Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Peke78

Members
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Peke78

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 01/01/01
 1. Toyota Hiace mk5 madallus?

  Mistä mahtas löytyä madallusjousia tai alustasarjoja -99 Hiaceen? Coilitkin käy, jos ei puhuta mistään yli 1000€ sarjoista.
 2. Hienoo, et jotkut jaksaa laittaa tänne jakoon jaksoja ni pääsee kattoo.
 3. Niinpä, Gen1:stä ja TT RS:ssä olevaan GEN4:sta on aika turhaa verrata. Itsekään en tykänny alkupään Haldex vehkeistä, mutta nämä uudet on jo aika lailla "oikeita" nelivetoja. Et huomaa vedon muuttumista jne. tottakai takavetovoittoinenhan se ei vakiona ole vaan puskeva/aliohjaava. Mutta siihenkin löytyy lääkkeet.
 4. Löytyykö edellistä jaksoa?
 5. Autossahan oli viime kesän lopulla ainakin jo controller ja kyllä omistaja kertoikin, että auto muuttui todella paljon. Eikä Haldex paska ole, kyllä sen saa controllerilla jo aivan erilaiseksi ja itselle tulee ton lisäks uudet vakaajat, taakse paksumpaa ja jäykempää, niin alkaa loppumaan se puskeminen.
 6. Löytyyks Evo jaksoa torrenttina?
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Niin miksi niitä pitäisi purkaa. Ei ne paljoa siellä painakkaan(kokonaismassaan nähden) ja jäisi vain reijät pelteihin. Olisiko se race? Joku jo näköjään tehnyt tempun, mitä itse ajattelin... http://www.nettiauto.com/nissan/350z/2758463 Eli rakentaa takapenkit.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Annetaan olla, ehkäpä idea ois ollu hullu ja vaikea toteuttaakin. Racea ei todellakaan tällä ois haettu.
 9. Harkitsen ostoa. Hyvä tietää?

  Vs: Harkitsen ostoa. Hyvä tietää? Joo, ehkä ton äräksän jätän, jännittää just toi kestävyys, ylläpito, kulutus jne....Noin 30k€ auto siis etsinnässä, toi Z oli ykkösvaihtoehto, mut ehkä on pakko jättää väliin. :'( Hyvähän tolla oli ajaa ja äänet vakioputkellakin hyvät. Täytyy sanoa, että ois ollu mun seuraava auto, jos ois jonkunlainen penkki takaa löytyny. Muita mieluisia vaihtoehtoja nyt Evot 6, 6.5, 7 ehkä jopa 8, Audi TT/S3, Mazda 6MPS, Subaru STI, M3.....sit saishan tolla 30k€ uusiakin.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Onko kukaan purkanu zetasta noita takakajariviritelmiä pois?
 11. Harkitsen ostoa. Hyvä tietää?

  Vs: Harkitsen ostoa. Hyvä tietää? Itsellä taitaa zeta jäädä ostamatta, en tiennyt ettei noissa ole mitään takapenkkiä. Hyvä pelihän tollanen oli ajaa, mutta ainakin ykspaikkasen takapenkin tarttee melkein väkisinkin. Harmi, että noihin on tehty tollanen pöljä kajariviritelmä eikä vaikka yhdelle tai kahdelle jonkinlaista penkinpoikasta.
 12. Netistä bongattuja Z33:sia

  Vs: Netistä bongattuja Z:toja Tännehän vois samaan laittaa kuvia erilaisista takaspoikista zetaan...? Jotenkin ehkä vakio liian pieni omaan silmään, ainakin kuvien perusteella...
 13. Vs: Nissan 350Z ja (teho) erot vuosimalleissa. ^ Tuosta viimeisestä lauseesta olen niin samaa mieltä(pätee varmaan kaikkiin autoihin). Mutta hyvä tietää noista varusteista.
 14. Vs: Nissan 350Z ja (teho) erot vuosimalleissa. Eikös kaikissa olekaan bremboja ja lukkoa?
 15. Vs: Nissan 350Z ja (teho) erot vuosimalleissa. Hyvä tietää...alle 30k€ mun pitäs Zeta saada, jos sellaisen hankin. Eli jo se rajaa vuosimallia. Halvempaan pitää vaihtaa ku pikkasen pakosta tuli ostettua ylisuuri asunto(tuli ero). Mutta Z ois vaihtoehdoista se mielekkäin, ja siks täällä kyselen taustatietoa. Tietenkin pienistä kilsoista plussaa ja aina parempi jos ei ois ajeltu talvisin.
×