Jump to content
 • Announcements

  • Teppo

   Datsun Nissan Sports Cars of Finland ry:n tietosuojakäytäntö   05/24/18

   General Data Protection Regulation, eli GDPR, on EU:n uusi tietosuoja-asetus EU:n ja EEC:n sisällä. Asetus korvaa ja yhtenäistää eri maiden nykyiset säännöt ja määrittelee, miten henkilötietoja saa käsitellä EU:ssa Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee Datsun Nissan Sportscars of Finland ry:n (jäljempänä DNSF) sinusta tallentamia tietoja ja sitä mihin niitä käytetään. Tämä tietosuojakäytäntö koskee seuraavia osia:
   -    DNSF foorumi (https://www.dnsf.org/forums/)
   -    DNSF jäsenrekisteri
   -    DNSF Store (https://www.dnsf.org/store/)
   -    DNSF ry:n tapahtumia
   Lisätietoja DNSF ry:n tietosuojakäytännöstä voit pyytää sähköpostilla: admin@dnsf.org   Rekisterin pitäjä
   DNSF Ry
   Sirkkalankatu 27 B 41
   20700 Turku   Kerätyt tiedot
   DNSF:n tallentamat tiedot ovat peräisin käyttäjiltä itseltään.
   DNSF ei kerää tietoa muista lähteistä, kuin käyttäjiltä itseltään, eikä tee sitä ilman käyttäjän itsensä suostumusta. Tietoa tallennetaan seuraavasti: - Foorumin käyttäjäkanta
   Foorumille rekisteröityessä jokainen antaa haluamansa yhteystiedot - Jäsenrekisteri
   DNSF:n jäseneksi haluava täyttää itse jäsentietolomakkeen (https://secure.tietotoimisto.fi/ws/dnsf/), jossa kysytään seuraavat tiedot: nimimerkki keskustelualueelle, etunimi, sukunimi, syntymäaika (vapaaehtoinen), katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maakunta (vapaaehtoinen), puhelin (vapaaehtoinen), sähköposti, suosittelija (vapaaehtoinen), auton merkki ja malli, vuosimalli (vapaaehtoinen), rekisterinumero (vapaaehtoinen) - DNSF Store -jäsentuotekauppa
   Tilauksen yhteydessä kysytään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, laskutusosoite, puhelinnumero - DNSF ry:n tapahtumat
   DNSF ry:n tapahtumissa sinulta saatetaan kysyä tunnistetietoja, jotta voimme varmistaa jäsenyytesi voimassaolon   Tietojen käyttö ja jakaminen
   DNSF käsittelee henkilötietojasi jäsenyytesi hoitamiseen ja hallinnointiin.
   DNSF:n yhteistyökumppanina toimii Tietotoimisto (https://www.tietotoimisto.fi/) , joka on toimittanut jäsenrekisterin. Tietotoimiston rekisteriselosteen löytää heidän sivuiltaan. DNSF:n jäsenistön nimi- ja yhteystietoja käytetään jäsenrekisterin hallintaan, jäsenlehtien ja muiden osoitteistojen hallintaan sekä jäsenmaksulaskutukseen, muuhun jäsenlaskutuksen, kokouskutsujen lähetykseen sekä jäsenreskontran hallintaan.  DNSF ei jaa tietojasi ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole Suomen lakiin perustuva vaade viranomaisen taholta.
   Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietoliikenne on SSL-suojattua. Tietokannoista otetaan kerran vuorokaudessa varakopiot erillisessä tilassa sijaitsevaan laitteistoon.
   Palvelussa käytetään yleisesti hyväksyttyjä tietoturvaratkaisuja.   Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
   Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.   Tietojen suojaaminen
   Kaikkia henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.
   Henkilötietojen käsittelijät löydät DNSF:n sivustolta osoitteesta: https://www.dnsf.org/staff/ -kohdasta DNSF ry:n hallitus.   Tietojen säilytys
   DNSF säilyttää antamasi tiedot toistaiseksi kunnes pyydät itse niiden poistamista.   Tarkastusoikeus
   Jokaisella on oikeus tarkastaa DNSF:n hänestä talletetut tiedot. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org   Oikeus vaatia tiedon korjaamista tai poistoa
   Jokaisella on oikeus vaatia DNSF:n tiedoissa olevan virheellisen tiedon korjaamista tai poistoa. Pyyntö tästä voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen admin@dnsf.org
   Tietojen poisto/korjaus/tarkistus DNSF-foorumilta:
   -    Lähetä sähköpostia osoitteeseen admin@dnsf.org ja ilmoita mitä haluat tietojesi suhteen (poisto/korjaus/tarkistus).
   -    Foorumilta voi poistaa pelkän käyttäjätilin tai käyttäjätilin ja kaikki lähettämäsi viestit.
   -    Muiden foorumikirjoittajien viittauksia rekisteröidyn viesteihin ei voida aukottomasti poistaa.
   -    Muualle muiden toimesta kopioituja foorumille kirjoittamiasi viestejä ei voida poistaa ja/tai jäljittää   Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
   Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle, jos henkilötietoja on käsitelty asiattomasti.
Sign in to follow this  
Jani

