Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Ransku

Members
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ransku

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 06/21/90
 1. Seinäjoella Porukkaa?

  Selkeästi kesä tulossa kun pääsiäisen pyhinä pyöri kuparihtava s13 siirtokilvillä seinäjoen kapernaumissa. Sattukohan olemaan kerholaisia?
 2. S13 nykii ja röpöttää

  Onko lambda tosiaan pakosarjassa? Suht lämmin paikka. Downpipessähän tuo normaalisti on ahtimen jälkeen. Jos puola olis huonona niin meno hyytys tosiaan ahdoille mentäessä kun ei jaksa enään paineen alla sytkätä. Voithan sä ostaa yhen jos lompuuki ei kestä koko sarjaa ja sit vuorotellen testata sitä jokaselle mukille. Mutta kyllä itekki antasin äänen ahtovuodolle. Saippua vettä ja letkujen tarkastelua niin sillä se lähtee. Jos hukkista epäilet niin otat sen veks ja tulppaat paikat. Jos vetää niin tiiät että siinä vika. Ilman hukkista en ajaisi enempää käy siipien päälle. Seoksista näkee onko vika bensapuolella. Riippuu säädöistä mutta eiköhän se normi 10-12 paineilla kiihytettäessä ja 14.7 kruisaillessa. Kuinka vanha lambda sulla on? Tuo sijainti tosiaan kummastuttaa.
 3. Edit edelliseen; tosiaan yksi notkistui, kun pihdeillä pumppas öljyn pois. Ja tosiaan ca18det:ssä olleet.
 4. Korona vapaata iltaa vaan kaikille! Olisi visainen kysymys. Tunnistaako kukaan onkohan tuo vasemmanpuoleinen venttiilinnostaja kenties after market vaiko jostain toisesta nissanista? Oikean puoleinen on ainakin ca18det vakio, mutta tosiaan purin koneesta juuri nuo vasemman puoleiset. On ollut ajossa mutta ainakin yksi naputti. En kuollaksenikaan saanut näitä purettua mutta pehmennettyä sai kun pumppaili pihdeillä öljyssä. Nyt pitäisi vaan selvittää kannattaako mielummin pumpata notkeiksi vai putsata tuo varaosakoneen setti ja laittaa ne.
 5. S13 Käynnistys parkista

  Onko vakio kone vai räpelletty?
 6. Iltaa Tuossa 3viikkoa sitten maksettu jäsenmaksu, mutta ei näy klubi oikeuksia. Kerkeääkö joku napauttamaan voimaan?
 7. Öljyputki

  Saman tyyppinen kuin vakiossa. Pulttijako oli muutaman millin leviee. Vakioputkesta saa sopivan jos poraa isommaksi. Ihan vaan tiedoksi että garretin sivuilla on täydet mittaspeksit. Kannattaa kattoo ne lävitte ku miettii sovittamista. Ainakin .70ar kompuralla pitää alapuolisella pakosarjalla muokata moottorityynyä että mahtuu paikalle.
 8. S13 Lasinnostin

  Jos oikeasti haluaa vastauksen niin kannattaa edes pitää huoli kirjoitusasusta. Piti pariin otteeseen lukea teksti että sai mitään selkoa.. Elikä kyseinen kynä jolla sorkit on jännitteenkoestin (jännite ja virta on eriasia). Himmeänä palaminen nappia painettaessa ilmaisee että jännite laskee. Veikkaisin että nostomoottori on oikosulussa ja kun painat kytkintä virta kiertää suoraan läpi ja aiheuttaa jännite aleneman. Mutta kuten aina sähkön kanssa värkätessä kannattaa kattoa kaikki maholliset syyt lävitte niin ei tarvitte uusiksi tehdä. Epäilykset: 1. Huono maadoitus (nostomoottorissa tai ovessa). 2. Johdot melkein katki (oven ja korin välistä). 3. Palanut nostomoottori. Ratkaisut: 1. Kato ettei oo ruostunu kiinnikkeet jne muut hilppeet. Avaa ja kiristä nostomoottori ja maapisteinä käytettävät pultit. Jos maadoituksia tulee piuhaapitkin niin siirry kohtaan kaksi. 2. Kato korin ja oven väliset johdot sieltä kumin sisältä, etteivät ole katki. 3. Mittaa nostomoottorin vastus. Ei mitään hajua mitä pitäis näyttää, voi löytyä speksit service manuaalista?
 9. 200sx ei vetoja

  Hae ajotuslamppu ja pätkä tulpanjohtoa ja kato ne todelliset ajotukset. Pitäs olla 15 ennakkoa... EDIT: Eihän siellä oo kahta pakonokkaa kannessa, sillon imunokka ois liikutettu pykälän verran että nokka-ajotukset täsmää paremmin.
 10. käyntiongelmaa

  Eikös lisäilmaventtiili oo tuon aikaa auki joka startinjälkeen. Testaa nypätä johto irti niin ei pitäs käynnistyä ollenkaa tai ainaki stumpata nopeemmin. Eli joko nistunesta jotain säädetty vituilleen tai sitte aac jumissa. Toki aac oireilis jo aiemmin... Toisaalta voi olla taas ihan jossain muuallakin mutta noita kattelisin alkuun.
 11. 180sx redtop pätkii

  tps oikeessa arvossa? Ja ne päästöarvot esille niin voidaan ruveta arvailemaan
 12. http://texasnissans.com/tx/forums/showthread.php?t=10766 Guuglella löyty tollanen. Käytä vaan maalaisjärkeä ja guuglettele monella eri hakusanalla niin kyllä tuosta löytyy tietoa vaikka muille jakaa.
 13. Öljyvuoto imusarjan alla

  Tota kai oot kattonu ettei suodatin oo päässy löystymään? Ja sitte onko oikee suodatin? Ja onko semmonen universaali koropala että saa öljynpaineanturin kiinni, jos on niin normi filsu ei käy. Se on pikkase liia pienellä offsetillä ja jää tihkumaan. /edit. ääkköset kuntoon puhelimen jäljiltä
 14. s13 vaihdelaatikko vika?

  Hyvä että saatiin infoa tänne, oisko aihetta iskeä tämä topikki tuonne "Opastettu sisällysluettelo.." topikkiin?
 15. Seinäjoki meeting

  Muistutus itselle, pistä ylös vaikka vaan heittäsit ehdotuksen Makasin eile krapulassa ja katoin leffaa.. oliko kalustoa paikalla?
×