Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

bluebird t12

Members
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bluebird t12

 • Rank
  Mega-Power User
 • Birthday 10/11/87
 1. Xenon(valot) P11:een

  Vs: Xenon(valot) P11:een Mulla ollut varmaan 10 sarjaa, ja se ensimmäinen (vuodelta 06) ja kallein AMP sarja katuautolta oli kyllä laadukkain. Copran 50W setti antaa mulla ainakin vähän häiriötä heikoilla radio taajuuksilla. Halvoista Ollon sarjoista mennyt pari ballastia ja poltinta, näitä sarjoja on puolenkymmentä käytössä/hyllyssä tällä hetkellä. Ehkä seuraava sarja auton lyhkäsiin AMP vaikka maksaakin.
 2. Nissan primera p11-144

  Vs: Nissan primera p11-144 Toiset väkisin haluaa säätää camperit, minulla on puslat sorvarilla jotta tekee mallia perinteiset sisus tapit niihin. En keksi mitää syytä miksi tuveta leikkimään nuitten epäkesko väppösten kanssa.
 3. Webastoa/Eberiä Primerassa?

  Vs: Webastoa/Eberiä Primerassa? pittää kokeilla tota kun joutaa. Aamusi auto tolpassa, termini työntää kopin lämpöiseksi ja ctek akulle virtaa mut töistä lähtiessä saisi eeberi lämmittää kyllä sisuksenkin
 4. Webastoa/Eberiä Primerassa?

  Vs: Webastoa/Eberiä Primerassa? Eeberin omasssa johto sarjassa on jo konehuoneen puolella releet ja sulakkeet, eli sieltä tulee 2,5 neliön piuhalla kyllä virta jo. Mittailemalla se näytti aika sekavalta se kytkentä, katkaisijan päästä että moottorin. Ehkä laitan omalla etuvastuksella piuhan moottorin päähän jos nuista ei saa selkoa.
 5. Webastoa/Eberiä Primerassa?

  Vs: Webastoa/Eberiä Primerassa? Minulla vielä kytkemättä tuo puhallin, vähän mittailin ja tutkin mutta en pikaisesti keksinyt mihin piuhaan kytken eeberiltä tulevan syötön? katkaisin paneelin kautta ilmeisesti pitäisi kiertää? Suoraan moottoriin kytkettynä taitaa tulla täydet kierrokset?
 6. P10 ja etupyöräntuentamysteeri

  Vs: P10 ja etupyöräntuentamysteeri Itekkin oon tuon Flamen mainitseman kiristysohjeen kuullut, ja jossain oli mainittu oikea kiristysmomenttikin. Noin pitääkin normaalit kumipuslat kiristää mut nää on eri juttu. Jos otaa tommosen osan käteen ja tutkii ni ymmärtää miten näissä toi homma toimii. No voitte toki ymmärtää mitä haluatte, mutta niin vaan on narinat loppuneet ylätukivarsista yleensä pelkästään sillä että kiritty ajokorkeuteen auto pukilla ja tunkattu alatukivarresta oikeat korkeudet. Kyllähän siellä muovi pusla tavallaan on, vulkanoituna kumiin kylläkin.
 7. Nissanin lokasuojan irrotus?

  Vs: Nissanin lokasuojan irrotus? + sisälokasuoja ja jos samanlaiset muovihelmat kuin GT:ssä nii ne ja roiskeläpät ainakin itse irroitin.
 8. Varastettu Haapajärveltä Musta Toyota Corolla GT AE86

  Vs: Varastettu Haapajärveltä Musta Toyota Corolla GT AE86 Oli eilen aamulla vesannon kylillä poliisin teippaamana kyseinen auto, taisi olla vähän kolhittuna >
 9. Vs: Niksipirkka Micra K11 Etanolimuutos 50€ Tuo tieto minua kiinnostikin mite SR20DE toimii 98 nuilla isoilla suuttimilla Varmaan luotettavampi kikka kun nuo sähkö poksit ja kovat bensan paineet..
 10. Almeran vetonivel...

  Vs: Almeran vetonivel... Käykö niistä jokin napaan kuitenkin?
 11. Vs: Niksipirkka Micra K11 Etanolimuutos 50€ Kellään käytössä nuita muutos bokseja joita nettikaupat tarjoaa? Niillä saisi napista takaisin bensalle, täälläpäin etanolia tarjolla harvakseltaan.. Mites jos laittaisi esim Zuikin mainitsemat S14 suuuttimet (370cc) kun vakiot p11 Gt:ssä on 270 cc. Mitenkä rikkaalla nuilla isoilla suuttimilla käy 98 tankatessa??
 12. etu-umpion lasin irrotus p11

  Vs: etu-umpion lasin irrotus p11 No joka tapauksessa valeot ne vakiona on, varmasti nuilla jotain tekee verrattuna näihin TYC/ DEPO ym paskoihin mitä ei saa edes säädettyä korkeudesta kohdalleen saati kuvioista puhuakkaan.
 13. etu-umpion lasin irrotus p11

  Vs: etu-umpion lasin irrotus p11 http://www.mister-auto.fi/fi/ajovalo/valeo-087291_g259_a021087291.html
 14. Vs: Primera P11-144 1.6 Ac ei anna lämmintä sisälle. Lämppärin letkut helppo paikantaa tulipellin kohdalta, apparin puolelta menee kaksi letkua päällekkäi kabiinin puolelle.
 15. P10 kauko-ohjaimen pariston vaihto

  Vs: P10 kauko-ohjaimen pariston vaihto Patterin tyyppiä en muista, mutta p10 aukeaa kampeamalla se kuori.
×