Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Aguél

Members
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Aguél

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 11/02/87
 1. Pikaisella etsinnällä en löytänyt tietoa, eli missä päin autoa mahtaa sijaita airbagin ohjainlaite?
 2. P11-144 bensa-anturin toiminta?

  Löytyikö tähän jo jotain syytä? Itsellä samanlainen primera ja oireet ihan samanlaiset.
 3. Ja jos joku viitsisi tuolle roskapostille tehdä jotain. Tänään oli päivän aikana tullut melkein 100kpl paskapostia ja sieltä seasta sai sitten kaivella ne 3kpl asiapitoisia viestejä.
 4. Sama homma mullakin mutta tuli ennen uuden salasanan hakua jo.
 5. Eli pitäis N16 koriseen almeraan saada aktiivisubbari asennettua. Kaiutintasoisella sisäänmenollahan saa signaalin lainattua takakaiuttimista mutta herätevirta pitäis saada jostain. Autossa on automaatti ilmastointi ja integroitu soitin joten sen vaihto ei taida helpolla onnistua? Jos jollain olisi tietoa lähteekö orkkis mankan perästä herätevirta johto ja minkä värinen se on? Myös purku ohjeista olisin erittäin kiitollinen. Saisi kutakuinkin ehjänä ton orkkis soittimen esille.
 6. Vs: Kotihifi??Eli Lg kotiteatterista olisi kysyttävää Kannattaa noi Spl pro:t jättää kauppaan. En tiedä miten huonoja muovipurkkeja teillä on ollut jos Spl pro:n tornit kuulostaa hyvältä tai edes siedettävältä. Itse joskus kokeilin ja aivan kauhean kuuloiset.
 7. Vs: Japanilaisia autovaraosapaikkoja Itse olen todennut että aika turhaa touhua toi osina myyminen. Oman Skyllen laitoin osina myyntiin. Viripalikat ja jarrut meni suht nopeasti kun hinnat oli erittäin edulliset (esim. kaikki jarrut n.300€!), tosin kaikki ei ole vieläkään mennyt. Sitten noita vakio osia tulee persaukiset kinuumaan puoli ilmaiseksi samoin kuin uusiakin osia mitä olin autooni hommannut. Hyvä esimerkki HICAS solenoidista joka sijaitsee konehuoneessa. Osa on ilmeisesti aika arvokas kun sellaisen käy nissanin tiskiltä tilaamassa, no siitä tuli hurja 30€ tarjous ja vastasin että 50€ sen saa, eli silloinkin olisi vielä hemmetin halpa mutta eipä kelvannut enään.
 8. Vs: Peltivanteet r32 gts Lasikuituluukut(takaluukku ja konepelti) ja lasikuiturunkoiset kuppipenkit niin lähtee jo monta kiloa.
 9. Valokuvion kääntäminen

  Vs: Valokuvion kääntäminen Kyllä molemmat täytyy muokata. Mielestäni ei tarvitse mitenkään peilikiiltävät olla, koska valo tulee varjostimen takapuolelta.
 10. R33 Läpivienti!

  Vs: R33 Läpivienti! Kyllä on.
 11. Uusi GTR

  Vs: Uusi GTR 8 sekunnin turbo juttu
 12. 2 puhekelan subi?

  Vs: 2 puhekelan subi? Ei itse se aliteho vaan gaini/volume vahvistimesta täysille säädettynä+särö
 13. RB20DET viritystopic

  Vs: RB20DET viritys topic ja sit lisäks jos on top mount pakosarja niin tulee vähän ahdasta turbon ja ahto putken kanssa... On vähän pakko laittaa gt-r "style" imusarja vaikka onkin rb25... Ei se mikään pakko ole mutta helpommalla pääsee. Itselläni on topmount ja orkkis imusarja, ahtoputkiston rakentelu oli kyllä mielenkiintoinen projekti mutta 2.5" putkella pystyi vielä tekemään. tossakin vaikuttaa tietenkin pakosarja ja turbon koko omaani tulossa varmaan hx40 super... Veikkaan että menee tosi ahtaaks ton puhaltimen kanssa jos ei vie ahtoputkea muualle... Helpommalla pääsee ton imusarjan vaihdolla...Itselläni on garretin T04.
 14. RB20DET viritystopic

  Vs: RB20DET viritys topic ja sit lisäks jos on top mount pakosarja niin tulee vähän ahdasta turbon ja ahto putken kanssa... On vähän pakko laittaa gt-r "style" imusarja vaikka onkin rb25... Ei se mikään pakko ole mutta helpommalla pääsee. Itselläni on topmount ja orkkis imusarja, ahtoputkiston rakentelu oli kyllä mielenkiintoinen projekti mutta 2.5" putkella pystyi vielä tekemään.
 15. RB20DET viritystopic

  Vs: RB20DET viritys topic Juu toimii sillä vastusboksilla, tosin muutaman piuhan joudut vetämään mutta huomattavasti helpompaa sillä boksilla kuin erillisillä vastuksilla(vaikka ei se niilläkään vaikea homma ole).
×