Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

TeroLuu

Moderator
 • Content count

  3679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by TeroLuu

 1. Noniin, foorumi pyörii nyt uudessa järjestelmässä. Toivottavasti tämä IPS on parempi kui vBulletin. Ensipuraisu ainakin vaikuttaa siltä. Tähän topikkiin siis mahdolliset vikaraportit ja kehitystoiveet. Ja kyssärit, miten mikäkin toimii, jos ei omatoimisesti aukea. Sivusto on toistaiseksi enkuksi. Käännöstä tehdään sitä mukaa kuin jaksetaan ja muistetaan. TO-DO LISTA / SELVITETTÄVÄÄ / TYÖN ALLA Kirpputorialueelle editointioikeus myös 30min jälkeen omiin viesteihin. Tiketti avattu IPS tukeen. TEHTYJÄ Mailit kulkee taas Z31 alue väärässä paikassa Z-alueen sisällä "merkkaa kaikki luetuksi" merkkaa koko foorumin luetuksi, ei aluetta missä sitä painaa. Ratakierros- ja varttimailiaika -topikkien taulukot Yksityisviesteissä leikkautunut loppupää pois. Vain n. 100 ensimmäistä merkkiä on mukana. Liitetiedostokuvat näkyy kahteen kertaan postauksisa. Tästä tiketti avattu IPS tukeen. Scripti tulossa, jolla tehdään siivous. Varmaan vuoden vaihteen tietämillä tämä kunnossa.
 2. Tehty muutos konffiin. Vaikuttiko tuohon?
 3. Tommi Kaura

  Ja taas! Talteen jälkipolville. http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2408552
 4. Foorumi pätchätty viimeisimpään versioon. Tähän jatkoksi vikailmoitukset, jos jotain omituisuutta esiintyy.
 5. Sivusto muutettu toimimaan suojatulla yhteydellä, eli httpS://www.dnsf.org osoitteessa. Chrome ja Edge selaimet toimi tietokoneella ja näytti suojattua, mutta Firefox kiukutteli yhteyden suojauksesta. Vaatii tietoturvapoikkeuksen tekemistä. Tutkin tuota vielä lisää myöhemmin. Mobiililaitteella firefox kuitenkin toimi. Kuten myös safari ja chrome. Jos menee vanhaan, niin heittää automaattisesti https:n puolelle. Muutos liittyy siihen, että kerhotuotteiden dnsf store webbikauppa siirretään tänne foorumin alle. Siellä vilisee osoitteita ja yhteystietoja, niin parempi näin. Muutenkin toi suojattu yhteys on ihan nykypäivää Tähän jatkoksi mahdolliset vikaraportit, kiitos.
 6. Datsun ZX280-81

  Varmaan voisi aloittaa sillä, että tekee ostoilmoituksen, jossa listaa mitä osia on vailla. Eli tänne http://www.dnsf.org/forums/forum/69-ostetaan/
 7. Hyvä huomio. Sain lisättyä "prefixin" topikin nimeen [SOLD] kun merkataan myydyksi. Pitäisi näkyä hauissa nyt onko vielä myynnissä vai ei. Toi plugari on sama osto ja myynti puolelle, joten pitää olla sama termistö käytössä. Voisi tietty termejä miettiä uudelleen, jotta soveltuisi molempiin alueisiin paremmin noi napit, badged ja prefixit. Ehdotuksia otetaan vastaan
 8. Tässä ohjeet miten merkataan omia tavaroita myydyiksi tällä uudelle IPS foorumilla. Siirry topikkiisi jossa romusi ovat myynnissä. Jossain kohtaa näyttöä riippuen vähän millä laitteella on liikkeellä, niin on nappi "Merkitse myydyksi". Paina nappia Tämän jälkeen topikki menee lukkooon ja aluelistaukseen tulee topikin otsikon eteen punainen indikaattori "Myyty". Perin kätevää! Merkatut topikit poistuvat sitten automaattisesti muutaman kuukauden kuluttua siitä kun ne on merkattu myydyiksi. Mikäli ilmoituksessa on enemmän tavaraa ja vain osa on myyty, niin silloin tätä ei luonnollisesti pysty käyttämään. Tällä clousataan myynti-ilmoitus vasta sitten kun kaikki listatut romut on myyty. Voit ilmoittaa esim ns. uppausviestillä näistä yksittäisistä myydyistä tavaroista.
 9. Nissanien/Datsunien ratakierrosaikoja

  Tässä muuten pari vaihtoehtoista tapaa/paikkaa miten uudelle listalle pääsee myös, jos ei tuota linkkiä muista. Luo sisältöä alasvetovalikosta löytyy suora linkki mistä voi luoda uuden aikakortin. Forums ylävalikon alta löytyy Hall of Fame ja sen alta DNSF kierrosajat. Voisiko joku Klubilaisoikeudet omaava ei-moderaattori kuitata tähän jatkoksi vielä että noi myös löytyy. Tänks.
 10. Parin viikon välein niitä Teppo käsittelee. Eli varmaan ihan lähipäivinä kunnossa.
 11. Nyt toimii taas kolme merkkisten haku. Ei auttanut indexirakennukset, ei versiopäivitys, vaan piti mysql parametrejä muuttaa. Lienee mysql versiopäivitys jossain kohti hukannut määrityksen.
 12. Foorumi päivitetty. Jonkun verran on savottaa teeman kanssa vielä ainakin, mutta perusjutut vaikuttaa toimivan, niin avataan jo. Tähän jatkoksi voi ilmoitella, jos törmää johonkin outoon.
 13. Näköjään tarvii vähintään 4 merkkiä olla hakusanassa jotta toimii. Pistin indexin rakentumaan uudelleen. Katotaan auttaako.
 14. 1:32,99

  @Metallisti Martti! Paraniko aika tänään?
 15. 1:24,25

 16. 1:30,30

 17. Avautukaa tänne!

  Tässä uusimmassa foorumiversiossa onkin vähän paremmat asetukset tuohon editointijuttuun. Toimiiko nyt? Ei tarvi köyhäillä.
 18. IPS päivitetty tuoreimpaan versioon. Jos törmäätte ihmeellisyyksiin nyt päivityksen jälkeen, niin raportoikaa niistä tähän ketjuun.
 19. IPS päivitetty tuoreimpaan versioon. Jos törmäätte ihmeellisyyksiin nyt päivityksen jälkeen, niin raportoikaa niistä tähän ketjuun.
 20. Kysely

  Kysely ei riko sääntöjä. Mutta heti kun firma alkaa konkreettisesti muodostumaan, niin muista hommata DNSF mainoslupa naurettavan halpaan 10€/kk hintaan. Sen jälkeen voit tykittää ilmoituksia foorumille ja FB-ryhmään, jossa kohderyhmä jo valmiina! Lisätietoa yläpalkin kohdassa "Mainostaminen"
 21. Tommi Kaura

  Taas! http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702242200076527_pi.shtml
 22. Tommi Kaura

  Lisää juttua pukkaa. http://m.iltalehti.fi/kuntavaalit-2017/201702092200068025_wa.shtml
 23. Tommi Kaura

  Heh. Osu silmään iltalehdessä tuttu nimi http://www.iltalehti.fi/politiikka/201702072200066055_pi.shtml
 24. DNSF RY vuosikokous

  until
  Täten kutsumme DNSF Ry yhdistyksen jäsenet vuosikokoukseen lauantaina 18.2.2017 alkaen klo 12:00. Tarkemmat tiedot alla olevassa Klubilaispuolen topikissa.
 25. IMG_8252.jpg

  From the album 2015-06-15 Ahveniston ratailta

  © TeroLuu

×