Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

mikeboo

Members
 • Content count

  683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mikeboo

 • Rank
  Hero of the Forum
 • Birthday 12/05/84
 1. Tiksun bongauksia

  Vs: Tiksun bongauksia Kukas ruttas R32:nsa tolppaan KRP lähellä? Näytti olevan aikamoinen tohina pelastuslaitoksen puolesta paikalla eilen illalla.
 2. Espoon nissanit

  Vs: Espoon nissanit Sininen R34 GT-R hiilarispoikalla KOV-... Suomenojan liikenneympyrässä joskus 17 maissa muistaakseni. Kukas?
 3. Vapaamuotoista keskustelua S13:sta

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Onko CA koneessa jotakin toista paikkaa, mistä saisi näppärästi toteutettua vedenkierron ahtimelle kuin koneen takaa tuleva vakioputki? Joku kuitenkin kysyy, että miksi en sitä voi käyttää. Vastaus on, ettei edellinen omistaja poistanut sen
 4. Laturin ja ohj.tehostimen hihnat

  Vs: Laturin ja ohj.tehostimen hihnat Lainataan hiukan aihetta. Olisiko jollakulla antaa hihnojen mitat tai vaihtoehtoisesti motonetin osanumerot em. hihnoille?
 5. Vs: Nissan Silvia (P)S13 kilvitys Oletko eri konttoria koittanut? Eihän tuo ole syy jos kerta vyöt ja istuinpaikat löytyvät ja painotkin riittää.
 6. Vs: Gatebil, Rudskogen Norja 8-10.7.2011 (päätapahtuma) Risteilyllä on korkeammat ikärajat, reittimatkalla riittää alempi. Uskoisin tuo 18+18+17 olevan riittävä reittimatkalle. Kannattaa toki varmistaa ensin. Lainattu Vikingin sivuilta: "Alle 16-vuotiaat lapset saavat matkustaa yksin reittiliikennelähdöillä vain vanhempiensa tai holhoojan kirjallisella luvalla. Lupa on voitava tarkistaa kodin kanssa puhelimitse" Tosiaan jos aamulla lähdette päivälautalla niin ei pitäisi olla ongelmaa ikärajojen suhteen. EDIT: Onko muita tulossa keskiviikko päivälautalla tuonne? DrDj:n kanssa samalla porukalla menossa nyt 6 autoa.
 7. Vs: Gatebil, Rudskogen Norja 8-10.7.2011 (päätapahtuma) Laivamatkat näytti maksavan ~180e Bensoihin menee varmaan se 150e-200e riippuen kalustosta. Matkaa kuitenkin sen ~500km/suunta, Tukholma-Rudskogen. Sitten sen pään eläminen, liput yms. Ehkä 300e/hlö? Lippujen hinnat: http://gatebil.no/?p=3101 tulossa kanssa juu! mut totaa kuis toi laivamatka noin kallis on ja jos joku viitteis muuntaa noi lippujen hinnat euroiks ku en millää jaksais alkaa niit muuntelee Siis tuo on edestakainen matka hytillä+autolla. Tuon verran ne aina maksaa. 100 NOK on noin 13 euroa viikkarilla turku - tukholma aamulaivalla 138e sis. 4h hytti ja autopaikka. eli 35e / nuppi, ei paha.
 8. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Kytkimen pivotti varmaan hakusessa. Ei vaan se teline jolla kytkinpoljin kiinnittyy kojelaudan alle. Repee koko paska irti ku on niin jäykkä tuo kytkin En kyllä tuollaisesta ole kuullut. Pivotti tai sitten tämä haarukka sieltä yleensä pettää. Ainakin neljä vaihtoehtoa on tullut itse nähtyä. 1.Pivotti menee poikki. 2.Haarukka menee poikki pivotin kohdalta. 3.Poljin repeytyy irti pistehitseistä. 4.Holkki, jossa painelaakeri liukuu menee poikki juuresta. Omallakohdalla taitaa olla juuri tuo vaihtoehto 3. Onko tuohon mitään muuta kikkaa kuin vetästä uudet pisteet?
 9. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Kytkimen pivotti varmaan hakusessa. Ei vaan se teline jolla kytkinpoljin kiinnittyy kojelaudan alle. Repee koko paska irti ku on niin jäykkä tuo kytkin
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Muistelisin joskus lukeneeni, että porukalla kytkinpolkimen kiinnitykset hajoilleet jäykemmän kytkimen asennuksen jälkeen. itsellä alkaa olemaan irtoamispisteessä tuo oma ja sieltä piti muistaakseni jokin kohta vahvistaa, että kestää jatkossa. Koitin haulla ettiä aihetta, mutta tuloksetta. Voisiko joku linkittää em. aiheen tai kerrata sen tässä. Kiitos.
 11. Espoon nissanit

  Vs: Espoon nissanit Kukas oli punaisella Pulsarilla tuossa 11:50 maissa motonetin/honkkarin parkkipaikalla?
 12. Espoon nissanit

  Vs: Espoon nissanit Kaveri tuli hakemaan niihin aikoihin mua. Ei ole forumilaisia =)
 13. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Kaverille tarvis R33 GTS-T:hen taakse raidetangonpäät. ilmeisesti samat kuin z32 nuo? Olisiko vinkkiä mistä saisi tuommoiset mahd. nopealla toimitusaikataululla?
 14. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä Oikasitko vauhtipyörän samalla kun asensit uuden levyn ja asetelman?
 15. Vs: HKS EIDS asennus ja säätöohjeet Se maffin signaalipiuha viedään EIDSin läpi, se katkoo sitä. Eli maffin signaalipiuha poikki ja noi keltainen ja valkoinen niihin. Ja kaasuläpän asentotunnistimen haaroitat siihen oranssiin. Maajohto kannattaa vetää saman liittimen alle kuin missä ecunkin maadoitukset on. Turha sitä käyttöjännitettä on ruveta vetämään mistään mankan piuhoista, etit siitä ecun piuhasarjasta oikean piuhan mihin tulee käynnistysvirta. Tämä selvensi paljon. Muistatko ollenkaan, että kummasta pinnistä otan sen maf signaalin?
×