Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Tuukster

Members
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tuukster

 • Rank
  Forum Veteran
 • Birthday 01/01/01
 1. Tietotekniikkaongelmia

  Vs: Tietotekniikkaongelmia Avast. Ollu nyt öö.. joku 4 vuotta ilman ongelmia.
 2. Vs: Polkupyörä hintaluokassa 500e-1000e? Veikkaisin 160mm levyä ja aika perus 6 pulttia. Levyn kieroudenhan saa katottua ku pyörittää kampia ja kattoo miten levy heittää. Jakarilla voi koittaa suoristaa vielä. Lopuks keskitys: löysää jarrusatulan pultit, antaa renkaalle vauhtia, hitaasti jarruttaa pohjaa saakka, pitää kahvan alhaalla ja samalla kiristää satulan pultit. Tosin, tuo ei taida ainaka kaikissa heiskasissa toimia, vai toimiiko missään.
 3. Vs: Polkupyörä hintaluokassa 500e-1000e? Kyllä hydrauliset pelittää niiin paremmin ku mekaaniset. Ei tarvi säädellä vaijereita palojen kulumisen mukaan, teho ja tuntuma paljon parempi. Itellä kokemusta elämäni varrelta yksistä mekaanisista ja useista hydraulisista. On ilmaajassa vika jos ei onnistu, tai sitte jarru ihan fyysisesti rikki. Ite ajan kilpaa alamäkee ja tänä vuonna oon käyny mm. norjassa ja ruotsissa ajamassa. Kertaaka tarvinu ilmata jarruja. TOKI, onhan se jarruistaki kiinni mutta eipä kukaan kavereistanikaan ole ilmannu ja eri merkkisiä jarruja löytyy. Noista pyöristä sitte. Hybrideistä en kyllä mitään tiiä mutta valmistajista/osista yleensä. Trek on ainakin hyvä. Okei ajan itekki tällä hetkellä Trekillä Mutta maineensa se nimenomaan on niittäny xc yms pyörillä, ei alamäkipyörillä. Kona taas tunnetaan vähän halvempana merkkinä. Pari Konan alamäkipyörää olen omistanut ja kyllä tuo Trek viel voiton niistä ihan 100-0. Mutta ei niin tiukkapipo hommaan Kona soveltuu kyllä. Mainittu Cannondale myös hyvä merkki. Ja varaosia saa mistä vaan. Varaosan ei tarvi olla just sama mikä pyörässä ollu kiinni. Mutta mikäli sen on havainnu hyväksi niin kandee sitte koittaa metsästää uusi samanlainen. Varotuksena loppuun: tuo ridefreen foorumi on ihan ok paikka katsella myynti-ilmotuksia mutta muuhun se ei kelpaa. Foorumin taso totaalisen alhainen ja muutenkin se on bottien/peelojen raiskaama. edit: Ja tosiaan, kannattaa ensin ettiskellä käytettyjä pyöriä. Hinnat tippuu yleensä nopeesti alas hyvissäkin pyörissä. Fillarikärpänen kuitenki purasee niin kovasti, että parempi ostaa hiukan parempi heti alkuun Oman fillarin ovh Suomessa 5100€ Tuli tilattua Saksasta.
 4. Vs: CA18DET outo sivuääni.. kk-laakerit vai nostaja? No selvishän tuo. Visko on vähän finaalis ja löystyny ja hihnapyörä hakkas koteloon kiinni Alussa vaan ei huomannu mut sit ku alko maalit kulumaa ni huomas.
 5. Kouvolan Nissanit/Datsunit

  Vs: Kouvolan Nissanit/Datsunit Nii, onhan tässä jo kesä kuitenki menossa
 6. Rakentaminen ja Remontointi

