Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

tunag

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tunag

 • Rank
  Rookie
 • Birthday 07/25/81
 1. Suomen S15-set

  Vs: Suomen S15-set Eikös sul ollukka musta S15? Tai sit on vaan aika mennä nukkumaan Nope. Valkoinen se on muistaakseni aina ollut.
 2. Suomen S15-set

  Vs: Suomen S15-setPetulle kiitoksia.
 3. Vs: Mitähän tarkoittaa Nismo tarra konehuoneessa? Nismon twin plate kytkin näyttäisi olevan.
 4. Vs: Käännösapua Japani - Suomi Timing Belt 万 = 10000 eli 100 000
 5. Koeajossa: Nissan GT-R

  Vs: Koeajossa: Nissan GT-R Kiitos Porvoon Nissan-liikkeen, minullekin tarjoutui tilaisuus koeajaa uusi Nissan GT-R. Tässä on hiukan koeajoraporttia BCNR33 GT-R:n omistajan silmistä. Auto oli toki tuttu lehdistä ja muista medioista lukemani perusteella, mutten ollut sitä koskaan aiemmin nähnyt livenä. Ensimmäinen yllätys oli kuinka isokokoisesta autosta on kyse. Oma, tavallisten autojen vieressä pullealta näyttävä R33, näyttää melko onnettomalta uuden mallin vierellä. Ja tosiaan, on se vaan ihan älyttömän hieno. Juuri sellainen kuin miltä uuden GT-R:n tulee näyttää. Sopivan kulmikas, moderni ja samalla uniikki japanilainen urheiluauto. Jos GT-R näyttäisi samalta kuin esimerkiksi Lamborghini Gallardo, se ei enää olisi GT-R. Sopivasti mukana on myös viitteitä vanhoihin malleihin kuten pyöreät takavalot. Sisältäkin auto täyttää odotukseni siitä miltä uuden modernin GT-R:n tulisi näyttää. Ei mitään Bugatin mauttomuuksia eikä toisaalta enää sitä Corolla fiilistäkään, jota vanhoissa Skyline-perheautoihin perustuvissa malleissa on. Tyylikästä ja toimivaa hi-techiä. Entäs se itse ajaminen? Valitettavasti en voi mitään kovin kattavaa koeajoraporttia puolen tunnin ajamisen perusteella kirjoittaa, mutta sain kuitenkin kokeilla autoa niin mutka- kuin moottoritielläkin. Auto on alustan comfort-säädöillä kuin mikä tahansa perheauto; mielestäni täysin passeli ihan jokapäiväiseen ajoon. Race-asetuksilla taas tunnet jokaisen nystyrän tien pinnassa. Ero noiden kahden välillä on huomattava. Rattivaihteetkin tuntuivat heti melko luontevilta vaikken ole sellaisia aiemmin käyttänyt. Launch controllia en valitettavasti päässyt kokeilemaan, koska luistonesto tulisi ottaa sitä varten pois päältä. Kiihtyvyys paikaltaan ilman sitäkin on kuitenkin aivan järjetön. Vaihteisto vaihtaa race-moodissa uskomattoman nopeasti ja mittarissa on äkkiä useita satasia. Vauhtikaan ei tunnu GT-R:ssä juuri missään. Äänet muistuttavat kovassakin vedossa lähinnä pölynimuria. Joillekin tämä on hyvä asia, itse melkein kaipaisin jotain vähän rajumpaa. Eron kiihtyvyydessä ja erityisesti siinä tunteessa kuinka auto vastaa kaasupolkimeen huomasi selvästi vasta kun astui takaisin omaan autoonsa. Vanhan R33:n turboviive tuntui lähinnä ikuisuudelta vaikkei sekään ole missään tapauksessa pahimmasta päästä. Muutenkin täytyy todeta ajan hampaan olevan melko säälimätön vanhalle Nissanilleni. Pikaisen tutustumisen perusteella huikea auto. En ymmärrä tippaakaan vanhojen GT-R omistajien puheita että uusi GT-R olisi liian erilainen seuraaja vanhojen mallien jatkoksi. Mielestäni suunta Nissanilla on oikea nyt kun neliovimallit ja muut ovat erotettu omaksi sarjakseen eikä mitään lamamalleja ole luvassa. Surullista on, että Suomessa auton hinta on noussut niinkin korkeaksi vaikka se vielä tuntuukin edulliselta Porschejen ja Ferrarien rinnalla.
 6. Vs: Minkänäköinen on Sinun Skyline?? (Kuva)Lähes vakio BCNR33
 7. Suomen S15-set

  Vs: Suomen S15-set Skylineista vielä.. Ei kannattaisi luottaa persdynoon. BNR32 on useiden vertailujen perusteella uudempia veljiään selvästi hitaampi radalla. Best Motoringin testissa ainoa Skyline, joka jäi jopa G35 Coupelle. Nurburgring kierrosajoissakin on parinkymmenen sekunnin ero esimerkiksi BCNR33:een.
 8. Vs: Skyline kilvitys FAQ Ainakin R33 GT-R:n owners manuaalista selvää nuo akselimassat ja muut tiedot. eBaystä ainakin tuollaisen saa helposti.
 9. Vs: Klubin hienoimmat S-sarjalaiset? (sisältänee kuvia) Helppo juttu. Leveä japanilainen vanne pienellä ET:llä. 19" on jo liian iso mielestäni.
 10. Vs: Klubin hienoimmat S-sarjalaiset? (sisältänee kuvia) Ah thanks. Tuossa kuva autosta.
 11. Photoshoppausta kiitos.

  Re: Photoshoppausta kiitos. Ei ole photoshoppaus, mutta kelpaako? http://gamma.nic.fi/~tuna/01.jpg http://gamma.nic.fi/~tuna/02.jpg http://gamma.nic.fi/~tuna/03.jpg
 12. Ruostesuojaus

  Re: Ruostesuojaus Vielä kiinnostaisi tuosta ruostesuojauksesta... Tietääkö kukaan onko S13:n kynnyskoteloissa valmiit reiät vai pitääkö porata, jotta saa kotelosuoja ruiskun pään sisään?
 13. Otteessa 1+1

  Re:Otteessa 1+1 Mitä toi "tilapäisesti" sit käytännössä oikein tarkoittaa? Eikö kaikki autossa kuljetettavat ole kyydissä vain tilapäisesti.
 14. Mittarinpohjien kimppatilaus!

  Re:Mittarinpohjien kimppatilaus! Saa niitä loukata! no ei vaiskaan.. Kuitenkin takaisin alkuperäiseen aiheeseen. Onko kukaan muu osoittanut kiinnostusta itseni lisäksi? Tuleeko hommasta mitään...? Kyllä joo. Laskekaa mut mukaan.
×