280 ZX versus 280 ZX tbo

Recommended Posts

onkos kellään tietoa miten versukset eroaa toisistaan? mitä koneessa on eroa (puristukdet ainakin on eri, mutta miten)? onko jarrut samat? ZXI:hän on ruutta ja voiko siihen laittaa ahtimen kiinni vai loppuuko siitä kapasiteetti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Puristuksista en osaa sanoa, mutta kyllä tuohon ZXI-malliseen voi turbon asentaa. Tiedän ainakin yhden kaverin joka tällaisen on tehnyt. Harmi kun ei noita alkuperäisiä turbo-malleja ole Suomessa (ainakaan minun tietääkseni...) Varmasti liikkuu tuo 280ZX paljon reippaammin ahdettuna...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Eikös tuolta TEKNINEN INFO -sivuilta löydy aika tarkat tiedot noista... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Juu tuolta teknisestä mä sen puristuksen bongasin. Ainakin suuttimet on erilaiset noissa kahdessa koneessa.Ei turbossa punaset ja turbossa mustat (tai olikose toisinpäin) Löysin sen tiedon joltain "ulkomaanelävien" sivustoilta. Lähinnä nyt oli mielessä, että millä toi puristuksien pudotus tehty. Eri männät? kiertokanget? jne jne. Kaveri joka on jonkin verran pulannut noitten koneitten kanssa sano, että siitä sais puristettua aika runsaasti ruutia ulos (turbokoneesta) helposti ja auto pysyis vielä ajettavana ja kestäis koneen puolesta. Onkohan niissä tekniikassa kauheesti muuten eroa. Jarrut ja tolpat on sellanen iso kysymys. Näin lomalla kun ei oikeen jaksa modeemin kautta surffailla ja töissäkin jokseenkin ollu kiire koko kesän. Tarvii ruveta kattelee kun taas joutuu raahautumaan töihin. :-[ Onko totta ettei suomeen ole tullut ainuttakaan alkuperäistä turboa? ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Onko totta ettei suomeen ole tullut ainuttakaan alkuperäistä turboa?  

Tuohon en osaa vastata, tilastoihinkin on tiedot haettu korimallin mukaan, koska turbollisia ei ole eritelty Ajoneuvohallintokeskuksen rekisterissä. Ainakaan sellaista hakua ei voitu tehdä virkailijan mukaan... ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

no kaveril on ainaki 82.v 280zxi ja siin on jenkeist tuotu remmiahdin pelaa muuten 190 kmh´n hienosti mut sit loppuu bensan saanti eli rupee prötää.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

no siin on kone porattu 3.2 nii siit oli mitattu 215hv,mut siit saa eri ahtoja ku vaihtaa hihnapyöriä. ainiin noi oli mitattu 0.6 ahdoilla. ::)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

Yllättävän vähän... Luulisi että tehot tollasesta koneesta saa helposti neljännelle sadalle. Toki pitää ajatella kestävyyttä eikä huipputehoja ole haettukaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

tosta kun nostetaan ahdot 1.0 bariin, alkaa olee lukemat jo taoista luokkaa, toki on muistettava löpön saanti yms. Mikäs turbo noissa 280ZX:ssä on vakiona?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

no noi oliki takapyörä tehoja et koneesta? ja en tiädä mitä siit sais jos ahtoja nostas johoki 1baariin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest BANZAI

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

Jani, jos haluat lisätietoa rakentelusta, niin ilmoita tällä palstalla .

olen se kimin mainitsema hyypiö, joka on väsännyt turbon ja ihan pikkusen muutakin mun 280 zx matolaatikkoon, joka on nyt myytävänä uuden projektin tieltä hintaan 13.000 juroo. HUOM!

rahaa on palanut huomattavasti enemmän.

yhtään turboa ei ole tuotu suomeen ja autoissa on teknisiä eroja muutoskatsastusta ajatellen, jos turbon asennat, tosin nyt on muutoskatsastus helppo hoitaa, kun olen asiat tapellut ja katsastusukoilla on kaikki tarvittavat paprut arkistoituna !

tehoja saa taatusti tarpeeksi ja löpöäkin saa tungettua riittävästi ilman suuttimien vaihtoa.

kimille tiedoksi: uuden projektin nimi on sky.... =D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

Banzai, kerro lisää projektista Sky.... :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Lähinnä nyt oli mielessä, että millä toi puristuksien pudotus tehty. Eri männät? kiertokanget? jne jne. Kaveri joka on jonkin verran pulannut noitten koneitten kanssa sano, että siitä sais puristettua aika runsaasti ruutia ulos (turbokoneesta) helposti ja auto pysyis vielä ajettavana ja kestäis koneen puolesta.

