Jump to content

Sampza

Moderaattori
 • Content count

  1 102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sampza last won the day on May 15

Sampza had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Sampza

 • Rank
  Chuck Norris Level
 • Birthday 04.07.1984
 1. Tää on kyllä jännä miten noista de koneista menee ketjuja. Itselläni on tehtaan alkuperäinen ketju paikoillaan joka ei ole venynyt juuri ollenkaan ja kilometrejä on mittarissa 304tkm.
 2. Viikottain täällä melkeenpä kysellään miittiin tulijoita.
 3. Ihan mielenkiinnosta olisi jännä tietää mitä sinne on modailtu? 98E:llä noita kyllä käytetään enkä missään nimessä laittais 95E:tä(E10). Tuli myös mieleen et jos sillä on ajettu paljonkin 95E:llä ni venttiilit tukossa tjsp. jos naputtaa.
 4. @ArtoR, @Heikkija @Laaban kahville TO? Toki muutkin saa ottaa osaa
 5. No ehdin eiliselle suunnitella muuta kun täällä oli niin hiljasta.
 6. Oliskos torstaina kahvittelijoita?
 7. Vihdoinkin pääsi tänne kirjautumaan niin teinkin jo testejä parilla eri tehoisella läppärillä ja työkoneella joka on ihan pöytäkone. Lähinnä kun huomasin Dreadnaughtin ongelman ni tein muutamat testit. duuniläppäri 1: Intel Centrino 2core prosessori, 4gb muistia, joku kökkö intel gpu ja Win7. Sivu toimii nopeasti eikä tahmaile. duuniläppäri 2: Intel i7 4core, 32gb muistia, guadro+intel gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia duuni pöytäkone: Intel i7 4core, 16gb muistia, nvidian gpu ja Win10. Luonnollisestikaan ei ongelmia.
 8. GT Primeroissa on kahdenlaista satulaa käytetty ja sanomattakin selvää et se toinen on se "heikompi laatuinen" GTi Almeroissa on tämä samainen heikompilaatuinen ja se on aivan P*seestä.
 9. Avautukaa tänne!

  Se mäntä on mennyt väljäksi ja kiertynyt vinoon --> ei liiku mihkään suuntaan. Väkivallalla irti ja tarkistelemaan männän kuntoa, voi olla et helpointa ku uusit männän ja tiivisteet sinne.
 10. Ne satulat on ongelmallisia. Ne alkaa kaipaamaan jatkuvaa huolenpitoa vuoden kahden päästä vaikka olisivat "uudet". En tiedä saisiko vaijereihin väsättyä kunnolliset jouset ni palauttais voimakkaammin
 11. Oi tätä ilon ja onnen päivää! :)

  Lyhyt brieffaus alkuun ni tosiaan aloitin 2015 tammikuussa uudelleen kouluttautumisen kun sain sydänlääkäriltä joulukuussa 2014 luvan alkaa hankkimaan uutta ammattia menetetyn kuorma-autokuskin ammatin tilalle. Tammikuussa 2015 alotiin Datanomi opiskelut jonka ohessa aloitin myös työkokeilun Nordic Telecomilla(Ilmarisen vaatimuksesta). Tällä päivämäärällä olen suorittanut viimeisen arviointikokouksen hyväksytysti. Kunhan koulu hoitaa viralliset osuudet ni saa valmistumis-paperit ja myös työkokeilu päättyy samaan päivään niin palkintona tästä 2 vuoden uurastuksesta saan vakituisen työpaikan Nordic Telecomilta. Mikä mahtava fiilis päästä takaisin palkkatyöhön 2014 tammikuun alun jälkeen!
×