Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.

Vaxu

Members
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Vaxu

 • Rank
  Expert Poster
 • Birthday 11/30/83
 1. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Taitaa sen pystyä irroittamaan, ei kyllä minkäänlaista muistikuvaa että miten.. jos nyt ajattelen samaa osaa, siinä taisi olla jonkunlainen venttiili, oliko kuula ja jousi? Tai itseasiassa juuri palautui mieleen hämärä muistikuva että ihan vain pihdeillä siitä kiinni ja nykäisy niin lähtee irti.
 2. Kokkolaan miitti?

  Vs: Kokkolaan miitti? Joku kysyi minulta olenko tulossa, luultavasti en tälläkään kertaa Sopikaa toisesta miitistä loppukesälle!
 3. Vs: Mistähän nämä pultit mahtaa olla? Veikataan nyt vaikka että ovat laatikon kiinnityspultit.. Ja ennen kun liimat ö-pohjan niin jos koneesta puuttuis tuon kokoisia pultteja niin kai sen nyt ihan silmälläkin jo huomais? edit: tämähän oli s14 puolella, ei aavistustakaan.
 4. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Kelpaa.Kiitän! Vähän pelkäsin että CRC haihtuisi pois ajan myötä ja sitten saisi olla öljyämässä koko ajan.
 5. Vs: Nopeita vastauksia pieniin pulmiin? Kysy täällä niin nopeimmat vastaa! Kaasuläppä tahtoo jumittaa pikkaisen. Ajattelin öljytä sen ja vaijerin joka kohdasta mihin vain saa tungettua öljyä purkamatta mitään. Kysymys kuulu; mitä öljyä käytän? Kelpaako ihan perus CRC?
 6. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Eri halkaisija on varmaan helpoin tapa erottaa, 257 vs. 280mm muistaakseni.
 7. Vs: Vaihdevälinlyhentäjät S13 & S14... Ei ole vaikea ollenkaan.. Jos tarkoitat sitä kertaa kun mun b&m keppiä rassattiin niin silloin oli jouset ihan väärin.. eli purkaessa kattoo vain oikean järjestyksen niin saa helposti kasaan!
 8. Vs: Kemora ratapäivät 2010. Osa 2 ok, eli ei niin tarkkaa, hyvä. Autoni on kyllä kaikin puolin kunnossa, mutta kortin puuttumisen takia en ole ottanut sitä vain ajoon... Mutta radallahan ei tarvita ajokorttia(?) niin luultavasti tulen sitten paikalle. Vahvistan tosin myöhemmin vasta..
 9. Vs: Kemora ratapäivät 2010. Osa 2 Tarviiko auton olla katsastettu jos haluaa ajamaan?
 10. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Joo kiitoksia tiedosta. Oisin nimittäin yhden paketin tilannu eli tämä "626 GD/GV 87->92/96 Takavakaajan pultti+helasarja" siis passaa?Taisi olla juuri tuo, mutta en varmaksi muista nytten. Jossain S13 alueella on kyllä näistä koiranluista ihan oma topicci josta selviää tarkemmin!
 11. Vs: Vapaamuotoista keskustelua S13:sta Tulee vain 1 koiranluu per paketti.. Itse tilasin aikoinaan yhden molempia(etu&taka) ja sain vain puolet siitä mitä olisin tarvinnut!
 12. Vs: Hilpeet kuvatukset (kommentit vain kuvan kanssa!) Taisin olla tämän näköinen kiekon MM-finaalia katsoessani: Ei taida olla 200sxn omistaja tämä rillipäinen, mehän murehditaan pakosarjaa ja sen tiivisteitä melkein päivittäin?
 13. Öljyt.

  Vs: Öljyt. Siinä uskossa tosiaan mineraalia käytellyt ekat parisataa km. Sitten vaan ne "kunnon" öljyt sisään mitä aikoo jatkossa käyttääkin ja kovaa ajoa. Näin minäkin olen käsittänyt. Toinen pointti on se että mineraali ei huuhtoudu/valu pois kitkapinnoilta yhtä nopeasti kuin täyssynteettinen, eli voi olla että voitelee paremmin kun starttailee ensimmäisiä kertoja..?
 14. Öljyt.

  Vs: Öljyt. Ja Mobil 2000 on siis puolisynteettistä. Sillä minäkin hoidan oman koneen sisäänajon. Tosin tutkittuani aihetta, niin yllättävän moni Turbo-nissani ajetaan sisään ihan mineraaliöljyillä... Tiedä sitten mikä on parasta koneelle?
 15. Vs: Lukkoperän asennutuspaikkoja? Mulla tuli ainakin kaazin S13 perän mukana laakerit, eli luultavasti tuonkin mukana tulee laakerit.. En minäkään sitä perää tilatessani tiennyt ja nytten mulla on ylimääräiset jos joku haluaa ne ostaa pois lojumasta.
×