Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

joonatank

Members
 • Content count

  177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About joonatank

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 05/12/77
 1. Päivän rassailut

  Miksi? Eiks noita fiudeja saa parilla satasella nettiautosta?
 2. Päivän rassailut

  Kiitokset kuitattu.
 3. Tuli noista radio-kuvista mieleen eräs talvi-auto, joka mulla oli jokunen vuosi sitten. Toyota carina II, jossa oli radiolle varastettu virta takajarruvalojen virtajohdosta.. Aina, kun paino jarrua volumet "kaakossa", niin joko radio hiljeni tai sit palo sulake.. hetki tuli sitä kyllä pähkättyä ja lopulta vedin ihan suoraan akulta sulakkeen kanssa johdon radiolle.
 4. Talviautot 2013

  mulle kans tyypit, kun voimalunta sataa?! dnsf-lahti-mini-miitti?
 5. Talviautot 2013

  ihan hemmetin hieno! Tuli ihan mieleen oma aikaa sitten jo paalattu e21, joka oli ihan yhtä matala kun tuo e28 (vai onks toi e12?) ja samanlaista puskuria ja muutenkin lookki suht samannäkönen..
 6. https://www.facebook.com/jani.tasanko/posts/10201560695713276 Musta erittäin siisti Galant kyseessä. Rekkari ELR-691 soittoa numeroon 040-5498999/Harri jos sattuu tulemaan vastaan. Eli kaverin puolesta, painakaas viestiä tai puhelua, jos tulee vastaan!
 7. Avautukaa tänne!

  Lomaviikko, mut pitäny ny paripäivää asustella muijan luona, kun naapurin rakki räksyttää aamusta iltaan ja yötämyöten, ettei saa edes nukuttua. Eilen olin päivällä kotona omas kämpäs, kun akka läks töihin ja kun sen 5 tuntia olin kuunnellu putkeen tota koiran haukkumista, teki mieli jo käydä tunkemassa grillimakkaraa postiluukusta, että ois ees hetken hiljaa.
 8. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Oma kämppä myös hakusessa ja eilen tuli postissa kuitti edellisistä veloista, että kaikki ois maksettu. Sinänsä erikoinen tunne, kun ei ole velkaa..
 9. Porukan koulutuksia

  -Peruskoulu -Sieltä Lukioon pariksvuodeks, ei kiinnostanu.. -Lukiosta Ammattikouluun, Tietotekniikan mekaanikkolinja 2vuotta. -Samaan aikaan alotin Leffateatterihommissa jokapaikanhöylänä -Siitä pieni innostus myös järjestyksenvalvonta-hommiin -Inttiin koskaan kerinny, ku oli liian kiire tehä duunia.. -eka kakara synty. -Leffateatterihommat lakkas kiinnostamasta 5 vuoden jälkeen ja pidin vähä pitämättömiä lomia parisen kuukautta putkeen.. -Raksahommiin elementti-asentajaks ja laatottajaks seuraavaks kolmeks vuodeks -Ilta ja viikonloppuhommina myös portsarihommia -Raksahommista Foxxconnille näpräämään kolmivuoroon kännykän kuoria pariks vuodeks -Edelleen ilta ja viikonloppuhommina portsarihommia + satunnaisia jäkis/lentis/futis-turnauksien järjestyksenvalvontaa.. -foxxconn lähti kiinaan ja pääsin Vianorille työhaastatteluun ja sain paikan Raskaan kaluston rengas-asentajana.. -Pari kakaraa lisää ja pari eroa takana.. -Kohta 9 vuotta menny ja sen aikana olen kouluttanu itteni oppisopimus-koulutuksella auto-alan työnjohtajaksi ja asentelen suhteellisen vähän enää tänäpäivänä.. Enempi menee tiskin takana heilumiseks ja vieläpä kolmessa eri pisteessä. Välillä pomona, välillä myyjänä ja sillontällön tulee haalaritkin kiskottua niskaan. -Pokehommat lopetin parisen vuotta sitten, kun ei enää jaksanu viikonloppuöitä seisoa ovilla.. aikansa kutakin.
 10. Päivän rassailut

  Bemmiin lisää semi-rotta-tyylistä liparetta takapuskimeen. Alkaa näyttämään siltä, että omaa silmää miellyttää. Vielä kun jaksais tolle kopalle tehä jotain.. niinku hioo ruosteet vittuu ja oikoa parit rytyt ja ehkä vähäsen maaliakin pintaan. Varmasti monen mielestä näytttää ihan paskalta ja typerältä, mut mitäs sitte. Itellenihän mä tota teen ja kunhan tota voimalunta taas sataa, ni pääsee taas tovin luisussakin..
 11. Päivän rassailut

  Vapaa päivä töistä ja sen pyhitin käyttisbemmin näpertämiseen.. Putkisto veks, kardaani veks ja kardaani atomeiks ja tukilaakerin vaihto. Samalla huomasin, että laatikon ja kardaanin välinen "rättinivel" vai mikä tukikumi nyt nimeltään onkaan, oli ihan porsinut halki ja sitä pitää nyt sit ootella huomiseen, ennenkun saan voimansiirron takas nippuun ja putkiston takas paikalleen. Putkiston liitoksetkin oli niin perkeleen jumissa, että piti oikein lämmitellä pillillä, että sai ne liikkumaan..
 12. Ilmoituksia nettiauto yms.

  Toi pyöri monenmonta vuotta täällä lahden seudulla yhdellä kampaajalla, vai mikä lie hius-stylisti olikaan titteliltään. Nykyään ajaa semmosella susirumalla calibralla. Tullu pariin kertaan vaihdettua renkaita tohon..
 13. Avautukaa tänne!

  Ihan vitunpaska maanantai töissä. Vittu ku ois ees kaljaa. Eikä jaksa kauppaankaan enää tänään lähtee.
 14. Päivän rassailut

  Myyntidasseen tuli eilen vaihettua jakohihna, vesipumppu, öljyt, öljynsuodatin, ilmansuodatin, termostaatti ja uudet nesteet. Pyörät tuli myös suunnattua kohalleen ja jos huomenna viel vaihtas flektin lämpöanturin, ni sekin toimis.. p.s.ostakaa joku talvikiesiks tosta varmatoiminen sunny..
 15. Päivän rassailut

  Ei ollu bemmistä ny kyse, vaan -86 vuosmallin dassesta. B11 mallia, joka on seissy viimiset 3 vuotta, mutta nyt sitten tänävuonna katsastettu. Ja on joo tuttua puuhaa toi m20 koneen ilmaaminen. Tuli tehtyä sekin viimekesänä.
×