Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

JV-Z

Klubilainen
 • Content count

  864
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by JV-Z

 1. Vapaamuotoista keskustelua

  kiitos molemmille näistä. Täytyy pohtii mitä ton kaa tekee vai tekeeks mitään. Ei kyl oo ollu ensimmäistäkään lämpeämisissueta, mut nous vaan nyt esiin ku kaikki on tos purettuna.
 2. Vapaamuotoista keskustelua

  no mietin ihan samaa ku oem on käytännössä ihan läpivirtaava ja toi mishimoto blokkaa kaiken ilman puhaltimien ympäriltä. Eli joko muokkais vakiokotelon spal yhteensopiviks tai sit voishan ne vaan tyrkkää kii kutakuinkin näin image_65c6edf8-2592-4377-a12c-796c89f1ed4f_1800x1800.jpg (1800×1350) (shopify.com) edit: Ei se oem ollutkaan sen enempää läpivirtaava. Onks sulla minkä kokoiset noi spalit ja minkä kokoiset oli mishimotot
 3. Vapaamuotoista keskustelua

  Ihan asiallisen väristä jäähdytinneste. En ees enää muista koska tos on jäähdytinnesteet vaihdettu. Mut nyt ku noi propellit on irti sieltä niin oisko joku fiksu vaihtoehto paremmiksi tuulettimiksi. Vakiokoteloon tai johonkin aftermarkettiin. Pexi ja moni muu on dissannu jo mishimoton. Pitäiskö sit vaan laittaa vakiokoteloon jotkut spalit tms. Toi kotelo sais kyl olla slimmimpi ku ahdetussa toi ei enää mahdu yläkautta kuten normaalisti vaan joutuu ottaa alakautta. Ois tilaa vähän enemmän jos ois slimmimpi.
 4. Vapaamuotoista keskustelua

  Vanhaan pohdintaan niin IC-7:aan on nyt tullut kaivattu fuel level, joten tää ei kelpaa mulle enää tekosyyks miks en hommais.
 5. Vapaamuotoista keskustelua

  Mul tuli ehkä 3000 km tänä kesänä. Ei pitäis kulua epätasaisesti. Paitsi jos sun lukko ei pidä ja poltat kumia niin sit ehkä.
 6. Vapaamuotoista keskustelua

  Zeta on päässy talviunille ja nyt vihdoin ilmastoinnin huolto talvella. Kaasut kävin jo tyhjentämässä läheisellä korjaamolla. 285 g oli siitä reilu 500:sta mitä siellä pitäisi olla, enää jäljellä. Yllättävän tehokkaasti toimi silti. Ylipaine siis ampui pari kesää sitten osan pihalle jostain ihme syystä. Sen jälkeen toiminut ihan ok. Fluidampr tai ati tulee tonne samalla ku keulan puran auki. En tiiä vielä kumpi. Pelkään et ati pyörittää isomman koon takia ahdinta liian kovilla kierroksilla. Fluidampr on myös vähän orkkista isompi mutta se voisi pysyä ahtimen spekseissä paremmin. Jos saadaan lisää ahtoo niin sit vois ens kesänä taas dynottaa uusiks. Ja jotta ois joku kuvaki ni laitetaan taas yhdestä älyttömästä prokkiksesta eli 510 hp QV:n 6 mäntäset 360mm brembot tuli hommattua jotka vaihtuu giulian oem 305mm:sten 4 mäntästen tilalle. Ei mitään järkee joo ku autos on mittarissa vasta 13 tkm, mut onhan tekemistä ja näyttää kivalta. Noihin ds2500 palat tulee viel ja teräspunokset. En sentään Carbon Cermic 390mm:siä hommannu joten ei tää nyt sinänsä oo ees ylilyönti.
 7. 350 Z turbotus ?