Puristukset on muutettu kannella ja maailmalla noiden turbokoneiden P90-kannet on kovasti kysyttyä tavaraa. Mikähän lie kansi Suomeen tuoduissa ZX:ssä, Cedricin L28:ssa on vakiona N47 open-chanmber kansi jota ei muualla maailmaa ole juuri käytetty kun Suomi versiohin ei noita Naps-Z lankoja pakokanaviin tungettu kuten muualle laivattaviin vapaastihengittäviin. Suutinreiät tuossa N47-kannessa majailee joten jos sellainen ZX:stäkin löytyy niin sitä ei modifioimatta kannata käyttää yhtään mihinkään, Open-Chamber kansi on oikea nakutusgeneraattori vapaastihengittävässä puhumattakaan turboista, likistykset ahtokäytössä pitäisi jättää todella alhaisiksi ja tehotappiota closed-Chamber kanteen voi tulla helposti 100 kaakkia, vapareissakin puhutaan useista kymmenistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re:280 ZX versus 280 ZX tbo

kyllä noita turbo autoja on tuotu suomeen.kaverilla oli just yksi niistä, remmi ahdettuna. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Työnantaja toi toissa kesänä kaverille tollasen 280 ZX turbon Hollannista (muistaakseni hollanti) ::) , tuntu liikahtavan ihan mukavasti kun käytiin ajamas testii :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Re: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Työnantaja toi toissa kesänä kaverille tollasen 280 ZX turbon Hollannista (muistaakseni hollanti)  ::) , tuntu liikahtavan ihan mukavasti kun käytiin ajamas testii  :D

Sun pitää houkutella se tänne :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Kaivetaanpa tätäkin topicia naftaliinista ;D

..minuakin askarruttaa, että onko jarrut näissä samat (lukuunottamatta mallisarjan takajarrumuutosta, olikos se nyt 1982->..)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Kaivetaanpa tätäkin topicia naftaliinista ;D

..minuakin askarruttaa, että onko jarrut näissä samat (lukuunottamatta mallisarjan takajarrumuutosta, olikos se nyt 1982->..)?

Ainakaan Victoria Britishin luettelon mukaan ei olisi eroja, muuta kuin juurikin tuon jarrupäivitys vuonna 1982.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: 280 ZX versus 280 ZX tbo

280ZX S130 79--81 TAAKSE Ø269mm

280ZX S130 vm '82 TAAKSE Ø258mm

280ZX S130 vm '83 TAAKSE Ø290mm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Eli on liene turvallista olettaa, että alustan eroja ei mallisarjan tehokkaimpaan ole? Paitsi ne turbomallien sähkösäätöiset iskarit, mutta ei liene katsastusvaruste ::)

BTW, huomasinpa että urvanin etujarrupalat ovat samat kuin zx:ssä (palat kourassa kun pitäisi turbaniin tehdä jarruremppaa :P).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Onkos nämä kaikki 280zx ruiskukoneisia? Mistäpäin maailmaa näihin saa helpoiten korin osia eli vaikka vakio lokasuojia tai vastaavaa? Saakos näihin suomesta osia ollenkaan? MItkä olisi mahdollisesti pahimmat ruostepaikat, jos tällaista olisi ostamassa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vs: 280 ZX versus 280 ZX tbo

Onkos nämä kaikki 280zx ruiskukoneisia? Mistäpäin maailmaa näihin saa helpoiten korin osia eli vaikka vakio lokasuojia tai vastaavaa? Saakos näihin suomesta osia ollenkaan? MItkä olisi mahdollisesti pahimmat ruostepaikat, jos tällaista olisi ostamassa?

Kaikki 280ZX:t (S130) on ruiskuja. Aika huonosti löytyy osia Suomesta, melkein Ebay/USA on paras lähde käytetyille osille. Victoria British ja MSA myyät osia kaikkiin zetoihin, joten suurin osa osista löytyy heiltä. Toki maahantuojaltakin osia saa ihan kiitettävästi mutta hinnat ovat tietysti korkeammat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×