Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

And_

Members
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About And_

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 10/26/87
 1. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Biltemas oli mielestäni kans noita. http://www.biltema.fi/fi/Autoilu---MP/Tyokalut-ja-korjaamon-varustus/Nostotyokalut/Pyoranalusvaunu-2-kpl-15839/ kiitokset.. melko kummallisella mutta loogisella nimellä kyseinen vehje varustettu..
 2. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Kertokaas mistä löytäs autonrenkaiden alle tulevat "liikutus alustat" et sitä sais tuol tallissa pyöriteltyä koko helahoitoa? motoneteistä loppu ja en oikee keksi hakusanaakaan millä netistä hakea?
 3. Espoon nissanit

  Vs: Espoon nissanit Sama bongattu Rusalta tunti takaperin Hah, sama auto kilon abc:llä noin klo 20.30 Nopealiikkeinen kaveri yhen Santerin.. huhujen mukaa n.400hp kilon ahdoilla.. ja osti ku halvalla sai.. (esson tiukkaa baarifaktaa ) omistaa myös perhanan rivakan 123d bemun. ei ymmärtääkseni pyöri voorumilla..
 4. Projekti: kesäksi kuntoon

  Vs: Projekti: kesäksi kuntoon Jätä pois, mä sain ihan resepti-pohjasesta lääkkeestä (furesis) sivuvaikutuksena kihdin. se on parantumaton (nivel-reuma) sairaus ja niin vittumainen kuin olla ja saattaa.. karkeesti pari krt vuodessa saikulla ja kivut on pahassa kohtauksessa PAHAT. pisin sairasloma on 3-4vk, mitä itellä ollut. lääkkeet ja ruokavalio seuraa läpi elämän, ei olutta, herneitä, sisäelimiä, sieniä... ja lista jatkuisi vielä. itsellä kohtaus tulee yleensä vasempaan nilkkaan ja se on sitten kävelykyvylle morjes, koipi turpoo 2x alkuperäseen kokoon ja ei mahdu kengät jalkaan. ja ton laukaisi ainostaan nesteenpoistolääke, jos sä laihdutusmielessä sitä syöt, niin suosittelen vilpittömästi harkitsemaan toiseen otteeseen.. lääkärikin ois lopettanu mun furesiksen, mutta menin kysymään, että voisko tota jatkaa, "ei kertyis sitten turhaa nestettä kehoon".. vuosi ja eka kohtaus, siinä sitten vuodeosastolla olin päiviä. nykyään kun lääkäriin menee tuosta saikkua hakemaan, töntää lääkäri 100mg tramal reseptin kouraan, eikä sekään vie kaikkia kipuja pois. (kysessä suht vahva ooppium-pohjainen kipulääke.) ihmiset olemme erilaisia, eikä kaikille noista mitään tule... sitten kun tulee niin ei itkut auta. http://www.hus.fi/default.asp?path=1,32,818,1733,1993,1984 ok kiitos tiedosta! Jätän kyllä heti pois ton sit enkä oo onneks ku 3tablettia koko purkista syömää.. reeniä vaa sit tilalle.. ei viitti turhan päiten alkaa terveyttä riskeeraa.. ja pasille tiedoks et noi nesteenpoistolääkkeet on laihdutuksen yhteydessä aika yleisiä esim. Sairaalloisen ylipainosilla ihmisillä. Muutta tämä tästä.. laihari jatkuu ilman koodeja
 5. Projekti: kesäksi kuntoon

  Vs: Projekti: kesäksi kuntoon 3vk 4pv tulos 105,4->98,9 = -6,5kg. (185cm) Turhat pihalla syömiset limut yms pois. salaattia paljon.. ja joka vknloppu dokaamiset, sipsi-illat yms. jättää veks ni kyllä tippuu.. liikuntaa en oo lisänny ja sitä on aikasemminki ollu tosi vähän (perus pvn kävelyt ei muuta about). Mutta näin pelkästään terveellisemmällä ruokavaliolla! siel 90kg:n alapuolella on tavotteet. ostin tollasia yleismallin nesteenpoistajia ni jos jollai on niistä tietoo ni saa laittaa... siis vähän buustaamaan tätä laiharia.. terveysliikkeensetä sano vaan että juot vaa paljo vettä ni voit vetää huoletta noita et kuona-aineitaki noi poistaa hyvin!
 6. kelkkailu