  Jenkkituonti on käsittääkseni voinut mennä ns vanhoilla säännöilläkin läpi koska silloin carb paperit kävisi suoraan Nyt ns uusilla säännöillä, mikäli ne nyt tulevat jossain kohti voimaan, on mahdollista saada suomivehjekkin katsastettua ahdettuna kunhan perus päästötesti menee läpi eikä uusia suunniteltuja kw/kg rajoja ylitetä (jotka on ihan järkevät). Jos noi uudet säännöt astuu jossain kohti voimaan niin mulla oli ajatus laittaa toi viralliseksi. En tiiä vaaditaanko sitten enää edes carb papereita mutta teho täytyy toki rajata vajaaseen 400:aan mikäli laskin oikein.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  jenkeissä ei tuu paljon muutakaan mitä meillä. Ja siellähän konehevosetkin muuttuu pyörätehoiks. Mut ilmasto toki tekee paljon tohon cel valoon. Mä oon 2-3 kertaa saanu sen syttyy kateista viimeisen joku 6 vuoden aikana ja se on aina tullu ku lähteny kylmällä ajamaan. Kesällä ei koskaan
 9. Vapaamuotoista keskustelua

  Ja se on sanottava että mun berkit oli keraamisilla kennoilla joka on viritetyssä ihan fail. Metallikennoiset siis ilman muuta. Oon ollu huomaavinani et berk on poistanut ne keraamiset kokonaan valikoimasta. Eniten ehkä mua ketutti noissa se ettei ne vastannu mun asialliseen viestiin vaikka en ees vaatinu mitään siitä että ne hajos vuoden jälkeen. Kunhan informoin.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Ei kesällä asennella, silloin ajetaan kuukauden verran ehkä viel ajoaikaa ni sit voi taas purkaa. Mul on berkit ja ne sylki sisuskalut putkesta ulos mutta mihin mä niitä kennoja tartten. Paremmin virtaa näin.
 11. Vapaamuotoista keskustelua

  Kehys saapui kanadasta. Tosin oletin sen olevan maalaamaton mutta sehän on vedettykki 350z hopeiseks. tosin en pidä noista nykyisistäkään muovihopeisista osista Realdash kuvakekki näkyy tossa jo mutta siinähän törmäsinkin ongelmaan ettei heillä ole yhden yhtä layouttia joka on tehty pystyyn. Ilman sitä voi tulla niska kipeeks siitä dataa tuijottaessa.
 12. Vapaamuotoista keskustelua

  Mietin ihan samaa. Mul on 10" ja et22 ja istuu just eikä melkein rullaamattomiin kaariin.
 13. Vapaamuotoista keskustelua

  toi on totta, mut sama on käynyt kaikille orkkis ja tuning muttereillekkin. Jos joku tietää jonkun mutterin joka ylipäänsä kestää talvikäyttöä niin saa kertoa. Kesäkäytössä ei missään ole ollut ongelmaa paitsi jossain buddy club takomuttereissa josta lähti pinta ihan materiaalin pehmeyden vuoksi.
 14. Vapaamuotoista keskustelua

  laita suosiolla jälkimmäiset kaikkiin. Koska noi on eri painosia ni sul on sit renkaat sen jälkeen epätasapainossa. Tollaset jälkimmäiset mul on täl hetkellä alfassa. Nehän on ns semi anti-thef koska vaatii ton avaimen mut avain ei kuitenkaan oo yksilöllinen.
 15. Vapaamuotoista keskustelua

