Jump to content

Filk

Moderaattori
 • Content count

  3 367
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Filk

 • Rank
  Legendary User
 • Birthday 23.03.1982
 1. Liekö edes syypäänä E85.. Sen kannen tiivisteen kanssa on ollut todellla monilla ongelmia ihan bensankin kanssa. Anyway, itse laittelin omaani Zuikkikselta uuden taannoin. On pelannut komeasti myös E85 kanssa jo vuosia. http://www.z-power.fi/catalog/produc...products_id=67
 2. Ei pitäisi olla mitään väliä jos uusia ovat. Jo koneessa pyörineitä en enää kääntäisi.
 3. Silvia röpisee ja tuulilasi asiaa

  Vakio turbo on muutenkin sama kuin bluebirdissä, joten sen sopivuus lienee ok. Jos se on pienempi kuin vanha niin vanha on sitten ollut joku muu. Anyway, jos ahtoputki irti toimii normaalisti niin kyseessä on kyllä joku kohtalaisen radikaali ongelma seoksissa. Normaalisti ahtoputki irti ei pitäisi auton toimia oikein ollenkaan, koska menee vain niin paksulle. Eli ahtoputki kiinni se mennee varmaan pirusti laihalle, jos kerran putken irrotus auttaa. Onko bensapumpun toiminta varmasti ok? Bensansuodatin kunnossa?
 4. E85 etanolia tankkiin?

  Mulla on tuollainen. Taisi olla cossusta. Hintaa juurikin se noin pari kymppiä ja millikierteet molemmissa päissä, muistaakseni M14. Näppärästi ruuvautu JIC-liittimet kiinni. Helppo asentaa ja halpa vaihtaa tarvittaessa. Eikä ole ainakaan vielä ollut mitään tukkeutumisongelmia etanolin kanssa. Kerta vuoteen olen vaihtanut.
 5. Sr20det nokkapyörä

  Nissanilta pultti 13012-40F01 Ja siihen prikka 13013-40F01 Ei maksa paljoa. Edit: Ja jos ehdottomasti käytettyä haluat niin ko. pultti löytyy esim. P10 Primeran ja N14 Sunnyn SR20 koneista.
 6. 200sx vaihdelaatikko

  On avannut. FS5W71C
 7. Skaaloja pääsee muuttamaan ihan omista kohdistaan (mm. Fuel Load Scale ja Ignition Load Scale jne.) Siinä ne on ihan näkyvillä siinä "puussa" missä kartatkin ym.
 8. Juuri näin. Ainoa järkevä korjaus on toinen loota. Rattaiden vaihto on suhteessa turhan kallista ja työlästä niin kauan kun vaihtolootia vielä saa näin hyvin. Tosiaan hammaskosketus siellä on ottanut kipeää, joko kakkosesta tai kolmosesta. Seuraavaksi sieltä pamahtaa hampaat ja siten ko. vaihdetta ei enää voi käyttää. Joskus se jää kyllä hakkaamaan siinä vaiheessa sen verran rankasti että ajo kannattaa lopettaa siihen paikkaan, mutta monesti myös pystyy ajelemaan kotiin kun vaan välttelee kyseistä vaihdetta.
 9. Jos sitä öljynpainetta sen kautta pitää säätää niin lähtisin ehkä ennemmin prikoilla kuin jousta venyttämällä. Herää kuitenkin kysymys että mitä hittoa.. Jos öljynpaineissa on häikkää niin onko varmaa ettei johdu jostain muualta?
 10. En tiedä onko niitä saanut oikein koskaan. Tai siis pelkkää jousta ei varmasti ole saanutkaan kun varaosaohjelmakaan ei moista tunne. Mutta jousi + mäntä + pultti -yhdistelmän tuntee (S14:ään 15132-75F25,valve set - regulator, oil pump), eri asia sitten onko niitä koskaan myyty. Mutta miksipä moinen 100tkm ajettuna mihinkään kuoleentuisi. Ihan hyvin on toimineet yli tuplaten ajetuissakin..
 11. Joo ja ei. Sekä ecutalk että lamppu kertovat vain puolet totuudesta. Eli oikein tehtynä tarvitset molemmat.
×