  Vs: kelkkailu nou hätä! emc:ltä osat vasta kerkesin tilailla ni niissäki menee viel.. otat sitteku kerkiät! kelkka jo atomeina ja odottelee kevät huoltoa kuha vaa osat tulee..!
 7. kelkkailu

  Vs: kelkkailu pystyisitsä mai laittaa kuvia ton taaimmaisen iskarin molempien päiden kiinnityksestä ku mulla lähti tahkon ajoreissulla se takaiskari alapäästä irti.. ni tarkastaisin vaa miten se sinne tulee..
 8. kelkkailu

  Vs: kelkkailu just sain tommosen matalan visiirin kotii ku scatterilta tilasin... istuu vaan ihan perkeleen huonosti ja irvistää (jättää aallot 3n keskimmäisen nastan väleihin) mut samapa tuo! helkkarin hyvä kuntoselta sun kelkka kyl näyttää omaan verrattuna, mut toisaalta reenikelkaks sen ostin ni eipä tuo ulkokuosi mulle niin tärkee viel täs vaihees oo ku tulee vähän väliä kippailtua..
 9. Eli silmään ei ole vielä osunut topikkia täällä johon olisi koottu tämän korimallin eri osien painoja. Auton keventäminen on tänä päivänä tullut niin tehokkaasti muotiin, että tällainen topikki on hyvä vertailupaikka jos on vaihtamassa osia esim. lasikuituisiin/hiilikuituisiin tai muuten vaan keventämässä autoa turhia osia poistamalla. Tämä topikki on siis tarkoitettu osien painojen kertomiseen, EI *ASKAN JAUHANTAAN esimerkiksi jos kaveri sanoo että ratti painaa 3kg ni ei tarvitse korjata jos merkittävää painoeroa ei ole esim. 3kg->3100g! myös turha spekulointi osien painosta on tässä topikissa turhaa. Aloitetaan: Apukuskin ovi (ilman peiliä, saranoita ja ovipahvia) 26kg.
 10. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! joo mutta eiks tekniikka oo tekniikka ja alusta/ajettavuus (renkaat, jousitus, kallistuksenvakaus, pyöränkulmat, ohjaus yms.)
 11. Vs: VIRITTÄJÄT! Mika Salo testaa autosi ja pääset telkkariin! mihihän Salo oikee vertaa tos tekniikka puolella.. on se ny prkl hyvin rakennettu jos 2.5L koneesta (joka tulee tehtaalta apaut 200heppasena) otetaa se vajaa 700hp ja viel kestää! ja kaikki viel pätevästi aseteltu pintapuolisin katottuna konehuoneesee..
 12. Ebaystä tilaaminen

  Vs: Ebaystä tilaaminen ju selevä.. sain jo viestiä laitettua item nron:n kanssa ylläpidolle.. katotaa mitä tapahtuu..
 13. Ebaystä tilaaminen

  Vs: Ebaystä tilaaminen mistäs perkeleestä mä löydän sellerin ID-numeron?? ku pitäs vähä paskaa palautetta laittaa iibein ylläpidolle tosta myyjästä.. lokakech2nd.. älkää ostako mitää.. myy autosälää paljon..
 14. kelkkailu

  Vs: kelkkailu
 15. kelkkailu

  Vs: kelkkailu juu onhan siin vähä hommia mut katotaa nyt otanko sen vasta keväällä työn alle ja ajelen noin vaan ku ei se sielt oo mihinkää irtoomas (kuuluisia viimeisiä sanoja) laitan kuvia tos kuha saan kameraa patterit.. funtsin et onkohan tos rave/t paskana ku rötää sillee yläkierroksil eikä oo oikee vääntö/ei ota kierroksia kunnolla ja kuulostaa ihan trumpetilta (tekee sitä aina välillä)?? kaasarit otan täs hetiku kerkeen auki ja putsaan ne ku toi hyytyilee vähän väliä ihan ku kakkuloppus ja sitte suodin tietty uusiks..
×