  Vannevarkaudet ovat käsittääkseni vähentyneet aika merkittävästi kun joka autossa on ns aluvanne niin piripääthän eivät erota niistä oikein mikä on kallista. Eiks volkkien kanssa pitäisi käyttää volkin muttereita. Ne on rakenteeltaan hyvin samanlaiset kuin Project kicks. Mulla on tällaiset Nissanissa mutta kiinakopiot. Ja nekin on tossa useamman vuoden toiminut ihan moitteetta. https://www.thelugnutsource.com/products/volk-racing-formula-lug-nuts itseasiassa mulla on yhdet tollaset käyttämättömät ylimääräisenäkin. neochrome värissä ja sinisellä päällä. Laita viestiä jos kiinnostaa. Aikaisemmin käytin paljon erillaisia takoalumiini versioita keveyden takia mutta totesin sen vähän turhan hifistelyksi ja ne eivät oikein kestäneet jatkuvaa availua. lisäksi niissä oli todella tarkkaa ettei ylikiristä tai sitten se saattoi olla siinä. Alfassa JR https://jr-wheels.com/towar.4681.japan.racing.jb1.bolts.12x125.gold.html noissakin on hyvää se että vaatii ton mukana tulevan adapterin eli ihan millä tahansa piripää työkalulla se ei aukea. jr:llä on lisäksi noita sisäkantaisia jos kiinnitysreikä on pieni niin vanne ei vaurioidu. JR:ää saa Futurezilta suoraan hyllystä.
 16. Vapaamuotoista keskustelua

  Noi tulee maalaamattomana joten täytyy kattoo vetääkö sen sit mattamustaks vai veiskö mahdollisesti koko keskikonsolin talvella verhoiltavaks ni sais jotain laadukkaampaa pintaan ku tota kovamuovia Alcantara ratti joka kuvassa on, ois kyl hyvä. Mul ku on toi 370z ratti ni senhän vois vaihtaa oem nismo alcantara versioon suoraan. Vois melkein tehdä sen ku nyt on tottunu alcantaraan alfassa ni se on kyl parempi ja pitävämpi.
 17. Vapaamuotoista keskustelua

  Mä aattelin nyt vihdoin vaihtaa ton bosen kasettidekin pois vaikka viimeisiä sen kannattajia olenkin ollut. Ihan siitä syystä että siihen on alkanut tulla vikaa. CD on hyppinyt jo vuosia mikä on tyyppivika, mut handsfree on jotenkin vikaantunut nyt myös eli ääni tulee ihan sairaan hiljaa ja se on kaikkea muuta kuin kirkas = ei saa mitään selvää varsinkaan kun auto ei ihan hiljainen ole. Vaihtoehdot olisi ollut joku 2 din android hässäkkä, mut aattelin vetää ton suoraan astetta nykyaikaisemmaksi. Eli tällaiseksi muutan. Kyseessä siis kanadalainen workshop12 tuote. Mulla on jo tossa oikea tabletti tota varten sekä ohjelmoitava (joycon exr) kortti jolla saa rattisäätimet muutettua android komennoiksi. Lisäksi tulossa wireless carplay adapteri ja usbimikki jolla saa puhelut. Toki simmipaikka myös tabletissa mutta aattelin ensin kokeilla tolla. Mahdollisesti kytken realdashin kautta haltechin siihen myös, mut laitetaan ensin muu toimimaan. Sitä en tiiä tuunko tota brainiacin launcheria käyttämään vai käytänkö jo ihan hyvin tuloksin testaamaani carwebgurua. Agama on yleisesti myös suosittu mutta se ei taivu pystyyn. Tuolta tulee siis itse kehykset konsoliin + vahvistin ja bose johtosarjat. https://workshoptwelve.com/nissan-350z/
 18. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  Mä en kaikilta osin oo ihan samaa mieltä videon pohdinnasta tai se on aika mustavalkoinen otanta, mutta totuushan on että hans pitäisi ilman muuta olla 4-6 pistevöitä käytettäessä. Niskavammojen takiahan tämä autourheilussa kehitettiin, joten sinänsä itsestäänselvyys. Ja toki toi on ihan aiheellista juuri jollain gt2 rs:llä ajettaessa jollain ringillä jossa nopeudet nousevat 2-3 sataan. Eri asia on sitten miten paljon tällä on vaikutusta jollain Ahvenistolla jossa jos törmäys edes tapahtuisi niin hyvä jos törmäysnopeus on ees 40 km/h. Ja tossahan on paljon keskitytty suoraan keulakolariin. Radalla ajettaessa valliin kun tullaan niin siihen voidaan tulla ihan missä kulmassa tahansa. Mä oon käyttäny 6 pistevöitä kyllä radalla ja oikeastaan vaan sen takia että silloin voi keskittyä ajamiseen eikä paikalla pysymiseen. Kuppi ja 3 pistevyöt ajavat aikalailla jo saman asian. Kilpailemaan en ilman hanssia toki edes lähtisi. Mutta vielä tärkeämpänä asiana pidän laadukkaita osia kun radalle mennään. Liian paljon tarviketta ja kiinaa asennetaan halvan hinnan houkuttelemana kriittisiin paikkoihin. Kiina sopii korkeintaan koristeosiin jos sitä on pakko laittaa. Tossa jälleen yksi varoittava esimerkki. http://www.safebraking.com/counterfeit-racing-belts-and-brake-pads/
 19. Vapaamuotoista keskustelua

