Jump to content

Aguél

Vakkari
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aguél

 • Rank
  ExPertti Poster
 • Birthday 02.11.1987
 1. Pikaisella etsinnällä en löytänyt tietoa, eli missä päin autoa mahtaa sijaita airbagin ohjainlaite?
 2. P11-144 bensa-anturin toiminta?

  Löytyikö tähän jo jotain syytä? Itsellä samanlainen primera ja oireet ihan samanlaiset.
 3. Ja jos joku viitsisi tuolle roskapostille tehdä jotain. Tänään oli päivän aikana tullut melkein 100kpl paskapostia ja sieltä seasta sai sitten kaivella ne 3kpl asiapitoisia viestejä.
 4. Sama homma mullakin mutta tuli ennen uuden salasanan hakua jo.
 5. Eli pitäis N16 koriseen almeraan saada aktiivisubbari asennettua. Kaiutintasoisella sisäänmenollahan saa signaalin lainattua takakaiuttimista mutta herätevirta pitäis saada jostain. Autossa on automaatti ilmastointi ja integroitu soitin joten sen vaihto ei taida helpolla onnistua? Jos jollain olisi tietoa lähteekö orkkis mankan perästä herätevirta johto ja minkä värinen se on? Myös purku ohjeista olisin erittäin kiitollinen. Saisi kutakuinkin ehjänä ton orkkis soittimen esille.
 6. Vs: Kotihifi??Eli Lg kotiteatterista olisi kysyttävää Kannattaa noi Spl pro:t jättää kauppaan. En tiedä miten huonoja muovipurkkeja teillä on ollut jos Spl pro:n tornit kuulostaa hyvältä tai edes siedettävältä. Itse joskus kokeilin ja aivan kauhean kuuloiset.
 7. Vs: Japanilaisia autovaraosapaikkoja Itse olen todennut että aika turhaa touhua toi osina myyminen. Oman Skyllen laitoin osina myyntiin. Viripalikat ja jarrut meni suht nopeasti kun hinnat oli erittäin edulliset (esim. kaikki jarrut n.300€!), tosin kaikki ei ole vieläkään mennyt. Sitten noita vakio osia tulee persaukiset kinuumaan puoli ilmaiseksi samoin kuin uusiakin osia mitä olin autooni hommannut. Hyvä esimerkki HICAS solenoidista joka sijaitsee konehuoneessa. Osa on ilmeisesti aika arvokas kun sellaisen käy nissanin tiskiltä tilaamassa, no siitä tuli hurja 30€ tarjous ja vastasin että 50€ sen saa, eli silloinkin olisi vielä hemmetin halpa mutta eipä kelvannut enään.
 8. Vs: Peltivanteet r32 gts Lasikuituluukut(takaluukku ja konepelti) ja lasikuiturunkoiset kuppipenkit niin lähtee jo monta kiloa.
 9. Valokuvion kääntäminen

  Vs: Valokuvion kääntäminen Kyllä molemmat täytyy muokata. Mielestäni ei tarvitse mitenkään peilikiiltävät olla, koska valo tulee varjostimen takapuolelta.
 10. R33 Läpivienti!

  Vs: R33 Läpivienti! Kyllä on.
 11. Uusi GTR

  Vs: Uusi GTR 8 sekunnin turbo juttu
 12. 2 puhekelan subi?

  Vs: 2 puhekelan subi? Ei itse se aliteho vaan gaini/volume vahvistimesta täysille säädettynä+särö
 13. RB20DET viritystopic

  Vs: RB20DET viritys topic ja sit lisäks jos on top mount pakosarja niin tulee vähän ahdasta turbon ja ahto putken kanssa... On vähän pakko laittaa gt-r "style" imusarja vaikka onkin rb25... Ei se mikään pakko ole mutta helpommalla pääsee. Itselläni on topmount ja orkkis imusarja, ahtoputkiston rakentelu oli kyllä mielenkiintoinen projekti mutta 2.5" putkella pystyi vielä tekemään. tossakin vaikuttaa tietenkin pakosarja ja turbon koko omaani tulossa varmaan hx40 super... Veikkaan että menee tosi ahtaaks ton puhaltimen kanssa jos ei vie ahtoputkea muualle... Helpommalla pääsee ton imusarjan vaihdolla...Itselläni on garretin T04.
 14. RB20DET viritystopic

  Vs: RB20DET viritys topic ja sit lisäks jos on top mount pakosarja niin tulee vähän ahdasta turbon ja ahto putken kanssa... On vähän pakko laittaa gt-r "style" imusarja vaikka onkin rb25... Ei se mikään pakko ole mutta helpommalla pääsee. Itselläni on topmount ja orkkis imusarja, ahtoputkiston rakentelu oli kyllä mielenkiintoinen projekti mutta 2.5" putkella pystyi vielä tekemään.
 15. RB20DET viritystopic

  Vs: RB20DET viritys topic Juu toimii sillä vastusboksilla, tosin muutaman piuhan joudut vetämään mutta huomattavasti helpompaa sillä boksilla kuin erillisillä vastuksilla(vaikka ei se niilläkään vaikea homma ole).
×