Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

huttunen

Members
 • Content count

  147
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by huttunen

 1. S14 helmapelti

  Asia ollut ennenkin tapetilla,mutta oli niin vanha viestiketju edellinen..Tilasin Ford mondeo mk1 helmapellin,profiili alapuolelta(mistä yleensä on puhki)hyvin samanlainen kuin S14 orkkis.Motonetista hinta alle 44 egee toimituksineen.
 2. Olen tilaamassa etu alatukivarren puslia,alkuperäisen puslan halkaisija on 38mm,sen tiedän että peltiosa pitää säilyttää mutta kumpiko se nyt sitten on,31,6mm vai 35mm.Vai pitääkö vetää valmiiksi osa irti ja odottaa varsi irrallaan uutta puslaa?
 3. S14,Powerflex,etu alatukivarren puslat

  Löysin kanssa hyvän sivun..:strongflex, Product ID: 281397B Name: Front inner track control arm bush 35mm Fit: Nissan 200SX S13 88-93 Nissan 200SX S14 94-99 Product ID: 281263B Name: Front inner track control arm bush 31.6mm Fit:: Nissan 200SX S13 88-93
 4. S14,Powerflex,etu alatukivarren puslat

  Otan osan irti ja mittaan jokatapauksessa,tulee ainakin oikeat..
 5. Primeran värinumero

  Sehän löytyy konehuoneestakin,siitä niitatusta alumiinikilvestä.Siellä lukee auton tiedot ja värikoodikin..
 6. R32 laturi ei lataa 12V 80A

  Vs: R32 laturi ei lataa 12V 80A Voi tietysti johtua. Normi autovaraosa/autosähköliikkeestä pitäisi löytyä. ei lataa,jos hiilet/hiili pohjassa.Hiiliä saa normi varaosapuljusta..
 7. P11 ylätukivarret (katsastus?)

  Vs: P11 ylätukivarret (katsastus?) En usko että menee läpi,ja jos on itsesuojeluvaistoa vielä ni vaihtaisin.
 8. Honda civic sisätilan pistoke

  Vs: Honda civic sisätilan pistoke Ei oo vakiona,on joko calix tai defa,ym.Mulla aikoinaan oli -92 civic,siinä oli defan lohkis..Motonetilta vaan hommasin sisähaaroittimen.
 9. Mazda RX-8

  Vs: Mazda RX-8 Tossa kaverilla kyseisestä vehkeestä kone irrallaan,uutta tai vähemmän ajettua konetta tilalle,kuulemma 160000 tkm ja kone auki..
 10. Turbo t28(garret)

  Myydään turbo T28 korjattavaksi,irroitettu autosta isomman tieltä pois,välystä on jonkin verran.Sijaisee keski-suomessa,Kyyjärvellä.Yht. mielellään YV tai puhelimella.Tarjoa! p.0405393411
 11. Turbo t28(garret)

  Vs: Turbo t28(garret) Sori,tarjotkaa jotain..
 12. Mikä on vauhtipyörän pulttien momentti,service manuaali ilmoittaa että reilusta 120 nm ylöspäin,miten m10 pultti voi tuon kestää?
 13. ajovalo-ongelma

  Vs: ajovalo-ongelma Olisko niin että virta olisi syönyt viiksen kärjet/kärjen niin ohueksi ettei jaksa sytyttää kuin toisen valon.Joskus menny hehkujen sulake ni ei oo hehkuttanu kuin osaa tulppaa,sulakkeen on virta syöny ohueksi ni ei oo riittäny virta joka tulppaan..
 14. Vapaamuotoista keskustelua S14:stä

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua S14:stä alavesiletkuun ei voi asentaa,siinä on koneen puolella termostaatti,suht koht helppo olis myös asentaa lohkolämmitin,jopa motonetin calix käy(primera 2,0i,sr20de),juuri eilen asensin..
 15. Lohkolämmitin s14a?

  Vs: Lohkolämmitin s14a? Nostetaas vanhaa..,tulipa sitten asennettua calix lämmitin koneen kylkeen,sama käy kuin primeran sr20:en lohkoon..Mullahan siis s14.Kiinnitys eri kuin defa,kiristyy keskellä lämmitintä olevan ankkuripultin avulla.Helppo asentaa..
 16. abs-valo palaa?

  Vs: abs-valo palaa? http://www.dnsf.org/forum/index.php?topic=24824.0...tuolta ku lukee tuon manuskan ohjeen ja tekee niinkuin neuvotaan ni tulee äkkiä vika esille.Tossa alkuillasta kaverin p11:sta luettin viat ja abs-valo vilkutti vikakoodia 21,oik.etupyörän anturi(katkos)..Sitten vastusmittauksella näytti jotain reilua 3 kilo ohmia..
 17. abs ei pelaa tarvis ripeästi neuvoa

  Vs: abs ei pelaa tarvis ripeästi neuvoa öljyvalosta vain hyppyjohto Täälläpäin inssi sanoo heti,että sammuu yht`aikaa ö.painevalon kanssa..Eikä tuu leimaa..
 18. Toyota corolla dx

  Vs: Toyota corolla dx
 19. Kontin avaus mekanismi

  Vs: Kontin avaus mekanismi Korjasin sitten mig:n langalla(alkuperäinen jotain rosterilankaa) ja vaijerinipoilla,ainakin teoriassa toimii..saas nähä ku saa paikoilleen..
 20. Toyota corolla dx

  Vs: Toyota corolla dx ..Tommosen firman löysin netistä.. Mister auto.fi,TOYOTA COROLLA (_E7_) 1.3 (KE70) (44KW),Jäähdytin,moottorin jäähdytys NRF - Viite: 503960,130.34 euroa(alkuperäistä vastaava)
 21. nissan kingcab d21 ei käynnisty

  Vs: nissan kingcab d21 ei käynnisty Olisko startin maadoituksissa vikaa?
 22. voi poistaa

  Vs: nismo rs240 kytkimen väännön kesto Pitäiskö tästä antaa joku palkinto kun saa 380hp:lle specsatun kytkimen sileäksi ~500hp:lla? kyllähän se nuo 120 hp lisätehot jo vaikuttaa,monessa vakkariautossa samat tehot..
 23. Kontin avaus mekanismi

  Vs: Kontin avaus mekanismi Jatketaan vanhaa..,mulla kanssa teki jonkin aikaa sitä että sai könytä peräkonttiin vipua ronkkimaan.Aikansa vaijeri temppuili ja kas,vivun päästä vaijeri poikki.Olis s15:en vaijeri varastossa mutta puoli metriä liian lyhyt,täytyykö virittää vipu apparin puolelle..
 24. klubilaisten osio

  Vs: klubilaisten osio Laitoin joku aika sitten kyselyn ku olin unohtanut maksaa jäsenmaksun ja klubilaistunnarit unohtunu,ny on sitten vastaus varmaan menny roskapostin mukana roskiin.Taas viitenro ja klubitunnukset hukassa..
 25. Kuuluuko noitten etujousten painua niin pohjaan,ettei jää kuin hiukan reilu kierros käyttövaraa jouseen?Alimmaiset 3 kierrosta painuu kasaan..
×