Jump to content

zei,zei

Vakkari
 • Content count

  445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zei,zei

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 01.01.1
 1. r32 taas ongelmia (kone paskana)

  Eipä ole tämä japanin moottorituonti sitten muuttanut tapojaan millään tavalla seitsemässä vuodessa. Kuntotestattuja moottoreita myyvät missä takuu 3kk mutta jakopää pitää tehdä ennen kun kokeilee edes että onko kone kunnossa. Tammerdiesseliltä menet ostamaan vaihtomoottorin niin ei sitä pidä avata eikä motonetin vaihtolaturiakaan pidä avata että onko siellä harjat ja hiilet kunnossa. Omassa kokeilussa jakopää kesti noin reilu 100km ja avatessa jakopääkopan remmistä kuoriutunut reunasta slaissia irti mikä kiertynyt alahihnapyörän ympärille ja sitämyöten jako sekasin. Jakohihnan ylihyppysuoja oli irronnut ja se tehnyt tuhojaan. Tämä osa on sellanen mitä ei periaatteessa tarvisi edes irrottaa jakohihnaa vaihtaessa. Selkärangatonta toimintaa kun puhelimessa juttelin tämän firman pääjehun kanssa sanoin vielä että jakopäähän näihin tarvii tehdä ja ajatuksissa olikin että koitan koneen että se toimii ja sitten ajan rantakareelle vaihdattamaan jakopään rojut. Olisi voinut sanoa tässä puhelussa että takuu menee jos käynnistät moottorin vanhalla hihnalla. Tämä nyt hajonnut moottori löytyy kuntotestattujen moottoreiden listalta. Linkki ainakin ohjaa samaan minun moottoriin kuvien kera ja samat numerot vielä imusarjassa mitkä heidän myyntikuvassa. Kyseessä subarun moottori mutta ehkäpä nämä luvatut takuupuheet saavat ihmiset ostamaan moottorinsa jostain muualta.
 2. Tuolta lähde tutkimaan monta löytyy. http://www.ajoneuvotiedot.fi/nissan
 3. http://www.dnsf.org/forum/muuta/kirpputori/kaupalliset-ilmoitukset/1400596-mamasan-uudistuu-isosti Liittyisköhän tähän mitenkään?
 4. Ei parempaa kuvaa iltalehti saanu keulasta niin lainataan jaguarin kuva kun saman värinen http://www.iltalehti.fi/autot/2016032421320198_au.shtml
 5. Avautukaa tänne!

  Osanotot. Kyllä se joskus alkaa hellittämään mutta varmana tuntuu pahalta jos olette olleet läheiset mitä nyt tosta sun viestistä ainakin käsittää niin olette olleet. Voimia sulle!
 6. JDM SR20DE moottoreista

  Mistä sen tietää että japanista tuotu kone olisi jotenkin niin jumalallinen? Myydään 60tkm ajettuna mutta oikeesti ajettu 150tkm ja tsunamissa uinut eikä tiedä onko huollettu juuri ikinä ennen kun laitettu myyntiin pestynä ja kiillotettuna. Pata polvelle niin tietää mitä saa!
 7. Gran Turismo 6

  Pahat hakkerit uhkas kaataa pleikkarin ja jotain muita mestoja. Jotkut oli vieläpä vittuillu ettekö onnistu.... kai ne sit onnistu 25.12.2015 10:36 Phantom Squadin lupaama jouluhyökkäys on alkanut varsin maltillisesti. Mutta onko liian aikaista julistaa heidän epäonnistuneen? Epämääräinen verkon ilkivaltajengi Phantom Squad ei ole vielä täysin toteuttanut uhkaustaan kaataa Playstation Network (PSN) ja Xbox Live palvelunestohyökkäyksellä, muun muassa Softpediakertoo. Suuren hyökkäyksen odotettiin alkavan aikaisimmillaan jo jouluaattona, mutta toistaiseksi on nähty vain pieniä hyökkäyksiä, jotka ovat aiheuttaneet korkeintaan lyhyitä katkoksia PSN:ssä. Sonyn pelipalvelun käyttäjät juhlivat jo Twitter-tilillä, joka ilmeisesti kuuluu Phantom Squadille. Sen viimeisimmässä viestissä parin tunnin takaa todetaan lyhyesti "olkaa kärsivällisiä". Kommentoijat pitävät Phantom Squadia pelkkänä vitsinä, joka ei pysty toteuttamaan uhkaustaan. Luuserit, kiteytti yksi kommentoija tunnelmat. On kuitenkin epäselvää, onko pahin vasta tulossa. Softpedian mukaan ryhmä sai jouluaattona kaadettua suuren peliyhtiön EA:n palvelimet useammaksi tunniksi. EA joutui jopa pyytämään anteeksi asiakkailtaan. Tämän uutisen tekohetkellä sekä PSN:n että Xbox Livenstatussivut kertoivat kaiken olevan täysin kunnossa. Päivitys: Phantom Squadin uusimpien viestien mukaan varsinainen hyökkäys alkaa tänään.
 8. rvs kokemuksia

  Oiskohan samaa sarjaa tämän kanssa?
 9. Rakkaudesta ralliin

  Rallista innostuneitahan näköjään foorumi pullollaan. Moni on noussu huipulle näillä vanhoilla opeilla
 10. Melkein varastettu..?

  Mitäs jos ostat vaan 50€ hälyttimen? Aika raskasta nykiä johtoja irti tai kulkee pyörijä taskussa
 11. Tietämätön kyselee!

  Minkä väriset?
 12. 200sx ei vetoja

  http://www.dnsf.org/forum/autot-ja-tekniikka/nissan-silvia-ja-200sx-mallit/2091-tarvike-lambda-toimiiko-monella
×