin leimattu. Valoja sitten tosiaan tarpeen mukaan vaihdellen. Mistäs noita papereita voi sitten tiedustella? Onko tosiaan niin ettei ikkunalaseista tarvitse enää välittää? Näillä pohjatiedoillahan kyseinen auto vaikuttaa erittäin houkuttelevalta. Vielä kun saisi tosiaan jonkun varmuuden....
 9. Lexus IS350 kilvitys?

  Tämä foorumi taitaa olla paras paikka kysellä tuollaisen auton kilvityksestä... Eli onkohan mitään järkeä tuoda Saksasta tuollaista? Ilmeisesti on jenkkituonti. Jos olen ymmärtänyt oikein esimerkiksi E-hyväksyntiä ei tarvitse enää olla ikkunalaseissakaan. Mitä tuossa tulisi mahdollisten valojen lisäksi vaihtaa? Valotkin voivat hyvin olla E-hyväksytyt? Ulkoisestihan auto on sama kuin Eurooppalainen IS250, vain jarrut ja moottori ovat isommat.
 10. Mistä tietää autovero?

  Vs: Mistä tietää autovero? Autoon voi pyytää tullia tekemään ennakkopäätöksen, sitten tietää tarkalleen. (Maksaa toki jotain päälle 150eur?) Autoverosta ei tehdä ennakkoratkaisuja. Eli ei ole mitään tapaa tarkalleen selvittää verotasoa. On ne silti aika hyvin arvioitavissa. Mistä vehkeestä mahtaa olla kysymys? Esimerkiksi Nissan 370Z ja Lexus IS-F. Olisi mukava jotain käsitystä saada paljonko tuollaisen vähän ajetun verot olisivat.
 11. Onko mitään tapaa miten voisi tietää tarkasti sellaisen auton autoveroa, jota ei löydy tullin verotilastoista? Tietääkseni tullikaan ei anna etukäteen mitään arvioita. Ei huvittaisi ihan lotolla mennä ostamaan sellaista autoa, jonka verosta ei ole mitään tietoa.
 12. R33 GTR kytkimen ilmaaminen

  Vs: R33 GTR kytkimen ilmaaminen Ilmauskonetta ei ole käytössä. Tuossa täytyy olla nyt joku juttu mitä en ymmärrä, koska kytkin ei toimi. Mikä tuon hidastinpiirin tarkoitus on? Pääsylinterin edessä on tehostimen näköinen kapistus, mikäköhän se on? Voisiko joku antaa hieman yksityiskohtaisempia ohjeita.
 13. Kuinka ilmata R33 GT-R kytkin oikein? Kellään kokemusta? Kytkin poljin jää löysäksi ei palaudu ylös eikä muutenkaan toimi.
 14. Nissan 370Z

  Vs: Nissan 370Z Olisin kiinnostunut tuomaan tuollaisen 370Z:n amerikasta. Mitäköhän tuossa tulee nyt huomioda ja vaihtaa että kilvet tulee? Onkohan millaiset verot odotettavissa?
 15. 350Z Japanista, Amerikasta vai Saksasta?

  Vs: 350Z Japanista, Amerikasta vai Saksasta? Lähtökohtaisesti ei hankita muualta kuin huutokaupasta, mutta tapauskohtaisesti voidaan toki myös muusta sopia. Huutokauppaostaminenkaan ei sentään ihan randomia ole, vaikka totuuden nimissä siihen tiettyjä riskejä liittyykin. Nykyisin ei laseja tarvitse vaihtaa, aikaisemmin raja oli 2003. Uskoisin lisäksi aika vahvasti, että kaikissa tämän korisissa Datsuneissa on hyväksytyt lasit. Näin ainakin on käytännössä kaikissa autoissa, joita myydään useammilla markkina-alueilla. Taitaa ne Saksan tuojat vielä olla kuitenkin hieman voitolla Eli siis ei ole enää mitään estettä esimerkiksi 2007 vuotisen auton tuonnille? Aikaisemminhan nuo lasit olivat yksi suurimmista ongelmista. Entäs voidaanko 2-paikkainen Zeta tuomita katsastuksessa yksi paikkaiseksi? Mitä muuta tuossa olisi huomionarvoista / negatiivista verrattuna saksasta tuontiin. Katselin noita Japanin hintoja ja esimerkiksi uudemmat 06 mallit ovat melkoisen edullisia ja vähän ajettuja esimerkiksi Saksan autoihin verrattuna.
×