  Kyselin Realdashilta miten haltech can tuki niin tollasella adapterilla kuulemma saa. Vaatiks link myös tollasen vai toimiiks se suoraan linkin usb johdosta? http://realdash.net/manuals/supported_can_lin_analyzers.php Ja valmis konfiguraatio löytyy https://github.com/janimm/RealDash-extras/tree/master/Channel_description_files/RealDash CAN Ja taas linkin omistajille tiedoksi että haltechin IC-7 on nyt myös suoraan link yhteensopiva
 20. Vapaamuotoista keskustelua

  Oliks tää huutokaupan aloitus. Tonni tarjottu ravistavina. Edit: Jos oli eteen ja taakse
 21. Vapaamuotoista keskustelua rata-ajosta

  No se rippuu täysin juurikin maintsemistasi muuttujista. Mut käytännössä kuluminen on olematonta kunnes alat oikeasti ajamaan kovaa, eli ne viimeiset sekuntit kun renkaat laitetaan oikeasti äärirajoille, alkavat niitä myös kuluttaa. Perus kevyt rataräppäily ei pitäisi näkyä noissa juuri ollenkaan.
 22. Vapaamuotoista keskustelua

  orkkis brembon levyt alko mulla aikoinaan ravistaa, mutta nyt alla olevat stoptechit ei kyl oo enää ravistanu ja ne ollu alla jo joku 6 vuotta ainakin. Palat on toki vaihdettu muutaman kerran sen jälkeen. Ravistus viittaa aina levyn kierouteen ja halvat/huonot levyt voivat mennä kieroksi toki kerran kuumaksi vedettynä ja veteen ajettuna. Ja tietenkin esim laahaavat jarrut kuumentaa levyä turhaan mikä saattaa kierouttaa minkä levyn tahansa joten jos ongelma uusiutuu uusilla (hyvillä) levyillä niin satuloiden toiminta kannattaa tarkistaa.
 23. Vapaamuotoista keskustelua

  Kyl mä sanoisin et syy lampun palamattomuuteen saattoi löytyä ihan xenonista.
 24. Vapaamuotoista keskustelua

  Painosta ei ole käsittääkseni mitään tietoa valunut mutta keveys ois kyl tärkeä asia tossa kategoriassa. Pelkään vaan että jos tääkin on jenkkien suunnittelua ja niiden markkinaa pidetään tärkeänä niin silloin autoon tulee painoa. Alpine oli hyvä osoitus siitä että nykypäivänkään auto ei tarvitse olla painava ilman että käytetään kuitenkaan pelkkää hiilikuitua ja titaania (eli hinta nousee pilviin).
 25. Vauhtipyörä ja kytkin tsydeemi

  Ja tasapainotuksesta sen verran että aina jos ostat kytkin - vauhtipyörä paketin, on ne tasapainotettu keskenään kuten pitääkin.
×