  Vs: Rakentaminen ja Remontointi Näköjään isäukkos nokittaa parin laudan verran Minkä väriseks aattelit vetää? Ainakin noin valkosena näyttäs ihan hyvälle. Uudistaa kivasti ilmettä.
 7. Vs: CA18DET outo sivuääni.. kk-laakerit vai nostaja? Kotipihassa sillä nyt kävi kuuluumaa paljo kovempaa naputusta kannen kohalta ja jo pelkästään tyhjäkäynnillä. Ennen tuo naputus kuulu parhaiten siinä 2000rpm kohilla hentona mut nyt tyhjäkäynnilläki. Eikä edelleenkä kylmänä vaan hetken ajon jälkee. Ei paljo uskalla turhaa nyt starttailla. Viime kesän konerempan jälkee ajettu joku 500km ja pari kertaa vaihettu ölpät sen jälkee.
 8. Vs: CA18DET outo sivuääni.. kk-laakerit vai nostaja? Jaha, nyt on omasta ruoskastaki alkanu kuulua tommosta ääntä. Moottorijarrulla kuulee ja kierroksia näyttäs olevan koneessa sillon semmonen 2000-2500rpm. Mites jos ne kk-lakrut alkaa menee ni kuuluukos se sitten kaiken aikaa sillä kierrosalueella? Minulla tuo ääni ei nimittäin kuulu läheskään kaiken aikaa. Ja tämän topicin lukeneena todetaan tähän myös, että hihna alkanu tässä vähän ennen tota naputusta vinkumaan ja öljynvaihto mobil rally formulasta castrol edgeen suoritettu samoihin aikoihin. Venttiilit uusittu kaikki viime kesänä myöskin. Sitten on vielä hiukan jännempi ääni mitä onki vaikee kuvailla ja se kuuluu vielä harvemmin kuin tuo naputus. Tämä ääni esiintyy yleensä startin jälkeen vasta ku lähtee ajamaan. Ehkä joka 5 kerta ku starttaa ja kestää vaan hetken. Ikäänky semmonen karhea läpätys Eli vähän ku joku laahais ja sit samal kuuluu semmonen läpätys. Ei mikään läp läp läp ääni vaan enemmän flo flo flo. Kovenee kierrosten mukaa. Pitäs saada tallennettua nuo äänet.
 9. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Ja itellä muutto just tiistaina eli huomenna takasin Kouvolaan kesäks. Koitan kyl tulla pyörähtää joskus viikonloppusin siel morjestelee kavereit mut siin saa jo jouluttaa et viel miitti olis samaa aikaa.
 10. Vs: Päivitetäämpä Lappeenrannan seudulla ajelevat nissanistit.. Jessen biili ollu huhtarin pihalla? Kävin viime viikolla (oisko ollu tiistai) sulista hakkaamassa ja näin mustan s13sta siinä pihalla parkissa.
 11. autoCAD ongelmia *ratkesi*

  Vs: autoCAD ongelmia *ratkesi* Itse juurikin piirsin tässä pari viikkoa sit valmiista mittauslaitoksen kuvasta läpi asemapiirroksen. Hyvin toimii.
 12. Kouvolan Nissanit/Datsunit

  Vs: Kouvolan Nissanit/Datsunit On muuten suht karmee se tompan hidaste. Itekkä pääse siitä mut eipä tuo haittaa.
 13. Vs: Katsastuksesta läpi ekalla kerralla? Itel on kans timeri ihan normaalisti esillä mut sammutan sen aina ennen katsastusta ni ei rupee inssi turhia ihmettelee.
 14. Jääkiekon MM 2009

  Vs: Jääkiekon MM 2009 Viimeistely.. Viimeistely uupuu. Suomalaiset laukoo ihan vitusti siniviivalta kun taas muut vastusjat pyrkii taas agressiivisesti maalille ja tulos näkyy tossa.
 15. Vs: Entiset/nykyiset, autonne / laitteenne Meikälläki hurja lista... ex: seat leon -01 nykynen: nissan 200sx s13 -90 Fillareita tullu sitte harrastuksen takia vaiheltua hiiiukan enemmän
×