Jump to content

Peke78

Vakkari
 • Content count

  93
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Peke78

 • Rank
  ExPertti Poster
 • Birthday 01.01.1
 1. Toyota Hiace mk5 madallus?

  Mistä mahtas löytyä madallusjousia tai alustasarjoja -99 Hiaceen? Coilitkin käy, jos ei puhuta mistään yli 1000€ sarjoista.
 2. Hienoo, et jotkut jaksaa laittaa tänne jakoon jaksoja ni pääsee kattoo.
 3. Niinpä, Gen1:stä ja TT RS:ssä olevaan GEN4:sta on aika turhaa verrata. Itsekään en tykänny alkupään Haldex vehkeistä, mutta nämä uudet on jo aika lailla "oikeita" nelivetoja. Et huomaa vedon muuttumista jne. tottakai takavetovoittoinenhan se ei vakiona ole vaan puskeva/aliohjaava. Mutta siihenkin löytyy lääkkeet.
 4. Löytyykö edellistä jaksoa?
 5. Autossahan oli viime kesän lopulla ainakin jo controller ja kyllä omistaja kertoikin, että auto muuttui todella paljon. Eikä Haldex paska ole, kyllä sen saa controllerilla jo aivan erilaiseksi ja itselle tulee ton lisäks uudet vakaajat, taakse paksumpaa ja jäykempää, niin alkaa loppumaan se puskeminen.
 6. Löytyyks Evo jaksoa torrenttina?
 7. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Niin miksi niitä pitäisi purkaa. Ei ne paljoa siellä painakkaan(kokonaismassaan nähden) ja jäisi vain reijät pelteihin. Olisiko se race? Joku jo näköjään tehnyt tempun, mitä itse ajattelin... http://www.nettiauto.com/nissan/350z/2758463 Eli rakentaa takapenkit.
 8. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Annetaan olla, ehkäpä idea ois ollu hullu ja vaikea toteuttaakin. Racea ei todellakaan tällä ois haettu.
 9. Harkitsen ostoa. Hyvä tietää?

  Vs: Harkitsen ostoa. Hyvä tietää? Joo, ehkä ton äräksän jätän, jännittää just toi kestävyys, ylläpito, kulutus jne....Noin 30k€ auto siis etsinnässä, toi Z oli ykkösvaihtoehto, mut ehkä on pakko jättää väliin. :'( Hyvähän tolla oli ajaa ja äänet vakioputkellakin hyvät. Täytyy sanoa, että ois ollu mun seuraava auto, jos ois jonkunlainen penkki takaa löytyny. Muita mieluisia vaihtoehtoja nyt Evot 6, 6.5, 7 ehkä jopa 8, Audi TT/S3, Mazda 6MPS, Subaru STI, M3.....sit saishan tolla 30k€ uusiakin.
 10. Vapaamuotoista keskustelua

  Vs: Vapaamuotoista keskustelua Onko kukaan purkanu zetasta noita takakajariviritelmiä pois?
 11. Harkitsen ostoa. Hyvä tietää?

  Vs: Harkitsen ostoa. Hyvä tietää? Itsellä taitaa zeta jäädä ostamatta, en tiennyt ettei noissa ole mitään takapenkkiä. Hyvä pelihän tollanen oli ajaa, mutta ainakin ykspaikkasen takapenkin tarttee melkein väkisinkin. Harmi, että noihin on tehty tollanen pöljä kajariviritelmä eikä vaikka yhdelle tai kahdelle jonkinlaista penkinpoikasta.
 12. Netistä bongattuja Z33:sia

  Vs: Netistä bongattuja Z:toja Tännehän vois samaan laittaa kuvia erilaisista takaspoikista zetaan...? Jotenkin ehkä vakio liian pieni omaan silmään, ainakin kuvien perusteella...
 13. Vs: Nissan 350Z ja (teho) erot vuosimalleissa. ^ Tuosta viimeisestä lauseesta olen niin samaa mieltä(pätee varmaan kaikkiin autoihin). Mutta hyvä tietää noista varusteista.
 14. Vs: Nissan 350Z ja (teho) erot vuosimalleissa. Eikös kaikissa olekaan bremboja ja lukkoa?
 15. Vs: Nissan 350Z ja (teho) erot vuosimalleissa. Hyvä tietää...alle 30k€ mun pitäs Zeta saada, jos sellaisen hankin. Eli jo se rajaa vuosimallia. Halvempaan pitää vaihtaa ku pikkasen pakosta tuli ostettua ylisuuri asunto(tuli ero). Mutta Z ois vaihtoehdoista se mielekkäin, ja siks täällä kyselen taustatietoa. Tietenkin pienistä kilsoista plussaa ja aina parempi jos ei ois ajeltu talvisin.
×