Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

PJR

Members
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PJR

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Prelude 1999

  Onko kokemuksia k.o. autosta kyseessä on 2,2 VTEC tiptronic. Jostain olen kuullut että on kallis ylläpitää ja herkkä hajoamaan??
 2. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Kiitokset, voi olla hyvinkin että se vika löytyy sieltä.
 3. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Niin kertoisko joku amatöörille mihin kampiakselin asentotunnistin vaikuttaa??
 4. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari ok hyökkään kimppuun viikonloppuna ja chekkaan sen ledinäytön. Miten/mihin toi kampiakselin asento tunnistin vaikuttaa tai siis sen epäkunto?
 5. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Nythän minulla ei todellakaan mene hyvin, eli missäs se ohjausyksikkö sitten on
 6. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Eli asialle ei voi itse tehdä mitään?
 7. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Ja sellainen seikka vielä että kokeilin hetken aikaa kokonaan ilman ilmansuodatinta niin toimi paremmin, vaikka vaihdoin uuden ilmansuodattimen niin homma ei korjaantunut???
 8. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Nyt en muista mutta ne on ne ohjekirjan mukaiset tulpat. Mainitaan vielä että nykinminen tapahtuu ainoastaan alakierroksilla, kun lähdetään liikkeelle., ei yläkierroksilla tai kun ollaan liikkeellä yli 1500 rundia. Yläkierroksilla on tapahtunut ainoastaan tuo että pari kertaa on jäänyt kierrokset tappiin mutta palautuu kun sammuttaa virrat autosta.
 9. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Voikos sille tehdä jotain esim putsata, nimittäin nykimisongelma jatkuu vieläkin alakierroksilla vaikka virranjakajan kansi on vaihdettu, bensan paineen säädin on vaihdettu, sytytysennakkoa muutettu, tulpat vaihdettu ja mikään ei tunnu toimivan. Huvittavaa on että välillä toimii ja välillä taas ei. Pari kertaa kun on kiihdyttänyt voimakkaasti niin kierrokset on jääneet tappiin. Alkaa olla hiukan hukassa olo että mitä seuraavaksi.
 10. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Enpäs sitä nyt enään löydä, kirjoittajana joku jolla oli digitaalimittaristo?? oilisikos ollut 84 Z31
 11. Ilmamäärämittari

  Re: Ilmamäärämittari Haulla kokeiltuna tuli vastaan kirjoitus jossa koko systeemi?? ollaan ohitettu.... Onkos sekin mahdollista ja hyödyt/haitat. Puhutaan siis vapari koneesta.
 12. Tota missähän toi kapistus mahtaa sijaita?
 13. Z-31 Nykii

  Re: Z-31 Nykii Kiitoksia vastauksista. Täytyy kokeilla noita eri vaihtoehtoja vielä. Missä muuten ilmamäärämittari sekä sytytyksenohjausyksikkö sijaitsevat. Sellainen mielenkiintoinen seikka vielä että kylmänä nykiminen on lievempää kun lämpimänä... Onkohan näissä automaattiryyppy joka voisi jäädä päälle??
 14. Z-31 Nykii

  Re: Z-31 Nykii Tulpat oli ne käsikirjan mukaiset ja johdot on kunnossa.
 15. Z-31 Nykii

  Eli kyseessä on vapaastihengittävä z ja ongelmana on nykiminen lähinnä pienillä kierroksilla ja liikkeelle lähdettäessä. Autoon on ongelman ratkaisemiseksi vaihdettu virranjakajan kansi, tulpat sekä bensiinin paineen säädin. Mutta edelleen pätkii. Eilen vietin autosähköpajalla pari tuntia harrastamassa ongelmanratkaisua. Virrat menee tulppien päihin ok, ruiskuihin menee riittävästi virtaa ja painetta. Sylinterien puristukset ok. Kun mitattiin eri sylinterien teho ja laitteella joka poistaa aina yhden sylinterin kerrallaan käytöstä saatiin ekalla kerralla kutos sylinterin tehoksi 1% sekä nelosella puolet muiden neljän tehosta. Yllätys kuitenkin oli, että kun tulpat otettiin pois ja tarkastettiin sekä laitettiin takaisin paikalleen, niin vika siirtyikin. Kutos sylinteri oli ok, mutta nelonen ja kakkonen näyttivät puolta muiden tehoista. Pakokaasuarvot olivat kohdallaan ja sytytysennakko 17,5. Olisiko kellään vinkkiä, mitä seuraavaksi???
×